..Home Delivery..

Vilken dag.. har gått galet fort..

Var en ganska lugn början på dagen.. fram tills lunch någon gång.. då en kund kom fram till mej och min kollega och frågade om hon fick skälla ut oss.. hör inte till vanligheterna...
 (att dom frågar menar jag.. ;).. )

Efter att ha fått reda på hela historien var jag nog mer förbannad än henne.. och hade full förståele för hennes frustraton..så där och då satte jag igång Expedition: Lösa fallet (!)




Så idag har jag lekt dektektiv.. har varit i kontakt med diverse personer och funktioner för att lösa problemet smidigast möjligt.. för att göra en lång historia kort..så handlade det om en distrubution (Beställning), som inte skulle levereras i tid trots att kunden gjort som den blivit tillsagd.




Slutade med att SHD AB fick rycka ut för att få sakerna till rätt plats i rätt tid..

SHD AB?..... Sandras Home delivery AB.. ;)

Jajjemensan.. gjorde något som inte gjorts alltför många gånger och som inte hör till vanligheterna..hämtade nämligen alla sakerna på transportcentralen, packade bilen full (fick in allt! :) ) och körde ut det till kunden.... det ni! Postbud är kanske mitt framtida jobb? ;D


Hann jobba en timme till på varuhuset innan det var dags att gå hem för dagen.. 


Känns som dagen knappt hann börja innan den var slut..skumt.. men det var en roligt annorlunda dag vill jag lova (!) :D




Puss&Kram

..En NY och Bättre dag.. :D


Morgonen började lite bättre idag.. ;)





Och så fortsatte den.. :) dagen har gått ovanligt fort med tanke på att jag jobbade ett 10 ½ timmars pass idag..och att det dessutom har varit jätte lugnt.. (med kunder)

Men har man inget att göra, så far man hitta på saker att göra.. (!) :)


Så.. började med att montera några IVAR hyllor idag och måste säga att jag är lite imponerad av en sak.. nämligen förvaringen av beslagen.. (!) (mindre imponerad av hyllan däremot..)



                          ..Ena kortänden av hyllplanet..



                                    ..Bort med niten..



                                         ..Och..



                                        ..Voilá.. :)



Efter några minuters monterande och en massa svordomar senare hade jag lyckats få ihop 6st IVAR-hyllor.. :)  (se nedan)




Sen har jag sysslat med lite av varje.. bland annat hjälpt min söta vän Tess med att komprimera julen från två stora ytor till en..så har haft att göra (!) Blev helt paff när jag hörde:  "Ikeas kundradio, vi vill informera er om att varuhuset stänger om 30 minuter" .. What?!  fort har dagen gått att jag totalmissat att klockan var mycket..

Så det blev inte så mycket mer än att plocka ihop för kvällen och bege sig hemåt.. sen har jag tillbringat den återstående tiden av kvällen till Internet och Tv:n.. lite städning också.. :)
 
Men NU ska jag sova (!)


Kärlek <3

..Blockerad..

Man blir inte helt glad när man kommer ut på morgonen, på väg till jobbet och möts av det här.. (!) Tog ett antal minuter att lyckas snirkla mej ut..(Var ca. 2-3 decimeter till bilen bakom)


Den ständiga frågan som jag ställer mej själv och alla andra: HUR tänker folk..? 







(Framför han finns ingen parkeringsplats.. så varför var han då tvungen att backa så nära inpå kan man fundera över..?)





Puss & Kram

..Yes He Do (!) :D ..


Har ju varit lite mycket den senaste tiden.. så har helt och hållet glömt bort att meddela vad han svarade på min fråga...Även om dom flesta av er redan vet.. ;)


Svaret blev: "Ja det vill jag".. :D



(Sen kom chocken..som ledde till Akuten..som resulterade i en vecka på sjukhus.. igår blev han äntligen utskriven och börjar sakta men säkert återhämta sig..är tydligen inte helt lätt att bli/vara tillsammans med mej..?! ;D )









..Kärlek..

..En dag fylld av Motgångar..


Dagen hade redan i morse en dålig start i och med att min telefon hade dött under natten, så alarmet inte gick igång.. (så nu vet ni det alla ni som har en Iphone..att alarmet går inte igång om telefonen inte är på! Dåligt!) och sen har det fortsatt..

som tur var vaknade jag av mej själv.. men mycket senare än planerat så klart.. ungefär två timmar senare.. så den tiden jag hade tänkt vara på sjukhuset för att hinna umgås lite med Daniel innan jag var tvungen att bege mej till Karlstad.. gick åt till att stressa omkring i hans lägenhet och packa, städa undan lite och göra mej i ordning..

