..Effektiv var ordet (!) ..



Oj, vad duktig jag kan vara ibland.. sov inte alltför länge idag trots ledig dag, utan gick istället upp och tog tag i min To-Do list.. :)

Så nu har jag bokat in tid för 3 st sjukhusbesök, samt en synundersökning.. efter Oktobermånad kommer jag vara helbesiktad.. ;)

Efter det fixade jag med lite annat smått och gott.. har även hunnit med att prata med älskade Emma.. (var evigheter sen sist!), samt mormor och morfar..

Messade även med mamma en sväng.. där hon förklarade att hon hade minskat  på arvet idag och köpt sig en helt ny höstgarderob.. :)

Efter det var det dags för träning.. Jag och Lina som har bestämt oss att ta tag i dököttet, tog oss iväg till syrefabriken för att svettas.. kände båda två att vi börjar lite lätt med ett baspass för att grunda lite..(efter ett års icke-träning) när vi kom dit var det passet inställt pga sjukdom, så det blev ett medelpass ist..svimattackerna var nära (!)


Nu har Lina precis kommit ur duschen, så nu är det min tur att hoppa in.. ska iväg på Ladies Night i mitt i City.. efter det ska vi eventuellt på Musik Quiz premiär på Korriander..och dricka vin för 29kronor glaset.. kan sluta hur som helst... ;)



Ha en fin kväll!

Puss <3




..Lite av varje..


Idag har det varit en sån där dag då jag har varit och känt mej lite av varje...lite glad, lite arg, lite frustrerad, lite älskad, lite uppskattad, lite äcklad (men samtidigt faschinerad), lite trött, lite orolig, lite stressad.. 


lite glad över att jag är ledig imorgon


lite arg över idioter till kunder som inte tror att man vet vad man pratar om och ifrågasätter en och ens kunskap hela tiden, om dom inte litar på oss som jobbar med kök varje dag, varför frågar dom då?


lite frustrerad över att saker och ting inte fungerar som dom borde på avdelningen,
hur svårt kan/ska det egentligen vara?!


lite älskad genom en massa fina sms jag fått.. :)


lite uppskattad av Fina Tess och Andreas, över den beröm jag fick efter att ha hjälpt dom med en köksplanering.. tacktack.. det värmer! :)


lite äcklad (men samtidigt faschinerad) över att en kund jag hjälpte idag, saknade en bit av sitt skallben, så man såg hur hjärnan pulserade under huden (Jo, det är sant!) rikigt läskigt.. men samtidigt..känns fel att säga, men..lite coolt..?


lite trött av höstvädret


lite orolig över ryktet om att det kommer bli den kallaste vintern på observera 1.000 år (!?!) 


lite stressad över allt jag måste hinna med att göra under morgondagens 24 lediga timmar..




Ibland är det ganska skönt att vara lite av varje istället för att vara jätte mycket av något.. blir lite lugnare så..dessutom minskar det riskerna för diverse infarkter.. ;)




..Puss & Kärlek..





..Sammanfattningsvis..

Åh, nu har jag varit sådär jättedålig på att blogga igen..
så får tråkigt nog bli ännu en liten sammanfattning om vad som hänt dom senaste dagarna..

Efter stockholmsvisiten har det jobbats några (3) dagar för att sen gå på ledig helg igen..
LYX (!) Gick juh över på nytt schema f.o.m i måndags..därav lyxen.. ;)
så särskillt synd om mej är det inte..

Efter jobbet i fredags, kom Daniel på besök.. mycket trevligt.. efter att varvat ner och laddat om batterierna begav vi oss ner på stan för att möta upp Lina och gå till ankan för att se en spelning med Shiloh, som för övrigt var riktigt bra.. :) 



                                 
                                      ..Shiloh..


Några drinkar senare..begav jag mej hemmåt, Ringde Daniel (som gått lite tidigare) för att kunna komma in.. några sekunder senare, halkar jag på några blöta löv, och förstör min nya IPhone, dumma höst, dumma löv.



Dagen efter, dvs Lördag inleddes i ganska lugnt tempo.. efter att ha fixat lite små saker var det dags för Brunchlunch hos Erik och Kristin.. efter en mycket god måltid, var det dags att hoppa i träningskläderna (jo..ist för att umgås över en film, öl, eller liknande bestämde vi oss för att umgås på ett lite hälsosammare sätt ;)...)

Första tanken var Boda Borg i Karlskoga (påminer om fångarna på fortet) tyvärr var det fullbokat så blev till att tänka om.. kollade upp ett antal olika alternativ..
bla. Paintboll och Go-Cart..slutade konstigt men roligt nog med Badminton (!) 



