..Månadens KK..


Just nu har vi en tävling på jobbet som heter Månadens Kundkompis, vilket går ut på att om Kunderna vill får dom nominera, med hjälp av en motivering en säljare till detta som dom känner har gett dom det "lilla extra".. Ledningsgruppen (som består av alla chefer) utser sedan med hjälp av dessa nomineringar ut en vinnare till en tre-rättersmiddag för två på valfri restaurang.. :)

Häromdagen kom Eva (chefen) med en lapp till mej och förklarade att jag blivit nominerad, lappen eller snarare brevet som bestod av ett och ett halvt (!) dataskrivet A4 var ifrån kunderna som nominerat mej..

Så nu tänker jag faktiskt inte vara "så jävla svensk", som Gus uttrycker sig, utan vara egoistiskt stolt och dela med mej av dessa fina ord.. 

Nominering till IKEA Bästa Kundkompis:
"Önskar nominera Sandra W på köksavdelningen till detta. Hon skulle kunna vara årets kundkompis och en förebild för många anställda i ert företag. hennes engagemang och kunnande, service till kunden, gör att man känner förtroende och tillit när man skall göra ett stort inköp som det är att beställa ett komplett kök".



Efter detta förklarar dom att dom vid flera tillfällen försökt få hjälp, men besviket inte känt att dom fått det, men trots detta beslutar dom sig för att ge IKEA en sista chans, och menar att dom lyckades pricka rätt med just den personen dom behövde.



Motivering:
"När vi träffade Sandra förstod vi att detta var en anställd som kunde sin sak. Hon hjälpte oss att lägga rätt i datorn och tillsammans planerade vi hela köket. Fantastisk tjej som vi hoppas ni tar väl hand om i företaget. lysande förebild för övrig personal och en lycka för de kunder som har turen att få henne när de skall beställa kök".



Efter detta har dom skrivit en massa punkter med förslag om förbättringar till avdelningen, vilket jag tyckte var jätte kul och bra!



Till Sandra W:
Tack för att du är just den du är. Tack för att du letade upp oss på IKEA när vi glömt ett papper, du hade lika gärna kunnat skicka hem det i ett brev. Det säger lite om dej, att du bryr dej. Fortsätt vara den fina tjej du är och bry dej om dina kunder. Vi kommer att fortsätta att komma till dej om vi vill betälla något till vårt nya kök som snart är klart och vi kommer rekomendera dej till andra som beställer kök på IKEA.

Hälsningar och lycka till

Lotta och Calle Nilsson


Man kan inte bli annat än rörd över ett sånt här brev, får fortfarande rysningar när jag tänker på känslan jag fick när jag läste det första gången, det är sånt här som får alla gråa dagar att försvinna..det är verkligen som det står på min tavla i hallen:  "Det är inte solsken jämt, men alla dagar är inte heller grå" det här var en sån dag.. :)



Inte nog med detta fina brev, idag kom en av mina första, största och bästa kunder in, han hade med sig ett papper till mej som visade sig var en utskrift med bilder på slutresultatet av köket han hade planerat och beställt tillsammans med mej.. det va jättekul att se att det blev som planerat, (vilket var GRYMT fint) och höra att allt hade gått jätte bra, men framförallt var det jättekul se tillfredställelsen i hans ögon när han pratade om sitt nya kök.. :) Det är det bästa, då vet man att man har lyckats uppnå det man strävar efter.. :)


Kommentarer
Postat av: Tess

åhh min duktiga duktiga vän! Blev så glad för din skull och över brevet du fick. Så sjukt kul att få en sån grej men framförallt är det roligt att du verkligen är dig själv dagarna igenom. Det vinner i längden! Fortsätt vara just du för du är fantastisk!! Har utmanat dig i min blogg oxå då måste kika där :) Puss & Kram finaste du!

2010-09-14 @ 21:46:45
URL: http://lindathereseandersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0