Kom ut till inget mindre än en snöstorm.. efter att ha skottat fram bilen..och kämpat med att få upp bakluckan som fryst fast.. bar det iväg mot sjukhuset.. 


Slutade med att jag inte hann vara på sjukhuset mer än 1 timme.. :(


Sen var det dags att ge sig ut i snöstormen igen och försöka ta sig hem..galet var det..Kändes som det tog en evighet.. vid Örebro började ovädret avta..men då dök ett yrväder upp istället.. eller snarare idiot.. (!) som överhuvudtaget inte visste hur man kör bil..han var överallt och ingenstans på vägen..(!)

Tog mod till mej och vid läge påbörjade jag en omkörning.. vanligvis så ser man ganska snart den andra bilen i backspegeln.. och kan då återgå till höger filen.. men inte den här gången..då jag inte fattade varför..kollade jag åt höger och inser att idioten börjar tävla mot mej och ökar farten..då vägen började bli rätt skarp fick jag tvärbromsa och lägga mej bakom honom igen..Vad är det för fel på folk..?! Vill dom ska skapa olyckor? Det som gjorde mej mest förbannad var att han hade barn i bilen..så oansvarligt (!)  


                             ..Som gjort för idioten (!)..
   

Kom iallafall fram..tillslut..lagom till att det var dags att börja jobba.. hann inte mer än att springa upp i lägenheten för att byta om..

Hade tänkt hinna äta något innan jag började då jag bara ätit en korv på hela dagen.. (!) men lunchen var (såklart) bortplockad och smörgåsarna var inte framplockade än.. så det blev ingen mat.. utan satte igång att jobba istället..

vid sex-tiden var det dags för rast.. då hade dom självklart hunnnit plockat bort smörgåsarna också..jag hade inga kontanter på mej så kunde inte köpa något i automaten heller.. så blev ett päron och lite mjölk till lunch/middag..


..Nej det var tyvärr inte denna blandning av päron och mjölk..


När jag slutade vid halv nio var det en trött och hungrig jag som kämpade mej hemåt..med planen att åka och köpa något att äta..halvvägs insåg jag att bankomat kortet blivit kvar i mina jobbyxor..i mitt skåp..på Ikea.. Gaaah.. orkade verkligen inte vända..tänkte.. får ta något jag har hemma.. problemet var bara att jag inte hade något..


Det var en mycket LESS dotter som svarade när hennes mamma ringde..

Detta ändrades snabbt till en aningen bättre läge..då min kära mamma med ett litet klick beställt och betalt mat åt mej, som var redo att levereras.. ibland bara älskar jag alla dessa..
-få-en-människa-så-förslappad-som-möjligt-tjänster... ;D



Puss&Kram

..Akut till Akuten..



Vaknade runt tvåtiden av att Daniel höll på att hosta lungorna ur sig..vid tretiden var det dags igen.. fast den här gången låg han och skakade av frossa samtidigt som han hade typ 780 graders feber..

Vid halv fyra-fyra kände jag att det var akuten som gällde..då han inte blev nå bättre trots febernedsättande..(samt att huvudvärken hade gjort sig påmind varje dag dom senaste 6 dagarna).. Daniel som gärna inte klagar i onödan och menar att "det blir nog bra".. orkade knappt protestera.. så vi tog oss i väg.. sen har vi blivit kvar där.. ett antal timmar... jag kom hem för cirka två timmar sen..(ca.20) Daniel blev kvar..

..Och det lär han bli tills dom har hittat vad som är fel..dom har sina gissningar..efter att ha studerat röntgenplåtarna..bihålsinflammation står högst på listan med lunginflammation på en stadig andra plats..fast helt säkra är dom inte trots miljontals provtagningar..så därför tänkte dom ta några prover till imorgon..Hoppas på ett svar då.. (!)




                                     ..En (ut-)slagen hjälte..


Nu ska jag försöka sova lite då jag bara sovit ca två timmar sen klockan 4 i morse.. :S


Godnatt.

Puss&Kram

..Släken är värst...eller?..


Vilken familjehelg (!)

