..Hysteriskt..



Det känns som att det har varit svårt att undgå att Kungafamiljen utökades imorse i form av en liten prinsessa..?! och visst är det underbart med små bebisar..(oavsett "status"!) och visst är jag glad för Viktoria och Daniels skull! (extra kul att det blev en tjej tycker jag)..men kan tycka att detta har gått lite till överdrift...tycker synd om den lilla familjen..visst är man kronprinsessa och prins får man räkna med konstant uppståndelse och uppmärksamhet..men snälla  ge dom lite andrum och låt dom ensamma få njuta av sin lilla dotter några dagar..(Daniel ber ju tom. om det i intervjun som visats överallt!) trots detta har redan det svenska folket börjat lägga sig i vad den lilla prinsessan ska heta, eller vilken vagn hon ska ha (?!) Och verkar strunta fullkomligt i parets vädjan..Respektlöst tycker jag! 

Några som överdrivit detta i mina ögon är IKEA..var nämligen dit en sväng idag..där bjöd dom på små rosa prinsesstårtor..nu till det SJUKA.. dessa var ju givetvis specialbeställda..(då princesstårtor vanligtvis är gröna)..men iom man inte visste vad det skulle bli för kön..köpte man in lika många ljusblå..
(som antagligen reas ut imorgon!) ;)

Dessutom har dom en kampanj just nu som lyder:



Helt sjukt..kan bara gratulera alla småbarns föräldrar till en bra deal.. ;)


Puss.



..Jag saknar dig mindre och mindre..


Som taget ur mitt huvud..




"jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
jag har känslor utan uppehåll
jag har förlorat en tävling, men vunnit ett val
har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av"


Kärlek <3


..Invigning..


Det har varit en galet bra helg.. trots att jag har jobbat..har nämligen haft invigning av den nya butiken den här helgen..har varit riktigt roligt..har varit fullt upp precis hela tiden..just the way i like it!

Har ju haft diverse utlottningar under dessa två dagar..vilket fick folket att köa, långt innan öppningstid..kön ringlade sig lång, förbi byggnadens slut..

Dessa två dagar har resulterat i inte mindre än 16 st nya ämnen (=potiensiella kunder) för mej, vilket känns riktigt bra!! (Tror jag "vann" faktiskt) ;) 

Så nu är det bara att köra på..börjar morgondagen med 2st nya kundmöten, samt en massa nya offerter att fixa.. :)

Hoppas eran helg varit fin!

Puss & Kram.


..Jag i kortform..



Nu har dom äntligen kommit, mina alldeles egna visitkort (!) :D



Kanske en bagatell för andra (mina kollegor kollade konstigt och skrattade åt mej och min förtjusning när vi packade upp dom) men detta är första gången någonsin som jag har egna visitkort..känns STORT.. :D

Puss.

..Medley..


Och dom nominerade är:





Sååå imponerande (!)  

Puss.

..Love is in the Air..


Trots att Alla Hjärtans Dag var för några dagar sen, fick jag den finaste Alla Hjärtans Dags presenten man kan få av Mille igår, nämligen ett armband fyllt av välgörenhet..




I den här lilla färgglada tablettasken låg detta underbara armband, fyllt med pärlor i regnbågens alla färger, varje färg beskriver en artikel i barnkonventionen...finare än så blir det inte (!)  

Tack älskade vännen!


Kärlek.


..Energikick..


Började min lediga dag med lite sovmorgon.. :)
Sen fixade och grejade jag lite här hemma..städade mest..

Mille kom in någon gång vid tre..efter att ha hjälpt mej att få upp hjorten på väggen, åt vi middag..sen tog vi oss ut på en långpromenad.. längs vägen passerade vi en perfekt "pulkabacke"..blev riktigt sugna på att ta oss ett åk..dock hade vi ju inget att åka på..trodde vi.. lite längre bort längs gångbanan låg en sopsäck (oanvänd) och bara väntade på oss..tog oss upp på berget..delade sopsäcken på två..sen bar det iväg utför..likt två barn åkte vi skrikandes ner för backen i en himla fart..kände mej som 10 år igen..en underbar känsla..tog oss upp och ner några gånger..sen var vi så blöta att det var dags att ta sig vidare..


                               ..Mille på väg upp..

