..Möhippa..

 
Snart är det dags! Syster ska gifta sig..och vad brukar man göra innan detta sker..? jo förnedra personen en sista gång som ogift..fast så gick det inte till i detta fall.. vi var faktiskt väldigt snälla..
 
Började dagen runt 9.00...efter att ha samlats åkte vi i väg för att hämta upp Linda..efter ett mindre klädbyte tog vi med henne för att åka hem till en av hennes vänner för att äta champagne frukost.. :)
 
 
Två timmar senare var det dags att bege sig mot tåget.. utökade Lindas utstyrsel lite yttligere innan vi begav oss..längs vägen fick Linda ett och annat uppdrag..blev bla. ett besök in på blomsteraffären, systembolaget och hemköp..
 
                     
 
                                                                .."Start 6:an"..
 
På perrongen började det första riktiga uppdraget, först då förstod Linda syftet med snoddarna på hennes leggings, hon skulle nämligen sälja choklad..från hennes kropp..är riktigt imponerad över hennes insats!
Hon gick verkligen in för det helhjärtat! :)
 
                                                               ..The Bride to be..
 
 
Väl framme på slutdestinationen: Solna mötte vi upp yttligare en vän till Linda...tog oss bort till Hagaparken där ytterligare 3 personer väntade..helt ovetande väntade nu dans i grupp (bland allt folk i hagaparken) samt pickninck..
 
 
Utöver min vän Moroj som agerade dansinstruktör denna dag så fick vi även ta del av en något yngre dansinstruktör och hennes moves.. (vilket var 2 olika danssteg).. :)
 
 
Mot kvällen tog vi oss tillbaka till Tierp där kvällen spenderades hemma hos Lindas vän Ida för att grilla, spela kubb och bara umgås och ha kul tillsammans! :)
 
En riktigt bra avslutning på en riktigt bra dag!! :D
 
Puss & Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0