                             
                             ..Grabbarna i Action.. :)




                            
                                ..Sötaste Kristin.. :)


Två roliga och svettiga (!) timmar senare, kände vi oss nöjda..Efter att ha sagt hejdå, åkte vi hem och tog en liten powernap..för att sen avsluta kvällen med Pizza och hyrfilm..


Söndagen började som vilken bakissöndag som helst, men en lååååååång sovmorgon, undantaget var bara att vi inte var ut dagen innan... tror hösten fått min hjärna och kropp att gå i ide.. känner mej konstant trött.. (!) Och den här morgonen var inget undantag..
 
Vid halv tre tog vi iaf tag i dagen och begav oss ner på stan.. lite senare även ut till Bergvik för att fortsätta shoppandet där.. :)

Den här kvällen avslutades med en trerättersmiddag som bestod av två rätter..(?!)  ;)  
vilket var min vinst från ett vad jag och Daniel hade i somras.. smakade Trés Bien.. :D



            ..Efterrätten: Vaniljpannacotta med Bärmix..

 



Ett jättebra slut på en jättebra helg.. :)

Puss & Kram

 









..Stockholm i mitt hjärta..


Har haft en underbar helg i ett underbart Stockholm..gillar den staden skarpt (!)
Anlände i fredags.. efter att mött upp lillasyster Wallberg på centralstationen bar det iväg mot storasysters lägenhet för att lämna saker..

Gjorde oss i ordning för att ganska snabbt bege oss till Äppelviken (Alvik) för att träffa kusinerna. :) Kvällen bjöd sedan på god mat, som bestod av pizza och öl, samt massa skratt och godis, två filmer.. dock var det någon som somnade 10 minuter in i den andra.. :S (Nämner inga namn) Kort och gott..det var helt enkelt en Grym kväll! :D


Lördag:
Vaknade upp med smärre smärtor efter att ha sovit på ett liggunderlag på golvet
(Golv är hårda!) Efter att ha sparkat igång sig själv, var tant på benen 30 minuter senare..härligt.. gjorde oss i ordning och begav oss mot stan..
på vägen köpte vi frukost To-Go, som vi tryckte i oss i väntan på att storasyster skulle anlända.. :)

En timme senare var det dags att utforska vad stockholms Shopping hade att erbjuda.. några timmar senare, och ett antal påsar tyngre, kände vi oss nöjda..
(Sanningen var att affärerna kastade ut oss för att dom stängde) så vi bestämde oss för att ta oss hem för att lämna sakerna för att sen gå ut och äta..
Det blev libanesiskt..hur gott och mysigt som helst.. :)




Såhär såg det ungefär ut på vårat bord..mums.. :)



Kvällen avslutades med massa musik och mys..


Söndag:
Den här gången hade liggunderlaget bytts ut mot en 5cm (tunn?) madrass.. så tant satte rekord och var uppe på benen efter 20 minuter denna morgon..framsteg (!) :) 

Kände att det inte var någon idé att dra igång alltför många projekt, då vi skulle vara i fotostudion klockan 13.00. så tog det mest lugnt.. packade lite.. tog det lite lugnt..packade lite till..osv..

En bra stund innan det var dags att gå, gick jag för att låsa in min väska på station, då jag inte skulle hinna tillbaka till lägenheten innan tåget gick..smidigt tänkte jag.. inte alls..alla boxar var fulla så det slutade med att jag fick småspringa till Kungsgatan.. med dubbla väskor (!) Mötte upp mina systrar längs vägen.. väl framme var det tre mycket stressade och anfådda systrar som ringde på dörren till "The Studio"..

Ganska snart insåg vi att vi inte hade behövt stressat särskilt mycket.. tog drygt två timmar innan vi ens kom in till sminkning..vilket får mej att inte förstå poängen med att tidsboka? iaf.. efter vi hade blivit sminkade fick vi vänta yttligare 30-40 minuter innan vi fick håret fixat.. vid det här laget hade vi alla tre börjat ledsna på att vänta.. i samma stund som vi var redo att ge upp..för att hinna med våra redan bokade tåg, blev det såklart våran tur..Kändes lite som att "snubbla på mållinjen" att ge upp i detta läge, så efter att ha sett till att tågbiljetten blivit ombokad.. var det dags för en stund i rampljuset. :) 

Är glad över att vi stannade.. hade hur kul som helst den där timmen tillsammans med mina systrar.. detta var första men definitivt inte sista gången jag lekte "modell för en dag".. :)



















Några bilder från Plåtningen... :)

..I valet och kvalet..







På söndag den 19 september är det dags för val.. så hur ska man då rösta?

Är fullständigt förvirrad.. (?!)

Är juh inte en sak att ta ställning till..


> Först.. vilket block ska man välja: Alliansen eller dom Rödgröna?

