..Flytten..


Gårdagen var en dag fylld av slit, släp, frustration, blod, svett och tårar.. och allt annat som hör en flytt till.. ;)



                                       ..Organiserat Kaos.. ;)


..Lillasyster gör ett lyft och bidrar till en mindre full lägenhet.. ;)


                           ..En aningen trött och förvirrad Moi..


                                   ..Kartooon production..
 

                    ..Alltid lika pigg och glad (??!).. :)


                              ..Uppmärkning sker..


En lång dag och och två släp (Mamma var övertygad att det skulle gå med ett..övertygelsen sprack redan efter att soffan hade lyfts in och tog upp halva släpet..) senare lämnade mitt materiella liv värmlands län och begav sig mot det nya länet: Uppland..och närmare bestämt ett källarförråd i Tierp..

För att på något vis lyckas få släp nummer två till Tierp, tog min älskling min bil och satte sig och körde dom 40 milen för att lämna det (för att sen åka tillbaka till Karlstad dagen därpå) DU är UNDERBAR! (Vad skulle jag göra utan dej?!)

Var en konstig känsla att bli lämnad ensam kvar i en tom lägenhet..Ljudet från 7 underbara människor.. hade bytts ut mot ett ljud av tomhet och tysthet..tog in alla saker jag behövde i "sovrummet" och gick och lag mej och kollade på Solsidan, drack lite vin och åt chilinötter..det räddade min kväll.. fick mej att tänka lite mindre på allt det jobbiga och tråkiga kring flytten, och fokusera mer på allt det nya, roliga som väntade mej.. :)


Puss.

..Moving day..


Idag går lasset..




..Vi ses i Stockholm..  :)

Puss.

..Lite omvänt..


(Iom att vi körde fest igår istället för fredagsmys..så kör vi lördagsmys idag istället för fest) ;)


Började dagen med (hör och häpna) en rejäl brunch istället för den traditionella "bakis-pizzan".. var underbart gott..som vanligt på Ledgens.. känns lite lyxigt att bli serverad mat så där dagen efter en utgång.. buffé dessutom.. ;D


                           ..Har inte riktigt tid för ett kort.. ;)



         ..Uppslukad av sin smörgås..eller tvärtom..eller nått? ;)..


                                         ..Yummie..


Medans gänget tog sig en tur på stan innan dom stängde..passade jag på att gå hem för att hinna packa lite saker.. :)

Lite senare på kvällen smet jag iväg en stund.. för att åka hem till Eva (min förra chef) som hade bjudit hem hela avdelningen på middag och mys..var kul att få möjlighet att säga hejdå till kollegorna en sista gång innan jag flyttade.. :) (tyvärr var inte alla där) :(


             ..Kommer sakna dessa underbara människor (!)..



Puss & Kram.

..Ett år äldre än året innan..


Vaknade upp till en ljuv stämma (förlåt älskling.. men du är jättebra på en massa annat!) av "Ja må hon leva"... och möttes av en (av mej önskad) sagolikt god pannkakstårta..sist jag åt en sån var jag väl runt tio år eller något liknande..då jag blivit trackad för att nu blivit gammal (även fylld halvtant) så antar jag att jag ville känna mej som barn på nytt..
..även om det bara var för några minuter... ;)



                  ..Hur söt är han inte min älskade..

Efter att ha mummsat tårta i sängen och dragit sig lite extra länge...även fått min present (officiellt uttalat den här gången) ;) så tog vi oss upp och iväg för att fixa lite inför kvällen.. :)

Vid tre-fyra tiden dök dom upp.. mina älskade vänner hemifrån.. som tagit sig från uppland för att fira min dag.. :)

Efter att ha pratat av oss lite så var det dags att göra sig i ordning inför kvällen (tar lite tid när 4 bruttor, 1 tant och en pojkspoling skulle dela på ETT badrum) ;)  

Men det gick.. lagom till att folket började trilla in så var vi klara.. :)


   ..Där var drinkarna igång..först ut: Strawberry Daquiri..


