..Babywatch..

 Har varit ledig i dagarna tre för att åka till Tierp och ta hand om min kära systerdotter Mélonoie.. :)
Kom till Tierp i tisdagskväll, lagom till nattningen av prinsessan.. :)
 
 
Onsdagen började med sovmorgon..då det spöregnade utomhus blev det frukostmys i soffan framför Nickelodeon..(även Theo var med och kollade, han är för övrigt riktigt avundsjuk över att inte vara familjens lilla bebis  längre och få den uppmarksamhet han alltid haft innan Mel kom..) lite senare tog vi oss en tur för att hälsa på en kär vän till mig..där vi blev kvar för lunch.. tog oss sedan hem för att göra Theo sällskap och invänta kvällens gäst i form av bästaste Emma.. :)
 
 
 
Började torsdagen med lite sång och dans..sen blev det det en 2 timmars långpromenad, denna avslutades hos min mormor & morfar där vi skulle äta dagens lunch.. :)
 
 
 
Efter lunchen blev det lek och bus..roligast är att leka med gammelmorfar tycker Mélonie, då han kryper kring på golvet likt henne trots sin ålder på 88år (!) :) <3
 
 
 
Efter en lång och aktiv dag, var det ett trött gäng (Jag, Mélonie och Elefant) som gick och lag sig..
 
 
Fredagen var fullspäckad..det skulle packas och förberedas inför hemresan till StockholmMel skulle badas (Vilket inte uppskattades, för några minuter var jag nog den dummaste mostern i hela världen), Theo skulle lämnas till resten av veckans hundvakt..emellan detta skulle det diskas och städas lite..
 
 
 
När allt detta var gjort åkte vi hem till min syster och hennes man för att packa klart det sista inför deras utlandsresa (Mel var givetvis med och såg till att allt kom med), SEN bar det av till Arlanda..
 
Puss & Kärlek

..Tidskrävande..




Kärlek.

..Oeffektiv..

 
Min dag.. ;)
 

Puss & Kram.

..KickOff..

 
Helgen har spenderats i Tylösand med alla mina Hth kollegor Sverige över! Det har ätits och druckits gott, umgåtts, lärt sig nya saker, lanserats nya produkter, lärts kännas nya människor, upplevts nya saker och haft det allmänt bra!! :)
 
 
Nylansering i massor..
 
God mat..
 
Goda drinkar.. (!)
Härliga kollegor.. :)
 
 
Teambuilding i form av båtbygge..
 
 
Som sagt..denna helg hade verkligen ALLT (!) :D
 
All Kärlek.

..Tjejmilen 2012..

 
Jag och Emma gjorde likt många andra idag och trotsade vädret för att springa årets Tjejmil.. :)
 
  

En mil senare..dränkta av vatten med lera upp till knäna så var det gjort..med en förbättring sen sist på alla tre små mål jag hade satt upp, kunde jag inte vara annat än nöjd..och en fin medalj på det gjorde det ju inte sämre.. ;)
 
 
Puss & Kram.

RSS 2.0