> sen..vilket parti?

> och till sist..(om man vill och kan) vilken person?



Inte nog med detta, detta val ska inte göras bara en gång, utan tre.. (!)


Är inte helt insatt i politiken, då jag aldrig tyckt det varit särskillt intressant/roligt, trots att jag vet hur viktigt det är..dåligt av mej, jag vet. Kan tyvärr inte göra annat än att bättra mej..
lite försent för det här valet dock..

Så till det här valet blev jag tvungen att ta till hjälp, dels av att göra ett testet "Valkompassen" 
på  www.knuff.se  vet inte om det var så mycket till hjälp då det på Del: Ett av testet: Blockkompassen, där du med hjälp av fem stora frågor får veta vilket block du står närmast, Alliansen eller dom Rödgröna?

Fick resultatet: Dom Rödgröna

För att sen vid Del:två av testet: Partikompassen, där du med hjälp av 26 frågor får veta vilket parti man står närmast..

Fick Resultatet: Centerpartiet...dvs. Alliansen


Kortfattat hjälpte det mej inte så mkt.


Så ringde min mor....efter ett två timmars långt samtal senare kände jag mej lite närmre ett beslut..Men är inte helt övertygad.. så i detta nu sitter jag och kollar på Valdebbaten på Tv4.. :)

Hoppas på en klarhet efter detta så jag kan göra ett val imorgon klockan 10.00..
(Tänkte förtidsrösta innan jag åker till sthlm)




       Vilka ska få min röst? Alliansen eller dom Rödgröna (?!)







                       Bläckfiskens Tips:   Alliansen.. :)



..Antar Utmaningen..

För några dagar sen fick jag en utmaning av min fina vän Tess, via hennes blogg.
Utmaningen var att jag skulle..om jag kunde..(vilket jag ganska snart insåg inte var svårt ;)..) dela med mej av 7 st saker som ni kanske inte visste om mej..
(det beror lite på hur väl ni känner mej förstås..)


Here we go:



> Jag är barnsligt mörkrädd.

> Jag klarar inte av att äta saker med läskig konsistens, 
    tex. gravad lax, champinjoner osv. det ger mej kväljningar. (!)

> Har en form av "sko-fetisch".. ;)

Egentid är jätteviktigt för mej.

> Är en Fixar-människa, lyckas ofta fixa det mesta faktiskt.. :)

> Vill, och försöker tycka om The, men utan att lyckas.

> Tycker om att köra fort, vilket  tyvärr har resulterat i ett indraget körkort (i två månader) 
    samt ett antal böter... :S  


That´s all for now..


Puss & Kärlek.
 


..Nostalgi..


Som jag nämnde för några dagar sen så hittade jag juh på min gamla telefon med en massa väldigt gamla meddelanden och bilder..  :) dock lyckades jag juh inte få över korten till datorn, då telefonen saknade "överföringssladd", samt att kortläsaren var heltrasig..

Men det problemet löstes idag, när jag fick ett sms som sa att jag hade ett paket att hämta..fattade ingenting, hade juh inte beställt något.. (?!) ..eller jo, bara en Iphone... ;) men meddelandet var juh inte från Telia?..

Paketet var precis vad jag ville ha och behövde, en kortläsare.. och vem var den då ifrån...?! ;)
Jo, Daniel.. Tack fina du.. :D


Så här kommer dom..lite kort från förr.. :)











Haha..var tvungen att ta med denna, på den här tiden ägde jag inte denna tatuering..
på riktigt, utan ritade upp den med spritpenna för att känna efter hur det kändes,
så jag inte skulle ångra mej  :D
  




                            "Fjortisbild"..nä inte alls (!) ;)






















                 ..Finaste Lillan, efter hennes bal i nian.. :)





                    ..Min älskade Mormor och Morfar..



 
                                  ..Vår Kissemissankatt..





                                 ..Bästigaste Emma..




                                 ..Emma och Lollo..




                                      ..Fina Vänner <3 ..




                                     ..Sötaste Mille..




                                         ..ToBias..




                                          ..Moi..







Haha..ja det va det..For now.. :)


Puss & Godnatt..

..Månadens KK..


Just nu har vi en tävling på jobbet som heter Månadens Kundkompis, vilket går ut på att om Kunderna vill får dom nominera, med hjälp av en motivering en säljare till detta som dom känner har gett dom det "lilla extra".. Ledningsgruppen (som består av alla chefer) utser sedan med hjälp av dessa nomineringar ut en vinnare till en tre-rättersmiddag för två på valfri restaurang.. :)

Häromdagen kom Eva (chefen) med en lapp till mej och förklarade att jag blivit nominerad, lappen eller snarare brevet som bestod av ett och ett halvt (!) dataskrivet A4 var ifrån kunderna som nominerat mej..