Stannde till vid ett solarium på vägen hem och värmde oss lite..sen var det spakväll som väntade..efter att ha tagit en dusch, var det ansiktspeeling, fotbad, lermask och nagelfix som gällde.. detta tillsammans med en rejäl "fruktsmoofie" och den klassika filmen "Vingar av glas"..en riktig måbrakväll helt enkelt.. :)




                                   ..Mille Mud..                                     


Ibland är detta precis det man behöver för att ladda batterierna lite.. :)

Puss.

..Hjort är Gjort..


Har äntligen fått upp min älskade hjorttrofé på väggen i vardagsrummet..och jag är såååå nöjd! :D



Det tar sig sakta men säkert här hemma.. :D

Puss.

..En vecka i Grannlandet..


Veckan började ju redan i Söndags, då det var dags att bege sig till grannlandet i sydväst..tog mej ut till Arlanda till halv sex på kvällen..(jag som inte flygit på ett tag, tänkte att man ska väl vara där två timmar innan) fick veta när jag kom dit att det hade räckt med en halvtimme..fick dessutom veta att flyget var försenat en timme..kul.. till min stora glädje sprang jag på "kollegorna" från Borlänge butiken (kände en sen innan..Maria) så joinade dom fyra..vilket gjorde det hela ganska mycket roligare..gick till en bar för att ta en öl.. slutade med att (den nya) Borlänge chefen bjöd på skumpa..

Redan här började resan spåra ur i samband med historien om Fru Ollon och lilla Pillerill..



ännu mer försenat.. två timmar efter avsatt avgångstid fick vi äntligen lyfta..innan vi hade landat, fått våra väskor och kommit till hotellet var klockan efter midnatt.. så det blev till att hoppa i säng direkt..

 
                                          ..Mitt mysiga (?) hotellrum..

klockan ringde 06.30Tisdags..det blev en lång dag sprängfylld med information och upplevelser..från morgon till kväll.. efter middag och ett glas rött var jag tyvärr tvungen att arbeta lite..så där satt jag på mitt rum vid datorn medans dom andra roade sig..så kul är jag...dock missade jag nog inte alltför mycket då hela gänget anlände till rummen en liten stund senare för att sova..

Veckan har sedan bestått av fabriksbesök, teoretiska och praktiska övningar, god mat (i massor!), massa öl och vin och gemenskap och framförallt ny vänskap.. en härlig vecka med andra ord! :D

Danmark bjuder på allt ifrån Ketchup Chips till Dark Humor Läkerol..

 

Vill man kan man även få en frestande (tempt) Skinny Bitch eller en het bowlinglirare från BK Tarm.

 

Om du är sugen på något yttligare så kanske erbjudandet nedan är något för dej?
Obs! Var vänlig att respektera "bruksanvisningen".. ;)

 

Avslutade "veckan" på Torsdagskvällen med bowling och middag..när vi kom tillbaka till hotellet, blev det efterfest på mitt rum..10 av 14 personer befann sig inne hos mej på mina knappa 15m2.. mysigt värre! :)

 
                        ..Fina Maria med sina "lycko-stöd-strumpor" :D..

Fredagen var seg vill jag lova, då ville man bara hem..hade utbildning och redovisning av uppgifter fram till lunch, sen var det dags att packa sig iväg mot flygplatsen..flyget var liksom på ditresan försenat.. dock "bara" en timme..så gick loss på taxfree:n (och ölen) för att fördröja tiden..

 
                                                  ..Lillasyster VS Storebror..

Väl i Sverige blev jag hämtad av pappaArlanda, sen bar det iväg till Tierp och en helg av jobb hos familjen jag hjälper..har nämligen gjort klart hallen som vi påbörjade sist men inte hann klart.. men nu är även den klar, med ny färgväggar och tak samt nytt golv och nya lister.. 5 av 6 "rum" är klara..inte långt kvar till slutet nu..nu blir det dock ett rejält uppehåll tills nästa gång..

Nu är jag tillbaka i Stockholm..har precis kommit hem efter att ha varit hos Tobias och lämnat paket, kramats och ätit tårta..han fyllde nämligen år igår.. :) Nu är det dags att sova, en ny arbetsvecka väntar om några timmar! Sov Gott!

Puss.



..Bio & Barrunda...


Tanken med gårkvällen var att jag och Tobias skulle gå på bio..och ta ett glas valfritt innan eller efter..så efter att ha jobbat 10-16 tog jag mej hem för att fixa lite hemma och göra mej i ordning för att ta mej vidare in till stan för att möta upp Tobias..gick och fixade biljetter..filmen blev The girl with the dragon tattoo..som vi tänkt se ett tag..men inte lyckats med..

