..Examen..


Då var det gjort..tre veckors utbildning i grannlandet är nu till ända..och betyget och diplomet är mottaget..
känns bra.. även om dessa veckor har varit trevliga och lärorika är det skönt att vara tillbaka i vardagen igen..kommer dock sakna folket..det är ett gäng riktigt härliga människor vill jag lova..här kommer ett bildregn från veckan som varit:

Efter en heldag på Electrolux delades vi in i lag fick vi prova på sortimentet genom att tillaga en tre-rätters middag tillsammans.. (mitt lag stod för efterrätten) :)

 
               ..Härliga Mika..                                               ..Fantastiska Tova..


                                 ..Delar av Järngänget (Mika & Richard)..

 
          ..Herr Snygg-Kocken-Lars..                             ..Fina Eva in Action..


Resultatet av matlagningen:
 



I övrigt såg väl dagarna mest ut såhär.. :)



 

 




Som ni ser så finns det inte så mycket att klaga på.. :)



Hemresan var inte så dålig den heller..för vissa.. ;)

Puss & Kärlek.




..Tio i Topp..


Vilken dag det har varit..helt underbar från början till slut..allting har flytit på..älskar sådana dagar! :)

Började dagen med ett riktigt bra morgonmöte..vilket avslutades med en trisslott från min chef för köket jag sålde i helgen (för varje sålt kök får vi en trisslott som en liten extra bonus) dock var det tyvärr ingen bra trisslott..(frågade om jag fick byta..det fick jag inte..) ;) men vad gjorde det..lika glad var jag ändå..


   ..Hade inte haft något emot att fått en sånhär lott istället.. ;)

och ännu gladare blev jag när jag även fick veta innan mötets slut att JAG denna månad var med på
10-i-topp listan över månadens bästa säljare inom Hth Sverige.. Känns otroligt kul, är fortfarande lite chockad! Hade jag inte väntat mej.. (!)

Dagen fortsatte med att jag fick lägga en beställning åt en kund som var in och fick en offert i helgen.. :) 

i Övrigt har jag suttit och filat på mitt exemensarbete som ska redovisas nästa fredag i Danmark, då vi har avslutning för kursen som jag varit på..uppgiften är att efter ett antal intruktioner (mått på rummet, storlek på "familjen" samt vilka önskemål "dom" har etc.) göra ett kök och en offert, som sedan ska presenteras framför ena kursledaren samt sverigechefen..och sen betygsättas..målet är att få dom "att köpa köket"..allt detta har kännts sådär då jag inte kännt mej helt nöjd med ritningen (givetvis har dom gett oss ett rum med konstiga mått och vinklar!) men idag tror jag faktiskt att jag hittat en lösning som jag är nöjd med!
Vilket känns som en enorm lättnad! :)  En BRA dag helt enkelt.. :)

Puss.

..Holly & Whyte..


Har blivit helt tokförälskad i Lindex designkollektion "Holly & Whyte" med Gwyneth Paltrow i spetsen.. ska jag vara ärlig så har jag aldrig riktigt gillat Lindex..brukar inte ens gå in där..men i samband med deras lansering av denna designkollektion har jag sakta men säkert börjat ändra åsikt..när jag sen såg kollektionen "live" blev jag övertygad..Lindex har tro det eller ej verkligen shape:at upp sig..
och det är rejält! Rackarns vilken gudomligt snygg kollektion (!)



Skulle nästan kunna säga att jag älskar hela kollektionen, för så bra är den (!)
men givetvis har jag mina favoriter "must haves" och här kommer dom:


 
Så.. någon som har lust att bidra till en ny garderob åt mej? (Tack!) ;)

Puss & Kram.


..Lördagsgodis..


Den här sockersöta lilla godingen hängde jag med i Lördags efter jobbet vilket var underbart!
Hon är definitivt bättre än allt godis i världen (!) :) 

                           
 

 


En härlig kväll som gick på tok för fort (!)

I övrigt har jag haft en grym helg, inte trots att jag har jobbat utan snarare för att jag har jobbat!
Gjorde nämligen inte bara ett utan två stycken avslut (= sålde två stycken kök) i helgen.. :) Vilket känns stort då dessa var mina två första sålda kök där jag gjort allting från början till slut helt själv, utan att någon annan varit inblandad! Detta blev helt klart pricken över i på min redan underbara helg! :D

Puss & Kärlek.

 

..Kinderäggs Vecka..


Hela den här veckan har varit som en enda stor överraskning.. :D

Efter att ha jobbat på Tisdagen tog jag mej hem och ut på en motionsrunda..väl hemma igen möttes jag förvånat av Sebastian utanför min dörr som efter en match på Råsunda letat sig upp till min lägenhet för att överraska (några sekunder senare och jag hade missat honom (!), då hissen och jag (via trapporna) anlände nästan exakt samtidigt) givetvis bjöd jag in det oväntade besöket, vilket ledde till en riktig "uppesittarkväll"

Var en aningen seg dagen efter, men snart hade även Onsdagens arbete genomförts.. kände spontant för att gå på bio, så tog upp min telefon för att ringa min livlina, till min stora förvåning hade jag ett missat samtal från just honom..nämligen Tobias..viasde sig att vi tänkt exakt samma sak.. så fanns inte så mycket annat att göra än att bestämma tid och plats! ;)

 

Tillbringade alltså sedan kvällen i biomörkret tillsammans med en av mina bästa vänner.. :)
(kan inte bli bättre än så!)
 filmen blev Avengers..riktigt bra faktiskt (under dom stunder jag var vaken (!)...närå så illa var det inte, men kan avråda er från att se 3D film om man är trött..det gör en tröttare!! Sen kan ju filmens längd på 2,26 bidragit till "ögonvilandet" också..)