Så nu tänker jag faktiskt inte vara "så jävla svensk", som Gus uttrycker sig, utan vara egoistiskt stolt och dela med mej av dessa fina ord.. 

Nominering till IKEA Bästa Kundkompis:
"Önskar nominera Sandra W på köksavdelningen till detta. Hon skulle kunna vara årets kundkompis och en förebild för många anställda i ert företag. hennes engagemang och kunnande, service till kunden, gör att man känner förtroende och tillit när man skall göra ett stort inköp som det är att beställa ett komplett kök".



Efter detta förklarar dom att dom vid flera tillfällen försökt få hjälp, men besviket inte känt att dom fått det, men trots detta beslutar dom sig för att ge IKEA en sista chans, och menar att dom lyckades pricka rätt med just den personen dom behövde.



Motivering:
"När vi träffade Sandra förstod vi att detta var en anställd som kunde sin sak. Hon hjälpte oss att lägga rätt i datorn och tillsammans planerade vi hela köket. Fantastisk tjej som vi hoppas ni tar väl hand om i företaget. lysande förebild för övrig personal och en lycka för de kunder som har turen att få henne när de skall beställa kök".



Efter detta har dom skrivit en massa punkter med förslag om förbättringar till avdelningen, vilket jag tyckte var jätte kul och bra!



Till Sandra W:
Tack för att du är just den du är. Tack för att du letade upp oss på IKEA när vi glömt ett papper, du hade lika gärna kunnat skicka hem det i ett brev. Det säger lite om dej, att du bryr dej. Fortsätt vara den fina tjej du är och bry dej om dina kunder. Vi kommer att fortsätta att komma till dej om vi vill betälla något till vårt nya kök som snart är klart och vi kommer rekomendera dej till andra som beställer kök på IKEA.

Hälsningar och lycka till

Lotta och Calle Nilsson


Man kan inte bli annat än rörd över ett sånt här brev, får fortfarande rysningar när jag tänker på känslan jag fick när jag läste det första gången, det är sånt här som får alla gråa dagar att försvinna..det är verkligen som det står på min tavla i hallen:  "Det är inte solsken jämt, men alla dagar är inte heller grå" det här var en sån dag.. :)



Inte nog med detta fina brev, idag kom en av mina första, största och bästa kunder in, han hade med sig ett papper till mej som visade sig var en utskrift med bilder på slutresultatet av köket han hade planerat och beställt tillsammans med mej.. det va jättekul att se att det blev som planerat, (vilket var GRYMT fint) och höra att allt hade gått jätte bra, men framförallt var det jättekul se tillfredställelsen i hans ögon när han pratade om sitt nya kök.. :) Det är det bästa, då vet man att man har lyckats uppnå det man strävar efter.. :)


..Uppdatering..

Händer mycket just nu känns det som, dagarna bara försvinner iväg (!) Var vet jag inte..?! Men det är Kul, älskar att ha många bollar i luften.. :)

Börjar bli en aningen trött bara..idag har jag gjort dag 6 av 8..känns bra..Leker juh Kom-in:are i tre dagar nu, jättekul! Så dagarna går sjukt fort, är dock inte van att gå upp klockan 6..men vad skönt det är ändå..(kanske inte just när klockan ringer)..men sen.. man blir så pigg av någon konstig anledning.. sen får man juh faktiskt sluta lyxigt tidigt.. :D får ut så mkt mer av dagen på så vis..

Trots att tröttheten börjar sätta sina spår, ska jag inte klaga..är juh faktiskt ledig i dagarna 6 efter onsdag..så jag är stark.. ;) 

Ser verkligen fram emot min ledighet då jag ska bege mej till sthlm och inte bara umgås med mina fina systrar utan även plåtas tillsammans med dom i en studio på söndag.. ska bli grymt! :D
Har dock lite problem med att välja outfit.. dessutom är det inte bara en som ska väljas, utan tre.. borde juh bli lättare kan man tycka, men nej.. (!)


Vad har annars hänt då..Trots att jag har jobbat i helgen har jag faktiskt hunnit med en kräftskiva hos söta Jill..mysigt värre! var dock liiite små segt att ta mej upp till jobbet i söndags.. :S 


Från och med nästa vecka går jag in på ett nytt vikariat.. detta innebär att jag går ner lite i tid, kommer jobba ca 75% vilket får mej att komma på att det är perfekt läge för att ta upp Franskan igen (som jag planerade studera hösten 2007) Vikariatet kommer även innebära att jag byter helg, kan vara bra att veta för er som vill träffa mej ;), samt att jag kommer börja jobba TS (Tag-själv-lagret) vilket kommer bli en utmaning.. (!)