När vi kom till Stockholm i gårkväll lämnade vi först av Moroj.. efter det var det dags att bege sig till min moster och morbror där vi skulle sova inatt..dock var det "bara" morbror Anders som var hemma..då vi inte ses alltför ofta bestämde vi oss för att gå ut och äta och uppdatera varandra om nuläget.. :)

Efter något som var en gudomligt god middag tog vi en kvällspromenad som slutade med att vi fick ta GPs:en till hjälp för att hitta hem (!) :D


                        Dagens Tips: Prima Cucina


Deras pasta: Napolitane al Tartufo var en succé (!)
(Stora pastarör med strimlad kalvfilé, tryffel, vitvin & grädde)
     
 



        Var vad vi minst sagt var (!)..GPS är BRA ibland.. ;)


Dagen
började med frukost tillsammams med Anders innan det var dags för honom att åka iväg och jobba.. sen var det till att sätta fart och göra oss i ordning för att gå på dop..


Inväntade min käre far som var på väg in till Stockholm enbart för att komma in med och byta till vinterdäck på min bil under tiden vi var på dop.. för att jag skulle slippa åka till Tierp.. världens bästa pappa har jag! :)


Efter bilbytet bar det iväg mot Duvbo (finns en kökslucka i ikeas sortiment med samma namn..yrkesskadad..? inte alls ;p) kyrka.. efter att virrat runt alldeles för länge hittade vi fram tillslut.. med en god mariginal på hela tre minuter gick vi in genom dörrarna till kyrkan..


Från Vänster: Elliot, Andreas (Gudfar), Emma (Faster), Johan (Pappa), Johanna (Mamma).
 
Efter dopet var det Sundbyberg och familjen Kolm/Qvick:s lägenhet som gällde..fast inte för oss.. var dags att ta oss in till stan igen för att byta tillbaka bilen..tog över en timme att ta oss fram och tillbaka till sundbyberg.. det positiva med det var att den värsta ruschen i lägenheten hade lagt sig..vilket gjorde mej mindre nervös.. :)

Måste säga att det känns väldigt bra trots allt.. att träffa hela släkten på en och samma dag är inte alltid helt lätt.. fast med familjen Kolm är nästan ingenting svårt har jag lärt mej..dom får mej att känna mej som en i familjen.. fast jag inte är det..eller ja..eller inte än iallafall..eller..?  ;)




Idag är det exakt 1 år och fem månader sen jag och Daniel återupptog våran vänskap.. en vänskap som sakta men säkert har lett till något mycket mer..(vilket dom flesta av er redan räknat ut eller anat)..allting känns så bra och naturligt.. som att det alltid har varit och alltid ska vara såhär..känner mej redo att göra ett försök och satsa på oss.. så vad skulle inte passa bättre än att sätta dagens datum som en bra början på det hela..? Förhoppningsvis håller han med..(han vet inget än..) men jag tror och hoppas det (även om det har varit mej "bollen har legat hos" den senaste tiden)så kan man inte vara helt säker.... jag får väl återkomma med svaret.. ;) 



Puss & Kram





 

..Packat & Klart..


Mot Stockholm (!)


Det var knappt så jag och Mojjan SJÄLVA fick plats pga. all packning.. men vi hoppades och trodde att det skulle gå bra.. iaf fram till Västerås där vi skulle hämta upp ännu en medpassagerare.. nämligen Daniel.. :) Hur vi skulle lösa det återstod att se..

 




Det var precis så att det gick.. lite trångt var det.. "men finns det hjärterum.." ;)

Kom fram gjorde vi iallafall! :D



Puss & Kram

..Anmäld..


Okej.. jag vet att jag skrev att jag ska sluta vara så arg och bitter och inte ta med mej jobbet hem.. MEN.. det här var juh bara enough (!)

Det började med att tre tanter skulle handla åt sitt företag med rekvestion och behövde därför en köpnota, då den inte var i fylld korrekt nekade jag dom.. (reglerna gällande dessa rekvisitioner har blivit stenhårda då det inte har fungerat som det ska) hur som helst.. 

Det var datumet som saknades, vilket den som attesterat. MÅSTE fylla i för att godkänna att dom som handlar får handla just denna dag.

Tanten sa att då skriver hon minsann i det om det skulle vara på det viset, jag förklarar då att det är förfalskning och enda sättet för att jag ska godkänna denna revisition är att den som att. kommer dit och legitimerar sig och skriver på.