Vid midnatt var filmen slut och det var dags att ta sig hem för att sova..

Vilken jag också gjorde..länge! Har nämligen varit ledig idag.. :) har varit en väldigt lugn dag! Utöver lite vardagssysslor har jag inte gjort mycket alls..fram tills jag fick "oväntat" besök utav min lillasyster..
(fick veta det några timmar tidigare idag så man skulle kunna kalla det halvoväntat

Det har ätits mat, kollats på Let´s Dance (Anton Hysén) och skönhetsbehandlats..
En skön kväll med andra ord! :)

Puss & Kram.



..Oplanerad men fullspäckad helg..


Då jag trodde att jag skulle ha jobbat i helgen (då jag sett fel eller min chef varit virrig!) hade jag inga som helst planer för denna helg..så i fredags efter jobbet visste jag inte alls vad jag skulle göra..raggade med mej Moroj hem från Kungens Kurva då vi slutade samtidigt..sen åt vi middag hemma hos mej med tillhörande vinflaskor..

Bestämde oss lite för sent att ta oss ner till Söder för en öl..så en öl var det vi hann med innan dom stängde på MEST..men vad gjorde det..kul hade vi! tog oss tillbaka hem till mej för att sova..

 

Dagen efter blev det (enligt tradition nu under sommaren) frukost på balkongen, sen tog vi oss ut till Barkarby för att kolla in den nya PS kollektionen (då vi  under gårdagens samtal kommit fram till att vi båda ville se den och inte visste varför vi inte hade gjort det under fredagen när vi var ute i Kungens Kurva?) iallafullafall..nu har vi sett den, och jag är om möjligt ännu lite kärare i vissa av produkterna..problemet är bara hur jag ska få plats..? så nu letar jag slott..så är det någon som känner någon som känner..ja ni förstår.. hör av er! ;)




Lördagskvällen kom och jag och Moroj hade efter Fredagskvällens lilla "utetripp" fått ett sug för att göra en större liten "utetripp"..så det gjorde vi..

Började i vanlig ordning på Söder..fast denna gången på Bar5tio4a..sen när vi tyckte att vi kunde det stället tog vi oss vidare till EastStureplan..kvällen avslutades någon gång runt halv fem på morgonen :)

Då var det någon som var så trött att hon inte ens orkade stå upp i rulltrappan (!) :D



Söndagen gick åt till att städa, då jag skulle få finbesök från Karlstad :) Mitt i allt städande blev jag dock lite less på det och tog mej istället därför ner på stan för att möta upp Tobias för en långpromenad längs Kungsholmen..Stannade till längs vägen vid en skatebordpark och imponerades av alla skickliga åkare (!)

  

två timmar senare var jag hemma igen, fylld med ny energi..slutförde städningen och påbörjade matlagningen..som var klar lagom till att herr Frankler anlände.. :)

 

Kvällen bjöd sedan på mat, vin och efterrätt men framförallt trevligt sällskap!

Ibland är det bra att inte planera helgerna, det är oftast dom helgerna som blir dom bästa! :)

Puss & Kram. 

..PSsst..


Ni som känner mej vet att jag älskar allt i inredningsväg som är annorlunda, helst sånt som ingen annan har..därför är jag inte direkt ett stort fan av Ikea, säger inte att ikea inte har bra saker..utan det jag inte gillar är att allting trycks upp i obegränsade upplagor världen över..så inget blir orginellt..men (som Tony Irving säger) så finns det ett undantag i Ikeas sortiment,
nämligen Ikea Ps kollektionen - som jag bara älskar.

Det jag älskar med det sortimenetet är som jag nämt förut, lekfullheten mellan funktion, form och design, att man kostat på sig lite tid när man gjort dessa saker och faktiskt tänkt till lite extra. :)

När jag börjadeIkea ägde jag knappt en enda sak därifrån..men efter att ha jobbat där ett tag utökades mitt hem sakta men säkert med Ikea saker, främst Ikea Ps saker för min del.. har lyckats få ihop en liten Ikea PS samling dom senaste åren, nämligen den här:
 



Senaste inköpet var 2st Vågö fåtöljer samt ett Sandskär brickbord till min balkong.. :)
Idag släpps den nya Ikea PS kollektionen för 2012, har givetvis redan smygspanat in den via kataloger och internet och hittat några favoriter..tanken är att se sakerna "live" idag efter jobbet.. :)


                   ..En färgglad Ikea PS Kollektion 2012..

Sen får vi se vilka av dessa skönheter som får följa med mej hem härnäst.. ;)

Puss & Kram.


..Full Fart Framåt..


Har (som vanligt?) varit full fart den senaste tiden.. (!) utöver att ha jobbat en massa, vilket har resulterat i en massa bra konsekvenser.. samt att jag fått träffa kollegor från hela Sverige iom en utbildning som hölls här i Stockholm i slutet på förra veckan så har jag gjort en massa roliga saker privat också.. :)

Det har varit alltifrån restaurangbesök tillsammans med Tobias, långpromenad med picknick uppe på ett berg som avslutning tillsammans med Moroj, fikamys tillsammans med min systerdotter Mélonie (och hennes pappa), Balkongbrunch hos mej tillsammans med MarkusValborgsfirande tillsammans med en massa fina människor, stadspromenad och glassmys tillsammans med Mille..etc..Tänkte att några bilder skulle få respresentera dessa dagar istället för en massa text.. :)

 
 
 

Ja som sagt..hänt saker har det gjort.. -love it- (!) :D

Efter en till en början dålig dag som slutade mer än bra känner jag mej toktaggad för en ny vecka med nya utmaningar, men än så länge är det bara torsdag..så först ska det jobbas imorgon i vanlig ordning, sen ska jag njuta av en ledig helg.. :)

Kärlek.


RSS 2.0