En annan sak att berätta är att jag fick ett meddelande från Telia häromdagen om att min efterlängtade IPhone har gått från beställningsläge till leveransläge, så förhoppningsvis får jag den innan fem veckor som utlovat.. Gör inte mej ett dugg (!) :D


Ikväll har Cissi varit här för att bli klippt..blev jättefint.. :) snart är det dags för lite sällskap tillsammans med fina vänner.. :)
 

I övrigt har jag väl inget annat att erkänna, this far.. ;)



Puss & Kärlek.

..Hårresande (?!)..

Åhh..får fullständigt PANIK över mitt vildvuxna huvud (!) Vet inte vad jag ska ta mej till och om en vecka exakt ska jag tillsammans med mina syster plåtas i en studio i sthlm..







Den här påminner lite om det frisyr jag hade för ca. ett år sen..(både färg och frisyr-mässigt) vilket jag gillade, dock vill jag inte svart igen, då jag precis lyckats bli av med det sista av den svarta färgen..Puh.. (!)




Gillade den här, det kortaste är inte jätte kort med ändå ganska uppklippt på ngt vis..?
(Vill dock inta va så kort i bak)





Den HÄR gillar jag skarpt, kanske inte behöver vara så kort på sidan för att få en effekt, (längdmässigt är det juh nästan som jag har för stunden) kanske ska ge mej på en färgning ist.. (?) Fast trivs juh rätt bra i min nuvarande hårfärg.. 




Har juh faktiskt funderat på lugg, men vet inte om det skulle passa mej (?) , men som vanligt ska jag juh alltid vara lite udda, så den ska juh inte vara rak i såfall, men ändå skarp, Vrålgillar den ovan.. :)




Grymt (!) kort och gott.




Som ni ser och hör så vet jag juh vad jag vill och inte vill ha..fast ändå inte.. lyckas inte nå ett slutresultat, hur jag än vrider och vänder på det..Gaaah..blir galen...behöver HJÄLP (!!!!)














Var bara tvungen att ta med denna, den är juh för charmig.. :)


..JobbDejt?..


Fick ett brev på posten häromdagen (Jo, tänka sig, det finns fortfarande människor som håller på med sånt!) som gjorde mej inte bara väldigt förvånad utan även lite nyfiken..



Brevet började:


Hej Sandra!

läget? Vad gör du på dagarna nu för tiden? Jobbar du, Pluggar du eller söker du febrilt efter något spännande att sysselsätta dej med? Eventuellt skulle jag vilja prata med dej. Eventuellt alltså. Det beror på. Är du driven och målinriktad? är du riktigt intresserad av att utvecklas som människa? Är det viktigt för dej med en riktigt, riktigt bra lön? Är du i såfall beredd att jobba hårt för den lönen? Gillar du att synas och tävla med din omgivning?

Jag skriver det här brevet till dej eftersom jag tror att du svarar ja på frågorna ovan. Man jag kan ha fel. Om jag har det kan du lika gärna sluta läsa nu. Om jag har rätt, om du svarar ja på frågorna ovan så vill jag gärna gå på dejt med dej.



Brevet fortsätter med att denne någon berättar om sig själv och om företaget han är försäljningschef på.



Brevet slutar med:


Vill du gå på dejt med oss? Vågar du?

Niklas Fehrm, Försäljningschef.



Man kunde juh inte bli annat än nyfiken på vad detta var, efter ett tag lyckades jag lista ut att det var skickat från Företaget 3. (vilket inte var helt tydligt heller, vilket inte gjorde det hela mer ointressant och ospännande ;)  ).

Brevet fick verkligen en att känna sig speciell.. insåg några minuter senare att det var fler än JAG som hade fått detta brev, typ 9 miljoner människor..då kände man sig inte så utvald längre.. ;D






Får lov att ge 3 Cred för att dom lyckades med det dom ville, fånga männsikors uppmärksamhet, för det gjorde dom verkligen.. :) Är sjukt imponerad över hur bra dom lyckades med att få en att känna sig unik och speciell.. Bra gjort (!) :D

..Charmig är mitt mellannamn..



Hemkommen efter 12½ timmar i den blå plåtburken.. dagen har gått riiiktiiiigt långsamt (!)

Fick juh för mej att skaka liv in min gamla mobiltelefon igår natt..för att ta reda på lite gamla kort och meddelanden innan den skrotas...utan resultat..

