..Nytt år, nya möjligheter..

Tro det eller ej, men här är jag..trodde jag inte själv..så här i efterhand, men nu har även JAG..(typ 7år efter i tiden) skaffat..en..wait for it.....BLOGG.. (!) galet.. men kul..tror jag..visar sig.

Så.. var börjar man.. (?) På tal om början...när jag började jobbet imorse mottogs jag av Tutor, Skagensnittar, Bubbel och ledningsgruppens gälla stämma: GOTT NYTT ÅR (!) What..?! Första tanken var att: jag borde gått och lagt mej tidigare igår.. (!)

Nyvaken, och fortfarande lite lätt förvirrad över att det blivit nytt verksamhets år redan den 31 augusti ist för i December som det vanligtvis brukar vara...förstod jag att vi hade klarat försäljningsmålet för år 2009, vilket innebär att vi har skött oss, vilket i sin tur innebär att jag med flera (ca. 200 personer) förhoppningsvis har jobbet kvar, iaf ett tag till..vilket känns bra, Detta i sin tur innebär till sist men inte minst att det blir Personalfest...Jeejj.. :D

Så.. tänkte att nu när det blitt nytt år och allt, så är det väl enligt tradition dags för nya löften/förändringar..det är här bloggen kommer in..detta blir min stora (lilla, enligt dom flesta) förändring för i år..(This far).. :)



Let the Fun Begin.. :)

Puss & Kram








RSS 2.0