..Arbetat på arbetslösheten..


Blev senare än planerat igår.. efter att ha gått nästintill milen med Mille.. gick vi hem till henne..och där blev vi kvar.. skulle in och dricka lite vatten innan jag skulle cykla hem..men gick ut och satte oss på ute terassen istället och pratade..strax efter tolv kom vi fram till att det kanske var dags att sova..så då blev det till att cykla hem.. 

Idag har jag legat ute och njutit av solen större delen av dagen..var tvungen att ta igen all "förlorad" tid från gårdagen.. ;) Har även börjat läsa en bok..jo det är sant (!)


              ..Ska tydligen vara bra (?!)..

Kände dock lite press på mej att ta tag i lite viktigheter också..så passade på när solen gick i moln.. ;) Så nu har jag sökt alla dom jobb som arbetsförmedligen rekomenderat, plus några till.. (aldrig fel att "gardera" sig lite)

Idag blir det vila från allt vad träning heter..(fick världens skavsår igår..mindre kul)

Kvällen kommer istället spenderas i soffan framför tv:n..alternativt sängen...
har inte bestämt mej än.. ;)


Puss.



..Inomhusdag & Utomhuskväll..


Idag har jag som sagt varit på intervju..med Sverigechefen för HTH..och som med dom andra gångerna så känns det bra, hon var så himla trevlig och lättsam.. :)

Efter en timmes bra samtal så var det dags att skiljas åt.. så nu är det bara till att vänta och se..den här gången hoppas jag att det inte dyker upp några fler "överraskningar" i form av fler intervjuer eller andra "steg" i denna process...nu får det vara nog med sånt tycker jag (!) ;)

Det har varit så sjukt underbart väder idag..tyvärr så spenderades min tid mest på att kolla på det genom fönsterrutan på bilen.. men lite sol var det allt kvar när jag kom hem vid fem-tiden så tog min sallad (lunch) och gick ut och avnjöt den på en filt i solen.. :)


                        .."Får jag ta dina rester"..


                       .."Tack" :D (Lillan: Fhanx ;D)..

Därefter låg jag bara och njöt av sommarkvällsvärmen och läste en tidning.. detta uppskattades inte helt och fullt av Theo som röstade för att vi skulle leka istället.. ;)








Det är ibland (oftast) lite svårt att stå emot vårat lilla charmtroll (!) :D

NU blir det långpromenad tillsammans med Mille.. :D


Puss & Kram
 


..Sommar,sommar,sommaaaar..


Ahh.. vilken underbar dag det har varit idag..har varit ute i trädgården heeeela dan och bara myst i solen tillsammans med Theo och en ny inredningstidning.. :)

har även gjort lite vettigt också.. ringt några viktiga samtal och svarat på mejl.. har även fyllt i och skickat in personlighetstestet som HTH skickade (steg 3) OCH hade även fått ett mejl igår (som jag såg först i eftermiddags) om att jag gått vidare till intervju nummer tre (4:e och sista steget, vilket förhoppningsvis stämmer den här gången) som äger rum imorgon (!)

Idag hade Allsång på Skansen premiär.. måste säga att Måns Zelmerlöw skötte sig som programledare..(?!) är det inte lite lustigt med alla dessa fd. idoler (även kallade C-kändisar)..som snart klättrat sig upp till B..så småningom kanske till och med A (?!)
Detta pga. ett talangprogram.. (?!) (Uppenbarligen är det just det dom har) ;D



Har varit ut på en långpromenad med Theo nu på kvällen..tog en tur förbi Acå på vägen hem för att prata lite.. :)

Men nu blir det minsann till att gå och lägga sig.. (kanske kolla på ett avsnitt av Solsidan innan jag somnar).. ;) som en perfekt avslutning på denna härliga dag.. :)


Puss & Kram.


..No Peace & Love..


Idag börjar Peace & Love.. och det suger rent ut sagt att jag inte är där, eller kommer vara det heller..vill så gärna (!) Men jag är inte bitter..Om jag inte kan komma dit, får jag ta festivalen hit! Så..Medans alla andra är där och ser banden live, tänkte jag skapa en överlägsen spotify-lista med en blandning av alla grymma artister som kommer vara där, spela den på högsta volym, tälta och dricka öl på baksidan av vårat hus..
Festival, here you come (!)



(Hoppas ni alla som befinner er i Borlänge och på Peace & Love får några underbara dagar fylld av ljuvlig musik, kärlek och budskap) ;)


Puss & Kram.


.."Stenrik"..


Har varit och hjälpt mormor och morfar hela dagen idag.. med allt från att plocka ur och damma i skåp, diska porslin, rensa och organisera i byråer till att hjälpa till att betala räkningar..tycker det är kul att göra mormor och morfar glada..dessutom har jag ju inte så mycket för mej om dagarna när alla andra jobbar.. :)

När jag skulle gå fick jag en present av mormor som gjorde mej överlycklig.. nämligen ett Lisa Larsson lejon..mamma har en del av dessa figurer..och när jag var liten tyckte jag lustigt nog att dessa figurer var otroligt fula..men med tiden, så har jag (som med mycket annat) ändrat åsikt, man upskattar och värdesätter väl dessa unika saker mer och på ett annat sätt nu än när man är äldre..gillar dock inte alla figurer gjorda av Lisa Larsson.. men detta lejon tycker jag är charmigt på något vis..så blev som sagt väldigt glad (!)
  