Men efter 7 timmars laddande hoppade den lilla rackaren igång imorse, displayen krävde argt en Pin-kod..Öhh..mhm.. jaha.. (?!) efter tre tappra försök låste sig telefonjäveln och nästa fråga löd: PUK-Kod..?

letade i några få minuter och insåg ganska snabbt att dom uppgifterna var sopor sen en lååååång tid tillbaka.. i mitt letande hittade jag, till min glädje en "multi-kortläsare"....tänkte, kan juh funka..(?!) när jag tog upp den lät den dock mer trasig än hel.. gick inget vidare att få den att fungera heller.. Plan C.. Ringa Vodafone..nä just ja..det företaget finns juh inte kvar längre nej.. ringa ersättaren Telenor och hoppas på att dom kunde komma åt uppgifterna..

Så under min "håltimme" ..mellan 9.30-11 bestämde jag mej för att ge det ett försök.. och tro det eller ej...lyckades faktiskt charma in mej hos..den (observera) kvinnliga telefonistan och få tillgång till den information jag behövde, som dom i vanliga fall inte ger ut, enligt henne.. Hon önskade mej lycka till och hoppades att det skulle fungera.. Blev lycklig som ett litet barn, när telefonen godkände koden och loggade in..:)  

Blev lite nostalgisk när jag läste meddelanden och lite senare även kollade på kort från drygt två år tillbaka.. :D



            Retro or What (?!) ..Nästan antikvärde på den.. :)




                            Så här ska den inte se ut ;)

Så..Ett annat problem att lösa.. ledigheten om två helger..pratade med Eva (Min chef), och förklarade för henne att jag var besviken och kände mej snuvad på min lediga helg, hon hade full förståelse för det och lovade att fixa bort passen på kök, men sa att hon tyvärr inte hade någon makt att styra över kassapasset, vilket var det största problemet..

Lag återigen på charmen och lyckades faktiskt redan på andra försöket få en som heter Dzeraldina att ta det..(Tacktacktack) så nu är det löst så långt.. fick även bort måndagspasset på TS.. så nu återstår bara ett pass, får jag bort det så blir jag sex-dagars ledig..Jeeeejj.. :D

Vet inte hur jag lyckas..? Men nio av tio gånger gör jag juh konstigt nog det.. antingen är det så att jag är väldigt bra på att övertala folk, eller så tycker dom helt enkelt om mej.. en sista gissning är att dom inte kan motstå min charm....eller så vågar dom helt enkelt inte göra annat än att säga Ja.. (?!)

Tåls att fundera på..

Dagen fortsatte i ganska lugnt tempo.. hände inte så mkt..  Jo, ringde och grattade mamma som fyller år idag..  GRATTIS Mammsen..:) 

Och nu sitter jag och gör mest ingenting.. kollar lite slött på tv..blir nog till att sova snart..



GodnattPuss. 

 

..Bad Baaaaad Day..


Dagen har inte varit en av dom bästa.. började med att jag blev tvungen att tokstressa för att komma i tid, då jag totalt inte reagerat på att något av mina alarm ringde.. Trött?..TRÖTT!

Sen kommer jag till jobbet och får veta att jag troligtvis måste jobba nästkommande helg, som jag sett fram emot och räknat med att vara ledig, efter åtta dagars-i-sträck jobb..Detta Pga att jag går över på ett nytt vikariat..Inte helt nöjd över detta då jag fick informationen med på tok för kort varsel, enligt mej..får man verkligen göra så?! 

Turen fortsätter..med att jag av en slump får veta att jag inte alls har den sovmorgon jag sett fram emot imorgon.. utan måste gå på ett obligatoriskt Kick-Off möte som givetvis börjar 7.30.. mötet håller på till 9.30.. så fram till klockan 11 imorgon när jag egentligen börjar, har jag en och en halv timme att ta död på.. Detta innebär att jag kommer tillbringa totalt 12 ½ timmar i det blå huset imorgon..Kul.. (Att jag missat den snorgröna A2 skylten med lila text som sattes upp för flera veckor sen ang. detta möte är en annan historia)

Slut på dåligheter..? inte då.. efter jobbet bestämde jag mej för att hänga på Sara ner på stan för att äta..bad speciellt om att dom skulle utesluta löken i min mat.. första tuggan.. LÖK.. (!)



Bitter..? Inte alls..vill bara ha en NY och bättre dag (!) Helst igår..


Puss & Godnatt.

..Sista dagarna på "helgen"..


Måndagen 2010-09-06

Var tillsammans med Daniel och gjorde mej av med dom saker jag lyckats rensa ur i storstädningen, skänkte totalt 6 flyttkartonger (fyra med kläder, två med inredning) samt ett soffbord och några mattor till välgörenhet, kastade fyra kassar med sopor, samt lämnade tillbaka en kartong och en kasse med saker som inte var mitt..