.."Im a bartender, what kind of booze do you have?!".. ;D


                            ..Fina Anna-karin (Ejkej)..


                  ..Bästaste Linda och Jill anlände..


                             ..Och även vackraste Tess..


                              ..Tre av dom finaste (!)..


..Vanilj Cigarillen som glömdes bort på nyår togs fram.. :)


                        ..(inget svar)..Telefonjack?-NEJ TACK!..


                      ..Ingen fest utan glasögonen..   ;)

     
..Frida blev sur över att hon inte fick vara med på gruppbilden..varade inte så länge..




                                           ..Hottie (!)..


                                          ..Favorit.. :)



Kvällen avslutades med utgång..ute träffade vi på lite vänner från back in the days..jätte kul (!)
Dansade fötterna av oss, våldgästade Sibylla, innan vi till slut gick hem för att sova.. :)




Några av dom fina presenterna jag fick:
Neccesär med en uggla på.. :D -Linda, Tess & Jill
Grön Iittalaburk -Mille
Presentkort på Bodyshop & Twilfit -Emma
Presentkort på Vila, En lunch på stan, samt en klippning -Lillasyster

Ej med på bild:
En resa till London- Älsklingen
Underkläder från Twilfit- Ejkej (kortet är dock med på bild) ;)
En flaska Havana Club -Micke,Maria & Nathalie


Tack,Tack TACK.. :D


All Kärlek <3 




..Födelsedagsfirande..









(Återkommer med dagen i detalj.. :D)

Puss & Kram

..Känslomässigt instabil..



Har varit en riktigt konstig dag idag.. (!)

Grundplanen
var att efter att ha fixat lite "måsten" i form av telefonsamtal..ta mej iväg för att köpa fler flyttkartonger då dom gamla är slut..(ja.. dom räckte inte?!) ;) i samband med det tänkte jag att det var perfekt att passa på att bli av med alla små "slattar" som inte ska med i flyttlaset..har tex. varit och slängt en massa papperssopor..har lämnat tillbaka mina ikea kläder, lämnat saker till välgörenhet, varit och lämnat tillbaka det sista av mitt ex. saker osv..helt enkelt "gjort mej kvitt det förflutna"..


På väg ut ur mitt djävulistiskt trånga parkeringshus, skrapar jag i höger baksida av bilen.. och det var väl där någonstans i samma stund som allt bara kom över mej....
...och bröt ihop totalt..


(Sååå onödigt.. var ju endast 3-4 dagar kvar i det där parkeringshuset?!)


I grund och botten förstod jag ju att det inte var reporna på bilen det handlade om..det är ju bara materiella saker..kommer kosta pengar.. men det går ju att fixa! (Vilket är huvudsaken!)
..så vad handlade det om egentligen? ..jag gissar på separationsångest.. inte till soporna och sakerna jag skulle lämna ifrån mej.. utan till Karlstad och vännerna.. har varit så mkt det senaste tiden att jag inte har haft tid och stanna upp, känna efter och faktiskt tillåta mej att vara ledsen..även om jag är övertygad om att det kommer bli jättebra i sthlm på alla sätt och vis.. och verkligen är glad över mitt beslut.. så är jag dock ledsen över att lämna alla här..så för varje moment, för varje sak jag gjorde mej av med.. så blev det bara jobbigare och jobbigare.. när jag kom fram till ikea..efter att ha börjat gråta i alla tre samtalen på vägen dit..kände jag mej så känslomässigt instabil att jag inte orkade lämna kläderna..

Började med att gå ett varv i huset och köpa flyttkartongerna.. försökte intala mej själv att ta tag i mej själv och skärpa till mej..(kände inte igen mej själv) efter att ha lämnat sakerna i bilen kändes det bättre...så bestämde mej för att slutföra dom sista punkterna på min lista..