Hursomhelst..då Tobias skulle upp och jobba idag..så bestämde vi oss för att ta det där glaset innan bion..vi gick till ett ställe som jag hört talas om men aldrig varit på..nämligen "Och himlen därtill" som ligger högst upp i "Skatteskrapan" som ligger i närheten av MedborgarplatsenSöder..

 
                                 ..En fantastisk Tobias och en fantastisk utsikt.. (!)

Efter att ha druckit upp var det dags för bio..Vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen såhär i efterhand..förstår ju egentligen inte varför den gjordes..då jag tycker orginalet är jätte bra..men det är väl lite typiskt amerikaner..gör vi något bra..så måste dom försöka göra det bättre..fast det roliga är att jag inte vet om jag tycker att dom lyckades den här gången..? och då kommer vi in på nästa sak jag inte förstår..dom gör en amerikansk tappning av filmen..men ändå är ju allt svenskt.. (?!) förutom lite mer specialeffekter, så är inte skillnaden större än att dom pratar dålig engelska i denna...?

Ett plus i kanten får dom dock för att dom gav Joel Kinnaman en biroll i filmen.. ;)

Efter filmen mötte vi upp Moroj och tog oss vidare längs Götgatan..(lyckades dra med Tobias) nästa stopp blev "Högbergs"..en öl senare..avvek dock Tobias, Och jag och Moroj fortsatte rundan.."Bauer" stod på tur..där hann vi knappt dricka upp innan stället började stänga.. (?!) Vi tog oss ut och insåg till våran stora förvåning att det mesta började stänga (en lördag klockan 01.00??!!) tog oss tillbaka ner mot Medborgarplatsen.. hamnade på "Bar 5emtio 4yra"..vid tre siden "gav vi upp".. mat och hemgång blev det.. på tunnelbanan sprang jag på en gammal bekant som jag inte träffat på säkert 6-7 år..galet kul (!)

  
                                                     ..Frostfint men iskallt (!)..

Vid halv fem i morse var jag hemma..var skönt att krypa ner under täcket då vill jag lova!

Sov fram till tio.. sen dess har jag inte gjort mycket vettigt alls..flyger till Danmark om några timmar så nu är det packning som står på schemat och ingenting annat! ;)


Puss.


  

..Svansjön..


Detta har varit en minst sagt ovanlig morgon..efter att ha endast sovit 3-4 timmar var jag klarvaken vid 06.00..gick upp och började städa, diska och plocka i allmänhet..mitt upp i alltihopa fick jag för mej att färga håret också..vilket jag också gjorde..allt detta innan klockan åtta..hann tom. fixa håret ordentligt (locka och greja) vilket jag nästan aldrig gör innan det var dags att åka och jobba..väl på jobbet övergick denna lugna men ändå fartfyllda morgon i TOTAL stress (!) så mycket att göra och hinna med innan Danmarksresan..(Vet inte om jag berättat det, men på söndag åker jag till Danmark för en veckas utbildning)

Kände mej halft illamående hela dagen..jobbade in lunchen för att kunna sluta tidigare..strax efter klockan tre, hade jag gjort allt jag kunnat..så då kunde slappna av och fokusera på det som väntade..
nämligen det här:



(som ni kanske kommer ihåg så bestämde ju jag och Emma att vi skulle gå på Svansjön tillsammans istället för att ge varandra julklappar..och det har vi nu gjort..kan rekomendera att gå på den..såå bra!)


Har haft en riktigt mysig kväll.. tog mej in till stan och mötte upp Emma..efter förrätt, varmrätt, vin och en massa uppdaterande tog vi oss iväg till musikens hus där denna musikal skulle äga rum..

 
Efter en galet imponerande föreställning blev det efterrätt i form av en kaka och Varm choklad/Chai latte på Espresso House, innan det var dags för Emma att ta sig tillbaka till Uppsala.

Ännu en fin kväll att minnas och packa ner i "mappen livskvalité".. ;)

Puss!


..Lika som Bär?..


Här kommer bilden som jag utlovade för någon vecka sen..

Som jag har nämnt tidigare så påstår ju familjen (och nu även jag) att Mélonie är ganska lik mej som barn, nu tänkte jag höra era åsikter..



Så....vad tycker ni? :)

Puss.




RSS 2.0