VIKTIGT:
(Vid det här laget tycker ni nog ganska synd om Daniel, som får arbeta en massa när han kommer på besök, men får faktiskt lov att försvara mej här och informera om att han var medveten om att jag var tvungen att ta tag i vissa saker under hans vistelse här, då jag nu kommer jobba åtta dagar i sträck innan nästa ledighet, ville bara klargöra det, så ni inte tror jag bedriver någon form av slav-verksamhet här hemma..)


Var även ner på stan och beställde en Iphone 4, och en bankdosa (Mindre interessant) bockar sakta men säkert av min -To Do- lista.. :) 

I Övrigt var både jag och Daniel förvånadsvärt lugna på Shoppingfronten.. ;) 




                        Längtar tills jag får den (!)




Efter den lilla turen nere på stan, var det dags för matlagning, idag var det jag som stod för den och bestämde mej för att göra kycklingpasta alá Veró dvs. Spagetti med Kyckling, Pesto, Fetaost och Soltorkade tomater..Jummie.. :)

Under tiden bakade Daniel den till mina vänner utlovade Tigerkakan.. :)

Vid nio snåret trillade Elina "Stjärnan" Svensson, Martina och Sara in..på fika och mys i soffan till premiären av "lite sällskap".. :D  Mysigt värre.. :)



Tisdagen 2010-09-07

Dagen inleddes inte med en skön sovmorgon, utan av en klocka som argt ville att jag skulle gå upp 6.45.. inte okej.. men behövligt..(?)..inte det heller.. men Daniel skulle med ett tåg 8.22 så hade inte så mkt att välja på..




Så här mycket tyckte jag om klockan imorse..


Det var en mycket förstörd jag som till slut masade mej ur sängen.. trött efter fyra händelserika dagar..

Efter att ha lämnat och vinkat av Daniel vid tåget..blev det frukost och film.. hade bestämt mej för att försöka hålla mej vaken, för att försöka vända tillbaka dygnet inför imorgon när det är dags för att återgå till verkligheten igen..gick väl sådär..klarade mej iaf halvvägs in i filmen ;) 

Vaknade lagom till att min tvättid började..Jeeej..några maskiner senare fortsatte jag storstädningen här hemma, med att plocka ur min resväska sen Portugal-resan som jag kom hem från för tre veckor sen.. oops.. :)

Har även hunnit med att gå igenom lite papper och annat..börjar bli riktigt fint och städat här, känns så bra..(!)

Har även hunnit med att prata lite i telefonen.. :)

Imorgon är det dags för verklighet igen, så tänker använda dom sista timmarna på det här dygnet till att göra precis vad jag känner för.. :)


Puss & Kram
 


..Helgen i en light version..


Att yttligare en helg redan har passerat (?!), helt galet va fort det går.. den har iaf varit hur bra som helst, har hunnit med mycket, allt från storstädning till festival..

Min helg började redan i torsdagskväll, då jag gick på femdagars ledighet.. :)

Här kommer en liten sammansättning av dom senaste dagarna.. :)


Torsdag:

Hann inte så mkt mer den här dagen än att försöka ta mej igenom timmarna på jobbet..mådde inte helt bra..Gick t.o.m. hem lite tidigare, efter att nästan ha svimmat..
inte bara en..utan två gånger.. :S

så det var en väldigt trött och sliten jag som väntade på Daniel på tågstationen när han anlände Karlstad..hände inte så mkt mer denna kvällen.. tog det mest lugnt, åt och drack gott och umgicks..


Fredag:

FIXA DAG (!)

Fortsatte med storstädningen jag påbörjat några dagar tidigare..fyllde kartong efter kartong med saker, främst kläder (mestadels från 1900-talet) med hjälp av Daniel som stöd.. ;)

Under tiden 11-15 lyckades jag dessutom tvätta 6 maskiner tvätt.. 

Runt åtta var det dags att börja bege sig mot Mariebergsskogen för lite bra musik..
hämtade upp Martina och Gus längs vägen.. yttligare lite längre fram joinade även Sara och Emma oss..





                                          Martina & Gus


När vi kom dit spelade Mama Kin för fullt..kollade en stund,
för att sedan ta oss vidare till nästa scen för att se se Morgeous Garvin..




                                      Morgeous Garvin




I Väntan på Hoffmaestro Gick vi till öltältet och satte oss..mums.. :)






                                Hoffmaestro & Chraa




                                   Hoffmaestro & Chraa




 
                                          Min Idol.. :)




Lördag:

Tanken var att vi skulle ut till ikea för att kolla in den omtalade loppisen som skulle äga rum på parkeringen, samt för att köpa flyttkartonger.