När jag kom hem var jag så slut att resten av kvällen tillbringades i soffan.. :)

(Som sagt galet konstig dag! Hoppas morgondagen blir bättre!)


Puss & Kram.


..Finally (!)..


Åh va bra det känns! Blev av med min lägenhet idag..äntligen ett positivt besked..(!)

..känns som jag behövde det..för att kunna slappna av lite.. (förhoppningsvis kommer jag kunna sova ordentligt för första gången på en vecka) eller slappna av och slappna av.. detta innebär ju att minlägenhet ska vara TOM om ynka 5 dagar..Så.. bäst att sätta fart! Har faktiskt fått en del gjort idag..men inte tillräckligt för att nerverna ska hålla sig på plats.. 

  

Klockan 11.00 på tisdag den 1 mars är det besiktning.. så.. stället måste glänsa! Mitt i allt, så ska ju en utflyttningsfest äga rum också... ;D men om jag förbereder så mycket jag bara kan nu.. så borde det gå vägen.. :D


Puss <3 .

..Secondhandlande..


Förmiddagen spenderades mestadels i tvättstugan..medans maskinerna gick tog jag tag i lite To-Do:ande.. :) svarade främst på mejl..har ju inte direkt haft jätte tur gällande lght:en..fick imorse veta att person nummer fem inte heller längre var aktuell..blir så less (!)

Så bestämde mej för att välja ett vad jag tror var ett säkert kort..(det återstår att se) kontaktade en kollega på Ikea som hade mejlat ang. lägenheten..fick dock till svar att han redan hunnit tacka ja till en annan lägenhet.. men...inte hunnit skriva några papper än.. då han tyckte min lägenhet verkade intressant, bestämde han sig för att komma och kolla på den..allting gick bra och förhoppningsvis väljer han den istället..verkar så iaf.. men vågar inte hoppas på någonting..men håller alla tummar jag har för att det går vägen.. :)


6 maskiner senare.. bestämde jag mej för att ta mej ut en sväng för att träffa Lina.. :)
Hon föreslog att vi skulle ta oss en tur till Gengåvan, som är en av karlstads bästa Secondhand butiker.. :) Jag.. som egentligen verkligen inte borde köpa nå mer saker med tanke på att jag ska flytta..svarade..lite tveksamt..why not..?! :)



Så..off we went..självklart hann vi inte mer än att komma dit innan jag hittade en massa fina saker..typiskt.. (!) vad jag köpte?.. Se bild.. :)





> En tavla (Främst ramen jag var ute efter)

> Två svarta ljusstakar i plexiglas

> En retro spargris från föreningssparbanken

> En glasskål med lock 

> Ett grönt skärp 


Allt detta för endast 275kr.. ett riktigt kap (!)



Kärlek <3.


..Mitt liv i kartongform..


Har börjat kännas lite bättre i ryggen nu faktiskt.. vilket känns underbart bra, då det betyder att jag äntligen kan få något gjort! Började få lite smått panik när jag insåg häromdagen
hur mycket det är kvar att göra och hur lite tid det faktiskt är kvar.. (!) var sjukt frustrerande att bara se allt som behövdes göras utan att kunna göra något under tiden jag var sjukskriven.. men nu så..nu är det nya tag och full fart framåt som gäller.. :) idag har jag inte gjort något annat än att fylla kartong efter kartong med delar av mitt liv.. samt rensat ut en massa saker (!)


senare under kvällen kom någa av mina vänner över för att fynda bland allt jag rensat ut.. vilket både dom och jag uppskattade.. helt plötligt var jag två ikea påsar (fyllda med kläder, skor, väskor, accessoarer, osv)..lättare..lovely.. :) 




Hittills
har jag kommit upp i cirka 15 packade kartonger..har 10 kvar tillgodo.. jag hoppas det räcker..?! (enligt familjen och närmaste vännerna, är det en omöjlighet..men jag är positiv :D )


(Ps. Gissa vad jag hittade när jag gick igenom allt..?! jo..den blåa kjolen..helt otroligt..att båda dom sakerna jag har eftelyst i ett år, hela tiden funnits hos mej..?! förlåt till alla er jag har "trackaserat" under året..sorry :S Ds.)

