..Lysande Lady Gaga..

 
Blev medbjuden på Lady-Gaga konserten igår av Acå..bestämdes helt spontant då den hon skulle gått med fick förhinder..är glad att jag följde med! Detta kan ha varit den bästa konsert jag någonsin varit på!! Halvvägs in i konserten blir det strömavbrott pga. alla specialeffekter som var, detta hanterade Lady Gaga med bravur, inte nog med att hon underhöll publiken och bjöd på sig själv under tiden dom försökte fixa problemet..hon bjöd dessutom på en hel timmes extra konsert! :)

 
Hela konserten var verkligen något extra, med en scen som var påkostad till tusen och med en artist som ägde hela globen! Och givetvis ett underbart sällskap! :)
 
 
Puss.
 
 
 

..Middag & Movie..

 
Tro det eller ej, men jag har för första gången i mitt liv ätit Råbiff..jodå ni läste rätt..
(för er som känner mig och vet hur kräsen jag har varit när det gäller mat är detta nog något av en chock) har efter många tveksamheter testat denna delikatess (i mångas ögon)..betyget? Gick definitivt att äta (så länge man inte äter med ögonen eller tänker för mycket kring själva maträtten) vet dock inte om detta kommer ätas igen, det återstår att se.. :)
 
 
Hade hursomhelst något av det bästa sällskapet man kan ha, så där blev det högsta betyg! :)
 
 
 
Kvällen avslutades med ytterligare en premiär, i form av Snabba Cash II..den får liknande betyg som maten..en film som defintivit är värd att se..dock var den inte lika bra som den första..huvudrollsinnehavaren får däremot samma betyg som mitt sällskap..dvs. högsta! :)  
(Han är fin att kolla på den där Kinnaman.. ;D)
 
Puss & Kärlek.


..HALLeluja (!)..

 
 Efter många timmars slit så är Hallen äntligen klar! Som jag längtat!
Njuter varje dag jag kliver innanför dörren vill jag lova! :) Här kommer lite före och efter bilder! :)
 
  
 
Vad tycker ni?   (I Just love it (!) :D)
 
Puss.

..Midnattsloppet 2012..

 
Igår var dagen då jag och mina kollegor skulle ta oss igenom årets Midnattslopp...
vilket vi också lyckades med!
 
För att vara första gången någonsin jag deltar i någon form av lopp är jag ganska nöjd med min tid..(även om jag kanske kunnat gett lite till) om två veckor väntar nästa lopp..Tjejmilen..målet då att slå denna tid.. :)
 
En medalj som "bevis" fick jag också.. :)
 
Puss & Kram.
 

..Chick-a-Dee..

 
Det jag kom hem till häromdagen är inget man vill uppleva.. klev innanför dörren och känner lukten av rök, inser snabbt att vardagsrummet är rökfyllt anledningen till det är min symaskin som fullkomligen spottar ut rök och är nära att antända! Sjukt obehagligt
 
Det "ironiska" (om det nu kan finnas det) med det hela var att jag några dagar tidigare hade beställt den brandvarnare som jag så länge velat ha då jag bestämt mig för att vägra sätta upp den fula brandvarnaren jag hade igen efter det att hallen var nyrenoverad och tillfixad!
 
 
Tidigare samma dag som detta inträffade fick jag en sms-avi att min chick-a-dee fanns att hämta ut hos posten..några dagar senare efter händelsen fick jag en lapp i brevlådan om att styrelsen bestämt sig för att byta ut alla brandvarnare i huset och att dom fanns att hämta hos någon av dom ansvariga..
 
Så helt plötsligt hade jag 3st brandvarnare att välja på, så nu kan jag känna mig trygg! ;)
(Ett annat plus är att jag hann klart med köksgardinen innan detta hände..) ;)
 
Puss & Kram.
 

..Slutför Projekt..

 
Jag har ju som jag nämnde tidigare bestämt mig för att ta tag i saker och ting, och avsluta det som är påbörjat..allting från stora till små projekt..igårkväll avslutade jag ett mindre projekt som påbörjades för ca 4 månader sen (i samband med tyginköpet).. här är slutresultatet:
 
 
Nu har jag äntligen en riktig gardin i köket..nu är det bara i sovrummet och vardagsrummet det fattas.. ;)
 
Puss & Kram.
 

..Dagens skratt..

 
Fanns vissa likheter mellan mig och Mr.Trash  idag.. :)
 
 
Puss.
 

..Bakluckeloppis..

 
Idag har jag och finaste Emma tillbringat hela dagen på en bakluckeloppis i Täby.. tanken var att bli av med en massa saker..vilket vi också blev! (Jag åkte dit med 6st flyttkartoner med saker och hem med 1.. :D) detta genererade ca. 1.400kr.. vilket var bra..då det mesta såldes för 5-10kr (då förstår ni hur mycket saker det var!) ;) Och det var ju det som var det viktigaste, att bli AV med sakerna..sen att man fick lite pengar för dom också var ju bara ett plus! :) Men det hade inte varit likt mig att åka därifrån utan någonting med mig hem också.. ;) (dock motsvarade det inte dom 5 flyttkartongerna jag blev av med som tur var!) ;)
 
Dessa fyra saker blev dagens fynd, vilka jag är riktigt nöjd med! :D
 
 
Dom har nu alla intagit en plats i Wallbergs Residence.. ;)
 
Puss.

RSS 2.0