Var dock inte lika hurtiga som Martina, Sara, Emma och Mårten som var där 9.00 sharp. vid tio snåret när vi var redo, fick jag ett meddelande av Tinis....Loppisen var tydligen en flopp, så det slutade med att hon och Sara köpte kartonger åt mej..och kom förbi med..i gengäld fick dom gå inom alla mina kläd-kartonger..båda lyckades faktiskt göra några fynd.. :) 

Efter besöket begav jag och Daniel oss ner på stan.. Lyckades faktiskt hitta ett par höstskor..jättefina! :)
(Kände att efter att ha rensat ut ca..tro det eller ej.. 30 par skor, var jag värd åtminstonde ett par nya..?)

                                   
                                    Lööööv Them.. :)






Helt plötsligt blev det lite bråttom, då klockan blivit straxt efter fyra, skulle vara hos Sara vid 18.00, var där halv sju, och då hade vi inte ens hunnit äta, utan fick köpa med oss mat.. Tidsoptimister?....Inte då.. ;) 

Några drinkar senare var det dags för några spelningar i Mariebergsskogen igen.. :)

Först ut var Convention Of True Sound..sen Perry And The Travellers..Sen.. 
Älskade Tingsek..(!)   :)




                             Convention Of True Sound




                                          Tingsek <3


Kvällen slutade helt fantaskitsk, med Akustik sång med hela publiken som kör.. magiskt.. :)



Söndag:

Idag började vi dagen med Pizzafrukost i soffan framför Iron Man, riktigt bra film faktiskt, var en aningen skeptisk till en början, men blev t.o.m. lite smått besviken när Iron Man 2 inte ville funka..

Dagen fortsatte i ganska slött tempo..tog tag i oss ngn gång på eftermiddagstimmarna och tog oss iväg till familjen Frankler för att fika.. Mysigt värre då det var ett tag sen vi sågs sist..

Efter det var vi förbi Sara och hämtade lite saker vi glömde dagen innan..


Resten av Söndagen var som en söndag ska vara..Lugn.. :)







..Theodor "Theo" Wallberg/Jansson..


Kan man göra annat än att bara vrål-älska våran hund... (?!)

Lillpojken har blivit stor och börjat valpkurs.. (Typ ett halvår försent) men men.. "Bättre sent än aldrig"..Eller.. (?)
I det här fallet hade nog ju förr varit bättre än sent.. :)

Det blev Pappa som fick hedersuppdraget att vara den som gick med Theo på kurserna, (som ska pågå i några månader, en gång i veckan)..sagt och gjort..Dom hann knappt dit innan Pappa stackarn fick skämmas när han insåg att alla andras hundar var väluppfostrade och skötte uppgifterna exemplariskt medan Theo var överallt och ingenstans..och fick underkänt på allt..

Pratade med mamma igår, Pappa och Theo hade gjort ett nytt försök i början på veckan..vilket hade börjat ganska bra, uppgiften den här gången gick ut på att alla hundar skulle lyckas gå förbi ett antal uppradade tallrikar med köttbullar på, utan att röra dom ...förvånadsvärt klarade Theo av uppgiften.. 

Pappa gav Stolt Theo en belöning i form av hundgodis.. För ett ögonblick vände pappa bort huvudet, i nästa sekund satt Theo nöjt och tuggade på köttbullen han lyckats nypa åt sig under tiden.. 

Pappa skakade hopplöst sakta på huvudet och log.. :)






Theo, när han borde börjat valpkurs..























I ett sånt här läge kan man juh inte göra annat än le..Theo ville inte att jag skulle åka riktigt än..










Världens finaste.. <3










..Tiden räcker aldrig till (!)..


Har varit en galen dag på jobbet idag, dvs en dag som alla andra dom senaste veckorna..Har fått hur mkt som helst gjort, men har hur mkt som helst kvar att göra, känns som min "To Do" Lista bara ökar istället för att minska.. (?!)

Dagen har som sagt varit ganska händelserik, efter att ha sakta men säkert betat av en massa punkter på den omtalade listan samt sålt några kök där emellan, har jag även varit och storhandlat, så nu ekar det inte längre i min kyl och frys.. :)

I samband med att jag plockade in maten i den fina och ny-avfrostade frysen, insåg jag att  Kylen också behövde en rejäl makeover, detta ledde i sin tur till att jag så småningom även gav mej in på Skafferiet.. -och resten av köket-..Fortsätter det så här, kommer det inte bli mkt sömn inatt.. :D

Efter imorgon har jag dock  FEM-dagars ledigt.. ska bli najs..-och behövligt- :) ska bland annat på Get A Gig festivalen och se Hoffmaestro & Chraa och även Tingsek.. :D -och en massa andra spelningar givetvis-


I övrigt ska jag bara göra det som faller mej in..Leva i nuet som det så fint heter..(förutom i övermorgon 11-15 då det ska tvättas) ;D


Puss & Godnatt.

RSS 2.0