Hon ringer då sin chef.

Tjugo minuter senare kommer hon tillbaka, lämnar fram rekvisitionen och påstår att chefen har varit där och skrivit på, jag kontar då med frågan varför chefen i såfall inte kom fram till mej vid säljdisken som jag hade förklarat för dom att hon måste..?

hon säger då att det ska inte hon behöva göra.. (!) jag står på mej..hon säger att jag mer än gärna får ringa deras chef.. jag säger att det inte gör någon skillnad..varpå hon blir arg och säger: "du förstår väl att våran chef inte har tid att springa här hela tiden"..?  (misstag/erkännande nummer ett)


Jag: men du sa juh nyss att hon varit här..?

Tanten: det var inte så jag mena.

Jag: men det var juh så du sa

Tanten: jag vill prata med någon annan!

Jag: jag kan ringa ut någon av mina chefer eller jouren om du vill?


Tanterna tar då snabbt sina saker och börjar gå därifrån (misstag/erkännande nummer två) och säger: det här jävla stället kan man juh inte handla på!




Det hela slutar med att Tanten kommer tillbaka efter cirka en timme..

Tanten: Jag vill veta vad du heter

Jag: Sandra

Tanten: I efternamn?!

Jag: Wallberg

Jag: med dubbel V.. (W)

Tanten: Jag tänker anmäla dej för kränkning ska du veta

Jag: Okej..

Tanten: För att du påstått att vi har förfalskat rekvisitionen

Jag: fast det var juh inte det jag sa.. (?!)

Tanten: Vi behöver inte ta den här disskusionen, du kommer få höra från dina chefter kan du räkna med..(!)


Tant (jäveln) som var cirka 7 gånger så gammal som mej..vänder på klacken efter att hon sagt sitt, för feg för att våga ta en disskusion..och lyssna på vad jag har att säga..jävligt omoget och fegt måste jag säga för att vara så gammal (!)

såhär i efterhand önskade jag att jag hade funnit mej och svarat efter hon sa att hon tänkte anmäla mej att:
gör det du så jag vet vem jag ska motanmäla.. :)


OJ! Blev långt det här (!)


Galen dag (!) Ska bli skönt med fyra dagars ledighet.. och nej.. det är inte pga. denna händelse.. ;)

Puss & Kram




..Sjuk dag..


Var på sjukhuset imorse igen och fick äntligen en diagnos..lider av en Kraftig Cystit, även kallat Blåskatarr eller kanske vanligast kallat: urinvägsinfektion..som jag trodde (visste).. 

Varför måste doktorer krångla till allt med sina termer.. ? (För att verka kompetenta?) trodde nästan att jag var döende där ett tag med hans allvarliga ansiktsuttryck och sina termer jag inte förstod.. (även om jag var ganska säker på att det var urinvägsinfektion)

så.. värre än så är det inte..efter läkarbesöket, besökte jag Apoteket för att hämta pencillin..så efter lite pillerknaprande så är jag nog snart på benen igen.. ;)



           ..I regnbågens alla färger.. ;)


Förhoppningsvis är jag tillbaka på jobbet redan imorgon..blir nästan rastlös här hemma..(svårt när det finns så mycket att göra) hela förmiddagen tog jag det dock lugnt då jag inte hade ork för så mycket.. men någongång efter lunch började jag känna mej lite piggare..och tog tag i lite mindre projekt..(It sounds like Sandra is back..? ;).. ) 

Puss

..Ofriskt läge..



                       .."En bild säger mer än tusen ord" (!)..

..Dagen D..


När jag vaknade imorse kände jag mej relativt lugn.. gick upp i god tid för att hinna med alla morgonbestyr utan att behöva stressa..skönt..

Ju mer tiden gick, började dock nervositeten göra sig påmind (!) I bilen på väg till jobbet, kändes det som om hjärtat var på väg att lämna sin position för att sakta men säkert ta sig upp i strupen och långsamt kväva mej.. 

