..Dyngkåt och hur helig som helst..


Häromdagen såg jag äntligen denna film som jag så länge velat se.. 



Den var verkligen underbar, men samtidigt sorglig..helt klart sevärd hursomhelst (!) :)
 
Puss.
 

..Midsummer..

 
Började dagen med en champagnefrukost tillsammans med Moroj (som kom i torsdagskväll) ute i solen på min balkong..med nygjorda smoothies och nybakat bröd! :)
 

Lite senare mot kvällen, efter att ha tillbringat hela dagen ute i solen med drinkar, musik och härligt sällskap var det dags att inviga min fina grill jag fick av mamma och pappa för några veckor sen..kan ha varit något av det godaste köttet jag ätit på länge!! blev riktigt imponerad av min nya elgrill (!) :)
 
 
 
 
 


Kött, Bakpotatis, sallad och benaisesås blev det till middag..

Blev hemmagjord jordgubb/rabarberpaj med vaniljvisp till efterrätt..



Vi avslutade denna härliga helg med ett musikalmaraton (tog oss otroligt nog igenom 4 filmer, vilket är nytt rekord då jag och Moroj brukar somna efter första!) ;) och en spakväll.. 

 
 
..åt även lite hemmagjord glass gjord på smoothie in på småtimmarna..  :)

Puss.

..55-års Kalas..


I helgen har jag varit i Tierp.. huvudanledningen till detta var att min bästa Mille och hennes storasyster Kicki som har fyllt och ska fylla år (25 respektive 30 år) hade 55års kalas tillsammans..


                             ..Födelsedagsbarnen..

Temat för festen var "livet på landet"..så klädseln fick bestå utav svarta leggings, raggsockor, gummistövlar, korta jeansshorts, ett vitt linne med en uppknuten skjorta ovanpå..och slutligen ett rött hårband knutet till en rosett kring det slarvigt uppsatta håret.. :)

 

Efter att ha genomfört en tipsrunda samt några tävlingar serverades det två rätters middag..
emellan tuggorna, skålades det och sjöng låtar till tusen..härligt värre! :)

 




 

Kvällen fortsatte med massa sång, musik och dans..hoppades även hoppborg,
som systrarna roligt nog hade fått i present av några stycken..







Det blev även en och annan shot.. som ni kanske minns så blev min hemmagjorda midsommarsnaps "Tropical" förra året en riktig succé..kände att jag på något vis hade ansvar för att föra denna "tradition" vidare, vilket var till någras (dom som var med på midsommar) stora glädje (!)

 
                           ..Vera var nog gladast av alla!.. ;)

"Årets snaps" fick heta som den nya Absolut Vodkan: "Gräpevine" (med värmlänskt uttal!) då jag tyckte detta var ett klockrent namn! Den fick en smakkombination av Grapefrukt, dragonfrukt, Papaya och lime..och så blev en ny succé skapad (!) ;)

Puss & Kram.


..Firmafest..


Igår efter jobbet tog vi oss in till stan för att spendera kvällen tillsammans med våra kollegor inne på Odenplan..Åkte med min kollega Carina in till stan, då jag inte ville ha bilen med mig. Carina är verkligen störtskön! När vi hade låst butiken, satt oss i bilen, satt på oss solbrillorna och Carina höjt volymen till max sa jag: "nu kör vi"! Carina kollade på mej lurigt och sa: inte riktigt än..hon trycker sedan på en knapp och taket börjar sakta men säkert försvinna ovanför oss (hade inte en tanke på att hon hade en cabriolet) när taket var helt nerfällt, kollade hon på mej och sa: NU kör vi (!).. haha..hon är för underbar! :) 



Tog oss in till stan och bort till Hth butikenOdenplan...efter att ha ätit lite mat och socialiserat begav vi oss alla ner till Sveavägen för att bowla..


                                  ..Nästan Hela gänget..


                         ..Härliga Mattias in Action..


                                  ..Finaste Therese.. :)
                                    


               ..Två strikar i rad, helt otroligt för att vara jag!.. ;)

Efter bowlingen var det fotboll och öl som gällde..då dom flesta av oss skulle upp och jobba dagen efter, slutade kvällen relativt tidigt..eller nått.. ;)


Puss.


..Kryssning..


En av presenterna jag fick när jag fyllde år var en kryssning till St:Petersburg av Moroj.. vi har ända sedan dess (Februari) försökt få ihop en helg för att kunna boka in denna resa..dessvärre har det inte varit det enklaste då vi båda har varit totalt fullbokade.. men för några veckor sen lyckades vi tillslut.. så i helgen har vi varit iväg på kryssning! Dock blev det inte St:Petersburg, då dessa kryssningar av någon anledning för tillfället är inställda..så istället blev det Tallin..

Båten lämnade Värtahamnen här i Stockholm runt 18.00 på fredagen..kvällen bjöd på solnedgång på övre däck, ljuvlig mat, goda drinkar, musik och dans och nya gemenskaper..en riktigt bra kväll! :)



Vid 10 tiden dagen efter var vi framme i Tallin och det var dags att lämna båten för några timmar på fast mark..det åts frukost och shoppades i den gamla staden..riktigt mysigt! Tiden bara rann iväg och snart var det dags för oss att bege oss tillbaka till båten..efter att ha handlat i taxfreen stod det middag på schemat..sedan gick vi och såg på ett uppträdande och ett liveband.. blev även en hel del Kareokee..

Väl tillbaka i Stockholm igen hade klockan blivit 10.00.. det var två trötta personer som släpade sig av båten..tog oss in till stan där vi käkade "brunch" i solen..en bra avslutning på en bra helg! :)
Tack fina Moroj för en underbar present! <3


Puss & Kram.


  

..Kollektion Blå..


Händer mycket roligt på Ikea just nu tycker jag.. inte nog med att dom nyligen släppte PS kollektionen för 2012, Idag släppte dom nämligen en till (Obs! begränsad) kollektion...nämligen "Kollektion Blå", tycker definitivt ni ska kolla in den..särskillt om ni gillar färgen blå.. ;)





Jag gillar brickbordet och "fruktfatet" (?) skarpt! :)

Puss.

RSS 2.0