Puss & Kram.

..Utgått..


Kändes väldigt konstigt imorse när jag vaknade..konstigt på ett bra sätt..men fortfarande konstigt..även om ingen dag är den andra lik.. så har början på dagen
mer eller mindre sett likadan ut, dom senaste 3,5 åren..så att veta att vissa av mina traditionella "jobbrutiner" gjordes för sista gången, var overkligt..men "befriande".. :) 


så tog lite extra tid på mej imorse när jag satte på mej uniformen.. (trots att jag egentligen avskyr den).. bara för att det var sista gången jag behövde ha den på mej..njöt lite extra av omgivningen på väg till jobbet.. (trots att den inte är särskilt upphetsande längre när du har sett den varje dag i 3,5 år).. bara för att det var sista gången...nu är det nog inte sista gången jag åker ut till Bergvik, men sista gången för att jobba..  Väntade tålmodigt på att min TAG skulle fungera så jag kom in på Ikea, (istället för att svära som jag gjort alla andra dagar det senaste halvåret sen den började krångla).. bara för att det var sista gången jag behövde använda den..Ja.. jag tror ni fattar..(skulle kunna hålla på hur länge som helst..) ;)  



                        ..Vid Fikan.. (1,5 timme kvar)..

    
  ..En "Robot" mindre..                                   ..iaf i den här modellen.. ;)
  

Nu till listan över de saker jag kommer sakna..(!) den kanske inte är lika lång, men som man brukar säga.. "hellre kvalitet är kvantitet" ;) För det första kommer jag sakna 
alla fina människor jag lärt känna genom åren, några av er har verkligen blivit vänner för livet.. :) kommer även sakna gemenskapen och öppenheten som varit alla kollegor emellan..(kommer tom. sakna skvallret som blir på en arbetsplats med 200 anställda ;)..)
 sist men inte minst kommer jag saka mitt köksteam..ni är underbara.. :)  


Även om jag kommer att ha fortsatt kontakt med många av er, vill jag ändå passa på att tacka för min tid på Ikea, för allt ni har gett mej (hoppas även att jag har bidragit med ett och annat) ;) det har varit ett nöje att jobba mer er!  :)  


All kärlek!

..En kväll fylld av känslor och tårar av alla dess slag..







Puss & Kram.

..Inte en fredag utan..







(Det är dock inte samma sak utan min älskling... :S )

Kärlek.

..Lost and found..


Okej.. jag vet att jag inte alltid har perfekt ordning..fast konstigt nog har jag grym koll ändå på var jag har mina saker..är verkligen inte pedantisk..tycker bara om att var sak har sin plats..även om dom inte alltid befinner sig på den platsen.. ;)
ett organiserat kaos är ordet jag tror jag söker.. :)


               ..Det här kan man kalla organiserat kaos (!)..


Hursomhelst.. igår insåg jag (till min stora förvåning) att jag inte hade sån koll som jag trodde jag hade..detta gällande mitt skåp på Ikea.. vilket är helt sjukt eftersom det är galet litet (har dessutom delat det med Åsa)..så ytan att tappa bort saker på är inte särskilt stor..


Därför blev jag väldigt överraskad.. glatt överraskad bör tilläggas när jag tömde skåpet och hittade en tröja som har varit borta i (hör och häpna) ett år (!) Självklart är det inget ikea plagg vi pratar om här.. ;)

Har alltså efterlyst denna tröja bland vänner och familj i över ett år...när den hela tiden har legat längst ner i mitt skåp på jobbet.. :)  dock är den blå kjolen fortfarande borta.. (?!)  ;)



Kan ju inte låta bli att undra hur mycket saker jag har tappat bort som jag kommer hitta nu när jag tömmer lägenheten..?   (To be continued...)


