..RugRace..

 
Häromkvällen fick jag nog av kaoset som pågår i min lägenhet och det faktum att allting är halvfärdigt.. så satte mej ner och började göra en lista rum för rum över vad som var kvar att fixa samt vad som behövde köpas för att fixa detta..
 
Efter lite inspirationsletande har jag äntligen bestämt mej för hur hallen ska se ut!! :D Hittade ett par fina saker på Mios hemsida..då jag gärna ville se dom i verkligen åkte jag över till Mio på lunchen igår..visade sig att dom sakerna jag tänkt köpa var på rea, så bestämde mig för att slå till på engång.. när jag var där kom jag och tänka på en matta som jag trånat efter i evigheter som jag ville ha i mitt vardagsrum, bestämde mej för att kolla om jag hade sån tur att denna också var med på Mios Megarea.. fick till svar att den utgått och att dom sålt ut det sista exemplaret några dagar tidigare..förskräckt tog jag en katalog och kastade mej på telefon för att ringa runt Mio butikerna Sverige över.. (för er som inte känner mej så när jag har bestämt mej för något, då finns det inget annat och jag som mer eller mindre hade köpt den här mattan i fantasin var bara tvungen att få tag på den!)
 
Fick samma svar överallt: -tyvärr, den är slut.. värst var när dom i Valbo sa att dom hade "sålt den sista för en timme sen" tillslut fick jag napp....i Västerås..vilket jag var beredd att åka till för denna matta! Var överlycklig när jag avslutat samtalet och hade reserverat denna matta.. 5 minuter senare ringer Mio butiken i handen (Länna)  upp och sa att dom hitttat på en matta..dock hade den legat i utställningen..bestämde att jag skulle komma förbi idag för att kolla på den..5 minuter efter det ringde Mio i Valbo och sa att kunden som reserverat den sista mattan där inte hade hört av sig..så helt plötsligt hade jag 3 mattor att välja mellan! (komiskt) ;)
 
Åkte hursomhelst ut till Länna idag på lunchen..och det slutade med att jag köpte deras matta (då den var i mycket fint skick, syndes inte att den legat i utställningen) det bästa var att jag fick den till 60% rabatt till skillnad från dom 30% som jag skulle fått i Västerås..
 
Kunde knappt vänta tills jag skulle få sluta jobbet och åka hem och fixa och dona..här kommer slutresultatet..är galet nöjd!! :D (För er som inte sett det har jag även bytt ut mitt soffbord..älskar denna nya kombination! :D)
 
 
Tänk att en liten matta kan göra sån stor skillnad?! :D
 
Puss.

..Movietime..

 
Har varit på bio ikväll med bästaste Tobias, filmen blev denna:
 
 
Riktigt bra faktiskt!! Var lite skeptisk till en början, då detta inte är min typ av filmsmak men just denna film imponerade och fängslade mig verkligen! :)
 
Puss.

..Livskvalité..

 
De senaste två veckorna har varit fartfyllda!  Det har träffats vänner och familj i massor lite var stans i landet. det har ätit och druckits gott på picknickar och restauranger, det har även paddlats kanot, firats födelsedagar, och upptäcks och upplevts saker (!) :D
Ett ord som kan förklara dessa veckor är: Livskvalité (!)
 
Puss & Kram.
 
 
 

..Mörker..

 
Skulle ju kunna tro att det är höst..men det är bara strömavbrott..
 
 
 Lite mysigt faktiskt.. :)
 
Puss.
 

..Bröllop..

 
Kan inte förstå att det är över..detta bröllop som det har planerats, pratats och förberettsmycket kring..det enda det kommer pratas om nu är hur fantastiskt lyckat det var! Finns inget bröllop som kommer kunna liknas med detta.. denna blandning av kulturer, vänner och familjer från världen över samlade på ett och samma ställe vart helt underbart! Dagen innehöll det mesta, glädje, skatt, kärlek, tårar i massor, dans, musik, tal, och viktigast.. världens finaste brudpar, med världens finaste dotter <3
 
Här kommer ett bildregn från dagen:
 
Festlokalen..
 
Förberedelser..  
    
 
Brudparet..
 
 
Gästerna..
 
 
Huvudpersonerna..
 
 
 Moi.. 
 
 
Sång, lekar, tal och musik.. :)
 
 
En av mina presenter till brudparet..
 
Denna dag är en dag jag sent kommer glömma (!)
 
Puss & Kram.
 

..Möhippa..

 
Snart är det dags! Syster ska gifta sig..och vad brukar man göra innan detta sker..? jo förnedra personen en sista gång som ogift..fast så gick det inte till i detta fall.. vi var faktiskt väldigt snälla..
 
Började dagen runt 9.00...efter att ha samlats åkte vi i väg för att hämta upp Linda..efter ett mindre klädbyte tog vi med henne för att åka hem till en av hennes vänner för att äta champagne frukost.. :)
 
 
Två timmar senare var det dags att bege sig mot tåget.. utökade Lindas utstyrsel lite yttligere innan vi begav oss..längs vägen fick Linda ett och annat uppdrag..blev bla. ett besök in på blomsteraffären, systembolaget och hemköp..
 
                     
 
                                                                .."Start 6:an"..
 
På perrongen började det första riktiga uppdraget, först då förstod Linda syftet med snoddarna på hennes leggings, hon skulle nämligen sälja choklad..från hennes kropp..är riktigt imponerad över hennes insats!
Hon gick verkligen in för det helhjärtat! :)
 
                                                               ..The Bride to be..
 
 
Väl framme på slutdestinationen: Solna mötte vi upp yttligare en vän till Linda...tog oss bort till Hagaparken där ytterligare 3 personer väntade..helt ovetande väntade nu dans i grupp (bland allt folk i hagaparken) samt pickninck..
 
 
Utöver min vän Moroj som agerade dansinstruktör denna dag så fick vi även ta del av en något yngre dansinstruktör och hennes moves.. (vilket var 2 olika danssteg).. :)
 
 
Mot kvällen tog vi oss tillbaka till Tierp där kvällen spenderades hemma hos Lindas vän Ida för att grilla, spela kubb och bara umgås och ha kul tillsammans! :)
 
En riktigt bra avslutning på en riktigt bra dag!! :D
 
Puss & Kram.

..Kvalitetstid..

 Efter jobbet igår åkte jag hem till min fina vän Therese..efter många om och men och felkörningar hittade jag tillslut hem till henne på Tyresö.. (har aldrig varit där tidigare bör tilläggas!) sen väntade en kväll med god mat och dryck, fint sällskap och en massa skratt och uppdaterande (!)
Var ett tag sen vi sågs, så det blev sent!
 
 
 
Men skulle ju sova över där, så vad gjorde väl det..var lite seg imorse när vi skulle upp och jobba, men det var det definitivt värt! :) Jag menar, hur ofta har man en all inclusive sleepover med sina finaste vänner mitt i veckan nuförtiden? Love it! Borde göras oftare (!) :D
 
Puss & Kärlek.
 

..Peace & Love 2012..

 
                                                             Varning för bildregn (!) :D
 
En grym vecka som sent kommer glömmas (!!) :D
 
Kärlek!
 

RSS 2.0