På plats anslöt jag mej till resten av dom sökande..för att tio minuter senare sitta i rummet där allting en dag för länge sen började..kändes nästan som ...en blandning av rädsla och förväntan..(mest förväntan) men i samma stund som allting drog igång fick jag ett lugn över mej..och lyckades faktiskt -tack och lov- behålla det hyffsat bra under resten av dagen.. :)

Dagen har sedan bestått av följande: 

> Inledning 

> Personlig intervju

> Gruppövning

> Presentation

> Rollspel

> Sammanfattning/Avslutning


Känner mej nöjd med min insats..även om det finns vissa saker man spekulerat i..så här i efterhand, så tror jag inte att jag hade kunnat göra det så mycket annorlunda än jag gjorde..Jag var mej själv och det var det viktigaste.. :)

Nu är det bara att vänta på slutresultatet...som plågande nog inte kommer förens om
ca. 3-4 veckor... Gaaah... (!)





Känner mej helt slut nu när alla spänningar har släppt.. så det blir nog till att ta en tidig kväll.. krypa ner och kolla på en film i sängen eller något liknande.. :)

Hoppas ni alla har haft en lika bra dag som jag!
Va rädda om er och varandra :)

Puss & Kärlek

..Mot nya mål..


I allafall en liten bit på väg.. ;)

Imorgon är en stor dag.. ska nämligen på uttagningsdag/assessment (bedömning på svenska) för Aspiranten.. för er som inte jobbar på IKEA eller inte vet, så är Asspiranten en chef/ledare utbildning. Och imorgon är alltså dagen D för att genom diverse prövningar, så som rollspel, intervjuer osv.. visa vad man går för och förhoppningsvis bli uttagen för att få gå denna eftertraktade utbildning.. 


(Observatörer och bedömmare är inga mindre än ledningsgruppen själv..)


Ser fram emot något som helt säkert och minst sagt kommer bli en spännande och lärorik dag..även om jag är lite nervös just för stunden..så ska det bli grymt kul! :D.. och även om jag inte skulle bli uttagen.. (Vilket jag självklart vill och hoppas på)..ser jag det som en prövning för att se hur man ligger till, vad som är ens styrkor samt potentialer..för att isåfall nå mitt mål så småningom.. :)



Nä.. nu är det dags att varva ner... ta ett bad och pyssla om mej själv för att sen krypa ner i sängen.. så jag förhoppningsvis vaknar upp pigg och utvilad imorgon.. :)


Godnatt & Sov gott 
Kärlek <3

..Nagelbitande..



Spännande dag.. (!) på många sätt och vis..

Höjdpunkten var dock att jag tillsammans med några andra äntligen tog fast en av Ikea karlstads största bedragerskor.. finally..jag har bara försökt i TRE år (!)

Så det var en mycket nöjd JAG som lämnade det stora blå idag.. :D

Lördagskvällen har mest gått åt till hemmasysslor..tvättning framför allt.. men även diskning..mat inköp..och matlagning..blev en riktigt Gourmet middag idag..


  

Dagens middag:

Pestofylld kycklingfilé inlindad i Bacon och gratinerad med fetaost med sallad och
Ranch dressing som tillbehör..Mumma.. :D



Nu blir det till att se klart det sista av filmen Underbar och älskad av alla och samtidigt fila lite på något viktigt och eventuellt avgörande..(Fortsättning följer)...

Puss & Kram 


..Önskelistan..


"Listan är lång...listan är lång...listan är lång......JA önskelistan den är lång (!)"
- Refrängen från en favoritlåt när jag var liten.. :)


November har det blivit och julklappsinköpen är inom räckhåll..som jag har berättat förut så bär det iväg ner till Göteborg helgen 3-4:e December för att Julshoppa, Bo på hotell och må gott! :)


Berättade även att vi i familjen kör med lottdragning i år.. och köper en julklapp var.. problemet är bara att min önskelista innhåller mer än EN sak.. ;)

10 i Topp:

> Frissörbesök (!)

>
2st Nero vägghyllor (www.designonline.se) 

> Ikea PS Pendel Golvklocka

> Iittala Marrimekko skål (Mellan storlek, Frostad)

> Iittala Vitriini askar, (1 stor transparent, 1 liten grön, 1 liten gul) 

>
ICON Watch Armbandsur (www.frankform.se) 

>
Kartell bordslampa (Den "lilla", Svart eller Transparent) 

> NY Garderob (!)

> Ikea PS Svavel Blockljus hållare

> Cookie ljusstake (Röd) (www.designonline.se)


Som sagt..10 i topp.. med andra ord så slutar den inte här... ;) 




                                   ..Mitten i mitten <3..