Puss.


..Händelserik Månad..


Har helt glömt bort att jag faktiskt utöver London resan har något mer att se fram emot..dock även i April månad.. fast i början av April (3-4 April) då ska nämligen jag och min Emma på spa.. och inte vilket spa som helst.. utan Yasuragi på Hasseludden i Stockholm.. har aldrig själv varit där (har iof aldrig ens varit på spa) men har hört att det ska vara grymt.. :)


 



Av bilderna att döma så kan ryktet inte göra annat än att stämma.. :)



                                    ..Underbar utsikt..




Den enda frågan om återstår är egentligen:
Vilka behandlingar ska jag boka in mej på? ;)






Kärlek <3


..I´m Loosing it..


Har bestämt mej för att det är dags att gå ner i vikt..så har sakta men säkert börjat lägga om mina matvanor med allt vad det innebär..dock har jag inte haft möjlighet att träna överhuvudtaget..(som när på en och annan långpromenad)..detta på grund av min rygg..

så blev mer än glad när jag vägde mej häromdagen...och insåg att jag, bara genom att ha ändrat mina matvanor hade gått ner tre och ett halv kilo (3,8kg för att vara exakt!) :) 



Det är inte mycket..men det är fortfarande 3,8 kilo närmare mitt mål.. :)








..En dag FYLLD av kärlek..


Det finns många sätt att säga det på.. säg det på ditt sätt.. (!)













Till alla er som firar Alla hjärtans dag idag önskar jag en riktigt fin och mysig dag tillsammans med era nära och kära (!) Och till mina nära och kära vill jag bara säga.. Jag älskar er (!)







..Alla Hjärtans Dag, fast ändå inte..


Som jag nämnde i det tidigare inlägget så firades alla hjärtans dag en dag tidigare i år..
eller ja.. iaf för mej och Daniel.. Åt en trerätters middag bestående av: vitlöksbröd till förrätt, "Kryddkyckling", Ris och Philadelphia till varmrätt.. efterrätten bestod av vaniljglass med ckokladkross samt kladdkaka alá Moi.. :) 



                                      ..Redy to serve..
                     (Observera dom underbart fina rosorna jag fick) :)


                   ..kalasade på en flaska Cava till maten..


                                             ..Yummie..

Efterrätt, soffmys och film.. en perfekt avslutning på en perfekt dag.. :)


Puss.

..En dag av MYS..


Efter en skön sovmorgon..tog vi oss en tur ner på stan..började med en brunch på Melkers då Ledgens tyvärr bara har Brunch-Buffé på lördagar..vilket är jättesynd! 
(Den är grym)
Fast det är iof kycklingsalladen på melkers också.. kommer sakna den (!)





                                  ..I väntan på maten.. :)

Tog även en tur i affärerna..fyndande en tunika på åhlens samt en tavelram..i övrigt blev det mest "fönstershopping".. ska juh som sagt till London i April.. så nu blir det till att spara i massor och go bananas på Oxford street istället.. :D

På vägen hem tog vi min traditionella väg förbi Kardemumma för att se om finaste Åsa jobbade..otroligt nog gjorde hon det (har lyckats pricka rätt varje gång den senaste tiden.. :D )

Efter att ha bytt några ord, och njutit av alla ljuvliga dofter butiken bjuder på..samt köpt en varsin pralin "To-Go"..så bar det iväg hemåt igen.. :)


                                    ..Charmigt ordspråk..


Fortsatte dagen med några omgångar Yatzy..och som vanligt så gick det bäst för mej.. slog mitt rekord på nytt.. det nya rekordet ligger nu på 323 poäng..jag är överlycklig.. :D 
(Daniel delar inte den känslan)


Nu är det dags att påbörja 3-rätters middagen..då Daniel åker imorgon så firar vi Alla Hjärtans Dag en dag tidigare.. :)  


Puss & Kram



..Det blir inte alltid som man har tänkt sig..




