..Semester..

 
Äntligen var det dags..att göra det jag väntat på under en längre period.. nämligen gå på semester (!)
Efter att ha bara haft en vecka i somras, kände jag att det var mer än på tiden att vara lite ledig..
 
Redan på onsdagen efter jobbet påbörjade jag resan mot semesterns första hållplats..mitt älskade Karlstad!
Kom dit sent på kvällen så det blev inte så mycket mer än att mysa en stund med familjen Frankler innan det var dags att sova..vilket jag gjorde i den här mysiga grottan.. :)
 
 
Torsdagen blev en heldag tillsammans med Åsa och Leon..efter lite frukost begav vi oss ut i det fina vädret för lite utomhuslek..tog oss sedan vidare in mot stan för en fika på Carli. Efter en stunds fönstershoppande tog vi oss hemmåt igen för att laga lite mat blev även lite pralintillverkning som senare på kvällen avnjöts i samband med en film..åt även sushi.. :)
 
 
 
Fredagen blev det shopping på riktigt, lagom till att Åsa skulle börja jobba vid två mötte jag upp min fina vän Elsa som precis har flyttat tillbaka till Karlstad från Göteborg. Det blev en lunch på Vero innan vi tog oss hem till henne och Björn och deras hund Fenix för att kolla in deras nya lägenhet!
 
 
 
Lördagen var relativt lugn fram tills det var dags att at sig till stationen för att hämta upp mina systrar..vi skulle ju nämligen på en konsert som Linda (storasyster) hade bokat. Efter att vi hade lämnat deras saker hos familjen Frankler (där även dom skulle sova den sista natten) gjorde vi oss i ordning och tog oss in till stan för att äta mat.. kvällen spenderades sedan på Löfbergs Lila Arena till tonerna av Peter Jöback.
 
 
Söndagen var det dags att fara vidare mot nästa destination..Tierp där dom kommande tre dagarna skulle spenderas.
 
Kärlek.
 

..String..

 
För ett tag sen fick jag äntligen (med hjälp av Tobias) upp min stringhylla i köket, är så sjukt nöjd :D
Såhär blev det:
 
 
Ett steg närmre ett finare kök..även om den bara sitter där tillfället.. kommer ju behöva ta ner den när hela köket ska rivas ut och rustas..vilket jag hoppas blir snart! :)
 
Puss.

RSS 2.0