(PS. Alla ni som tänkt köpa julklappar åt mej, prata gärna ihop er för att slippa dubbelköp..DS. )  ;)
 
..Puss & Kärlek..



..En dag på stan..



Började dagen med en brunch nere på stan tillsammans med Mikael "Micke" Lindgren.. va inte igår vi sågs som man brukar säga.. (nu var det juh faktiskt så att det var igår vi sågs.. fast på jobbet..och där bestämde att vi skulle ses på riktigt) så det blev idag över en lunch på Mat & Muffins..trevligt värre! :) efter drygt en timme och efter att ha total uppdaterat varandra om nuläget så var micke tvungen att gå då han skulle med bussen till Örebro.





                     ..Åt en grymt god Ceasarsallad..Jummie..

Jag tog mej en tur på stan och gjorde det jag gör bäst.. hittade en massa saker jag vill ha.. men inte behöver.. egentligen.. eller jo.. ;) hittade massa fina saker på Monki..-vill ha-vill ha-vill ha- träffade finaste Malin på köpet.. vilken vinst (!) :D

Bestämde mej för att det var bäst att gå hem för min ekonomis skull.. på vägen hem tittade jag förbi Kardemumma för att hälsa på Åsa..passande nog skulle hon på lunch just då och frågade om jag ville haka på.. svaret blev så klart... Givetvis..dock hade jag juh redan ätit lunch.. så fick bli en fika..den här gången på Vero.. :)




                                           ..Mys..


NU..? Hemmasysslor (!)

Ha det gott så länge.. Puss.
  

.."Är i tid och aldrig sen"..


Har blivit sjukt bra dom senaste dagarna på att vara mindre sen och mer i tid.. :)

Kan bero på att jag fått någon form av Klock-Fetisch den senaste tiden.. tror det finns en klocka som pryder varje rum i min lägenhet just nu..och fler kommer det bli.. ;)



                                      ..Sovrummet..


                           
                                    ..Vardagsrummet..



                                           ..Köket..
                                       (Ska bytas ut)



                                            ..Hallen..






Och nu till dom jag inte har men vill ha.. ;)


                      ..En Blivande "Familjemedlem"..?





                               ..En ny "Bästa vän"?..






..Puss & Kram..

..Allmän Kaos..


Var en mer död än levande jag som tvingade mer ur sängen imorse.. somnade visst i soffan igår..typ vid ett..upptäckte detta vid kvart i åtta i morse.. tog mej in till sovrummet och totaldök ner i sängen och sov vidare där istället.. tills min personliga väckarklocka tvingade upp mej vid elva.. time for work..


                    
                          ..Vad skulle jag göra utan dej..?



Har varit en konstig dag..today.. känns som jag knappt anlände till jobbet innan det var dags att åka hem..känns inte som jag åstadkommit särskillt mycket heller.. men lite har jag allt gjort.. :)


"Rullbordkompakts-striden"...som ägde rum för några veckor sen... är nu över (förhoppningsvis).. Presenterar stolt slutresultatet.. :D






Övriga Upplysningar/Varningar:

> Är besviken på kvällens avsnitt av Grey´s

>Har ännu inte bytt till vinterdäck, så håll er inomhus! ;)





..Puss & Kärlek..

..Dagens Agenda..


Denna galna dag började klockan 04.45 med en argt skrikande väckarklocka som tyckte att jag skulle upp ..urk.. men valde det själv genom att inte orka åka igår.. Med fortfarande sommardäcken på, var det en lite smått nervös jag som tog mej ut på vägarna i snöstormen.. men det gick bra.. fram kom jag.. :)

Sladdade in utanför Vårdcentralen 08.45.. hade tid 08.50 så hade hela 5 minuter tillgodo för att anmäla mej, betala och hitta rätt.. ;) 

Jobbet började vid 10.00..

14.00-16.30 Utvecklingssamtal.. gick bra (!).. är mycket nöjd.. :D

Stämplade ut 20.00 

Anlände till sötaste Linda Clerwall ca. 20.30.. för att sen (ganska precis två timmar senare)..vid 22.30 bege mej hemmåt.. efter att ha ätit grymt god mat med grymt sällskap.. :)

Hann med två samtal mellan 22.30-23.30..


Klockan 23.45 Bloggades det som aldrig förr..


00.00.. Dagen slutar..men inte jag och mina projekt.. ;)



..Härligt Händelserik Helg..