Fick nyss på ett väldigt annorlunda men väldigt roligt sätt veta att jag ska till London i April!

Satt vid datorn, när jag fick ett sms.. sms:et innehöll en massa bokstäver, samt datum och platser..ganska snart förstod jag att det var en bekräftelse på en bokad resa..närmare bestämt: Stockholm-London tur och retur.. till en början tänkte jag att något måste ha blivit fel.. men började sen fundera över att: tänk om...?

Ringde till Daniel och sa lite skämtsamt: såg att vi ska åka till London i april..stämmer det?

Daniel: Nej, eller jo.. eller hur vet du det??!

Berättade om sms:et jag hade fått..varpå han blev jätte besviken och förklarade att det var en överraskning tills min födelsedag..


Men älskling.. Även om det inte blev som du hade tänkt och även om jag fick veta det en aningen för tidigt.. så kunde jag inte blivit mer överraskad (!) Tack.. :D
Ser verkligen fram emot vår första resa tillsammans... du är underbar.. :)



All kärlek till dej! <3


                                                      ..London By Night..

..Besök på hospitalet..


Klockan 08.30 imorse hade jag fått en akuttid hos en läkare..gick dit med förhoppning om att hon skulle lyckas lista ut vad jag lider av.. min naprapat gissade på en inflammation mellan några av de nedersta kotorna i ländryggen... idag fick jag ett nytt bud... efter att ha klämmt, kännt och utsatt mej för en massa olika tester och prov..så blev det slutgiltiga svaret: Ischias eller alternativt en lättare variant av diskbråck..


..blev skickad till labb för provtagning..där dom tog tre stycken rör blod för att skicka på analys, för att kontollera mina värden samt ta reda på om det finns några eventuella infektioner i kroppen..


        ..Att en liten sån här kan vara så skräckinjagande..?..


Efter att ha fått ett läkarintyg på en sjukskrivning, en remiss till röntgen, samt en ordination om att ta det lugnt (!) och att fortsätta ta 3 tabletter voltaren om dagen.. (i max 10 dagar)
 blev jag hemskickad..and here i am..uttråkad as hell.. (!)



Hursomhelst..

Vill avsluta med att tacka alla er som följer min blogg.. igår slog antalet unika besökare samt sidvisningar nytt rekord! Jätte kul att det är så många som går in för att läsa mina tankar och ord.. mycket hedrande och smickrande.. :)





Kärlek.

..Fyller år..


Fast inte förrns om tre veckor.. :) trots det är vissa ute i väldigt god tid med att grattulera..
(När jag kom tillbaka från Stockholm igår låg paketen innanför dörren och väntade på mej).. Tack ICA för födelsedagspresenterna.. ;)





Vad jag fick..?

> En Almondy Daim tårta samt en tårtspade (igenomtänkt present!) från Ica Maxi

> Ett paket Löfbergs Lila (Såklart) Kaffe från Ica Supermarket (Hagahallen)






Någon som är sugen på att komma över på en fika? ;)


Puss & Kram.



.."Det är så logiskt alla fattar utom jag"..eller?..



Har varit ute på upptäcksfärd i Vällingby idag och försökt skapa mej en logik mellan alla dessa gator och torg hur Vällingby faktiskt är uppbyggt och ser ut....gick väl sådär halvbra.. efter en timmes vandrig kunde jag dra vissa slutsatser..en extra viktig...det är bra att Vällingby Centrum syns från alla håll, det underlättar för en vilsen jag att hitta hem.. ;)


 

 Tänkte bidra med en karta över Vällingby till alla er som aldrig varit här.. så ni vet hur ni hittar, när ni väl hittat hit.. ;D


Kärlek.

..Ben & Jerry´s HalfBaked..

Kan ju vara en av dom godaste smakerna i Ben & Jerry´s paradiset.. flera gånger har säkert ni som jag funderat över hur dom kommer på alla dessa underbara smaker.. idag fick jag svaret på frågan..eller iaf gällande half baked..se och lär.. ;)




Puss.

..Lördagssysslor..


Dagen har varit fylld med lite av varje..fram till lunch var det inte mycket mer än slöhet som hände..Eller jo hann faktiskt med en tripp till solariet..riktigt skönt.. suget efter sol är STORT just nu.. (!) vill inget hellre än att åka utomlands..efter 15 minuter på playan var det dags att ta sig hem och göra sig i ordning för lunch, som skulle äga rum på inget mindre än den lokala kina restaurangen...de ni.. ;)

Inbjudna:
jag, lillasyster Frida och pappa Sacha..
Betalare: Sacha..med andra ord slog vi till på trerätters..(nästan) ;)




 lite senare på dagen blev det en promenad tillsammans med Theo till mormor och morfar.. Efter två timmars livserfarenhetsdelande och visdomsord begav vi oss hemåt igen.. Resten av kvällen spenderades mestadels tillsammans med min trogna vän....le ordinateur..  ;)


(Tittade även lite på melodifestivalen..min åsikt..? Är inte jätte imponerad..this far..)




Puss.


..Knäckt..

Har varit hos naprapaten på morgonen.. Efter 60 minuters lidande rent ut sagt.. så hoppades jag på ett besked om en direkt förbättring.. dock fick jag veta att det inte skulle räcka med lite kotknäckande för att smärtan skulle gå över den här gången..då jag har fått en inflammation mellan två av mina nedersta ryggkotor.. (inte konstigt att jag har haft ont (!)..) utan det skulle ta upp till en vecka eller två innan jag skulle känna någon förbättring..

Så.. det blir till att fortsätta känna sig höggravid när jag ska sätta på mej skorna, böja på knäna för att plocka i och ur diskmaskinen, samt känna mej som 85 när jag ska ta mej ur sängen på morgonen.. :S


Hursomhelst.. det man inte kan göra något åt, eller påverka för stunden är ingen mening att lägga energi på.. utan man får göra det bästa möjliga av situationen istället..


Även om det blev en fortsatt passiv dag så var det faktiskt riktigt skönt.. äntligen fanns det tid för saker som att blogga (som jag vet att jag har varit dålig på den senaste tiden!) samt umgås med familjen och se på film....Fick även fin besök i form av Emma och Rikard.. :)


Jag och lillasyster fick för oss att ha filmmaraton.. dock fick vi inte tag på film nummer ett som vi tänkt att se: "Till det som är vackert" så hoppade direkt vidare till film nummer två på listan..."SEBBE"..som var riktigt bra faktiskt.. dock inte riktigt som jag tänkt mej.. efter den så blev det dags för film nummer tre: "I rymden finns inga känslor".. såg dock den häromdagen.. så somnade efter halva.. ;)


                 


(PS. Emma, jag sökte på "I rymden finns inga stjärnor" när jag letade efter en bild..men utan resultat.. så sökte på den rätta titeln istället.. ;D...DS.) 




Puss & Kärlek.

..Theo pissar på julen..


Satt vi bordet för att äta frukost när Theo kommer gående över golvet.. Går bestämt fram till panelgardinerna i köket, lyfter på benet och kissar bokstavligen på dom.. (!)
Blir så chockad att jag helt kommer av mej, men återfår förståndet relativt snabbt och skäller ut honom efter noter..


När Frida vaknat till liv berättar jag vad han gjorde varpå hon svarar:

- Ja..? Han är väl less på julen nu och tycker att det är dags att byta till vårgardiner..??!!