Min Söta Emma skulle ju ha kommit hit i helgen.. men det blidde tyvärr inte så.. :( så jag bestämde mej att fara iväg i stället.. var..? Linköping såklart.. :D


Har haft en helmysig helg tillsammans med fina familjen Kolm..  :)

Skulle ha åkt ner i lördags.. men bestämde mej för att anlända lite tidigare än planerat.. så jag åkte ner redan på fredagen direkt efter jobbet..den helt ovetande Daniel, var juh självklart inte hemma.. så det blev till att ha picknick i korridoren med mej själv medans jag väntade.. efter dryga timmen dök en mycket förvånad Daniel upp.. Tog en bra stund för honom att förstå att jag faktiskt var där istället för hos Sara som jag borde varit..enligt honom.. ;)


Lördagen gick åt till mycket shoppande (mest fönstershoppning för min del) ätande och mys.. :D 


Söndagen inleddes med en sovmorgon..sen blidde det fullt fart och rörelse i "20 m2:arn" .. i form besök av inga mindre än Mamma, Pappa, Lillasyster, Storebror och Brorsonen Kolm..sist men inte minst även Syster-pojkvännen Gustav... massa människor helt enkelt.. mysigt.. :) Efter att ha ätit gott och spelat nya favorit spelet Monopol Deal var det dags att göra sig i ordning för hockeymatch.. :D



..Monopol Deal -Rekomenderas starkt (!)..

Var inte en helt glad Herre som kom hem efter förlust-matchen.. men det gick ganska snart över.. i samband med att glöggen och pepparkakorna anlände.. (var lite orolig där ett tag att jag skulle bli tvungen att ta in på hotell.. men det gick bra..)  ;)


Puss.




..Kluven på flera sätt och vis..


Har varit en väldigt rörig dag! Skulle varit på TS (Tag-Själv-lagret) idag, men fick ett meddelande imorse om att jag behövdes på kök.. så "öppnade" TS vid 9.45 för att en halvtimme senare gå över till kök..vi tre tiden.. var det tillbaka till TS som gällde.. men samtidigt försöka lösa div. små problem åt kök.. hade jag kunnat klona mej, hade det här varit en ypperlig dag för detta.. :)

Känns som den här dagen återspeglade hur mitt liv är just nu..rörigt..och hur jag gång på gång slits mellan olika beslut..i tusen olika kategorier..Gaaah.. (!)

Var hittar man en personlig beslutstagare..? Gula sidorna..? Vore bra.. (!)

Ibland tror man att man vet hur saker och ting är..att man har koll.. för att sen förstå att man tydligen inte hade en aning..och då är det svårt att komma fram till saker och ting..och lätt att känna sig borttappad..som jag..just nu..


>   "Det är bättre att ånga saker man gjort än saker man inte gjort" -Okänd.


>   "Den idé som inte är orimlig från början, finns det inget hopp för" -Albert Einstein.


Detta är två motton som jag ska försöka bli bättre på att leva efter..igen..för det är ju aldrig fel att våga ta chanser och risker..man kan inte mer än misslyckas..och då är det bara att göra ett nytt försök..glöm inte det.. ;)




-Kärlek-
 



 






..One Day Off..



Veckans enda lediga dag började givetvis med sovmorgon...en lite mindre den här gången.. ;)

När jag kommit upp ur sängen gjorde jag mej i ordning för att börja dagen med att åka till tingvallahallarna för en Badmintonmatch tillsammans med Erik..riktigt svettigt blev det.. 
men så KUL! Vann..nästan.. ;) 

Har även tvättat som en galning idag.. hela 7 maskiner hann snurra runt innan det var sluttvättat..PUH (!) 

Sen har det handlats....mat....tråkigt nog.. hämtade även ut ett paket som kommit till mej.. var från mammsen..några bra att ha saker..TACK mamma.. :)

Diskat har jag också hunnit med och pratat i telefon med min finaste Emma.. -kärlek-


Som vanligt har dagen som är tänkt åt vila gått åt till en massa "måsten"..så typiskt mej.. men det är väl sån jag är.. måste vara ständigt sysselsatt..det är min grej.. :)


Nu blir det Tv och lite pappersarbete..(Usch.. det där lät gammalt)..


God natt.. (för er som ska sova).. :)
..Puss & Kram..


RSS 2.0