Haha..vid vidare eftertanke så är det juh faktiskt sant.. Även om det bara är snöflingor på gardinerna är det juh trots allt julgardiner.. Dessutom så var det ju ett tag sen det var tjugondag knut..Så Theo: Förlåt att jag skällde ut dej.. You got a point.. ;)


..Familjens lilla charmtroll (!)..och kanske blivande inredningsarkitekt..? ;)


Kärlek.


..Miljövänligt möte..

En Parantes:
Har nu testat på att gå brevid på både kväll och natt på det nya jobbet.. och resultatet? Tokgillar det! Tror det kan bli riktigt bra..till och med så bra att kontraktet redan är skrivet.. :D (Berättar mer om detta i ett senare inlägg) 


Så..Efter att ha "jobbat" ett 26 timmars pass på Avenira begav jag mej in till stan (Stockholm) lite små trött men mest förväntansfull över att träffa min lillasyster för lite uppdateringar om livet.. har inte sett henne sen den 27:e December då hon åkte till Costa Rica, för att vara borta en månad.. så det var lycka att se henne igen.. :D 

Gick till Kungshallen för att äta mat.. och där blev vi sittandes..tills vi hade nått dagens datum..rent mentalt.. ;)



       ..Det är bra med många valmöjligheter.. men svårt.. ;)


Efter något som blev en väldigt lååååång lunch begav vi oss till Medborgarplatsen för att träffa vår morbror för en fika..(Jess..more food.. ;P)



                  ..Morbror Anders & Lillasyster Frida..

 

 

 


                           ..Roliga väggar..


                                        ..Rör om..
                            


                                 ..Tar sig ett provsmak..


                              ..Storfiskaren.. :)


                           ..Chineese is the shit (!).. :D


Lite oväntat så slutade kvällen i Tierp.. Mamma har nämligen lyckats få en akut tid till mej hos familljens naprapat, imorgon klockan 08.00 sharp (!) Ingen är gladare över det än jag.. hoppas verkligen att jag kan återgå till min riktiga ålder efter imorgon.. ;)


Sov gott!

Puss & Kram 


..Det bästa MED dom bästa..


Idag har jag inte gjort så mycket annat än ha varit nere på stan (Uppsala) hela dagen.. och gjort min favorit syssla: shoppa.. ;) Gick ner med Emma runt 12-tiden.. gick runt i affärer.. några påsar senare gick vi och åt lunch på Unico..för att sen samla lite nya påsar.. ;) dock var Emma tyvärr tvungen att jobba vid tre.. så vid halv tre följde jag henne till station.. då Mille var på väg in med tåget bestämde jag mej för att stanna där och vänta på henne.. 


                         ..Emma i "shoppingtagen".. :)


               ..Tokgillar provrummen på Lindex.. jätte fina! :)


                                         ..Kul idé (!)..



Under tiden jag väntade satt jag och lyssnade på två tanters samtal rörande mat:


Tant 1: Jag förstår mej inte på dagens samhälle med att hålla på med sådana där dieter och bantningsmetoder..?! Att inte äta potatis är ju vansinne (!)

Tant 2: JA, Verkligen! Jag älskar potatis!

Tant 1: Jag med, Potatis är mitt liv!

Sen fortsätter disskusionen med något likanade "att förr i tiden åt min minsann potatis, så varför skulle det inte gå bra nu?!" Haha.. gamla människor är juh för sköna..själv hoppas jag dock att jag kommer ha något roligare att prata om är potatisar när jag blir gammal.. ;) 


Som tur var, kom Mille och "räddade" mej.. och shoppingturen fortsatte.. :)




..Mille i hennes blivande nya Cheap Monday jeans från Weekday.. :)



     ..Man blir trött av att handla.. (!) fika på Café Strutsen.. :)



Dagen fortsatte i "Mys:ets tecken..hann även med en middag på Amazing Thai innan vi skildes åt.. En perfekt avslutning på en perfekt dag.. :)


All Kärlek.


RSS 2.0