Skulle även kunna tänka mej denna lilla bulldog av samma designer..





Längtar såå tills jag får ett eget hem igen att inreda (!) 
med bland annat min nya lilla skönhet.. :)


Puss.


..Ankomst & Avgång..


Idag kom äntligen Theo hem efter nästan tre veckors semester på Gotland.. riktigt mysigt att ha honom hemma igen.. han har varit saknad av nästan alla.. Missan har stortrivts med att haft det lugnt och skönt och haft huset för sig själv..såg därför ganska kul ut när
Theo anlände.. 


     ..Missan ligger och njuter som bäst i solen..


  ..Theo: Hej Kompis, jag är hemma (!) :D Missan: Doh (!) :(..


                           ..Vad sa jag för fel (?!)..


                                      ..(Tänker)..


                    ..Jag vet fortfarande inte..vet du?..

Frida
som hade jobbat natt och inte visste att mamma hade gett sig iväg till Gotland för att hämta Theo blev minst sagt överraskad när hon kom hem och möttes av en "välkomnande" utskällning.. ;)

Så i några timmar hann vi vara full styrka på Åkervägen (av oss som bor här) sen var det dags för Frida att bege sig.. hon ska ut och tågluffa i Europa i tre veckor..kommer bli tomt här hemma..än en gång..


                                  ..Kärlek <3..

(Ha det grymt bra på resan lillasyster, var rädd om dej (!) )


Puss & Kram.


..Midsommarfirande..


Har haft en helt underbar helg tillsammans med underbart fina och härliga människor.. :)

Midsommarafton spenderades ute i Tolfta tillsammans med Mille, hennes familj och en massa vänner till dom..kom dit vid ett-tiden.. När alla hade anlänt började vi dagen med att plocka blommor till midsommarstången.. Efter det var det dags för lite lunch..
(till det en massa sånger och snapsar) ;)


                      ..Förbereder för Festligheter.. :D


                                ..Söta systrar.. :)


         ..Tripp, Trapp, Trull..(i denna takten blir man full) (!) ;)


..Min hemmagjorda snaps vid namn "Tropical" blev roligt nog en succé.. :D


                                .."VÄNSTERprassel".. ;)

Dagen fortsatte sedan med femkamp..(redan här förstörde jag min midsommaroutfit..så fick lov att hoppa i onepiecen ist..men jag klagade inte..love it!) som avslutades med midsommarstångs-bygge som sista gren.. Riktigt kul! Mitt lag kom tvåa.. :) tog en paus med lite fikande.. Fortsatte sedan med traditionell dans kring midsommarstången samt en omgång brännboll.. (har inte spelat sen skoltiden tror jag.. Så gick halvbra när vi var "inne" och det var dags att slå....gick bättre "ute" där jag lyckades ta två lyror...trots mitt tillstånd.. ;p)


             ..En aningen onykter midsommarstång.. ;)


                                   ..Små Grodorna..


                                   ..Brännboll..

 
                         
                                ..Galenskaper..  :)


                           .."Ser du stjärnan i det blå?"..

kvällen fortsatte sedan med middag och yttligare massa sång (och snaps givetvis!) sen var det dans, dans, dans hela natten lång! :D





På morgonkvisten (runt 3-4 tiden) tog vi oss yttligare en "plocka-blommor-tur".. Denna gången var det sju sorter som gällde för att lägga under kudden.. :) sen var det dags för några timmars "skönhetssömn".. Eller ja..sov så gott jag kunde tillsammans med tre andra i en dubbelsäng.. Mysigt, men VARMT!


                            ..Sju sorters blommor.. :)

Var cirka 15st som sov kvar.. Vilket var underbart mysigt.. Särskillt dagen efter när vi alla som en enda stor familj åt frukost tillsammans innan det var dags för några att ge sig iväg.. :D

En perfekt avslutning på ett perfekt midsommarfirande (!) :D


Tog väl mej hem någon gång runt ett-två tiden.. Var totalt slut då.. Så åkte hem och sov några timmar.. För att tagga till igen till nästa fest som väntade.. Som började runt sex, halv sju.. Jag kände dock att jag aldrig skulle kunna ta mej dit till dess..så bestämde mej för att äta middag hemma istället och komma dit lite senare.. Väl där träffade jag på en massa nya människor men även några gamla bekanta som jag inte har sett på ett bra tag! Kulkul.. :)




                         ..Finaste Födelsedagsbarnet <3..
 

Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag?!

Puss & Kram.


..Okomplett Familj..


Mina föräldrar kom ju hem från två veckors semester i Bulgarien i förrgår.. (dom blev jätte glada för alla överraskningar btw..) så nu är nästan hela familjen samlad igen..fast bara nästan..vårat lilla charmtroll saknas..(!) även kallad lillebror.. ;)

Han befinner sig fortfarande på Gotland tillsammans med morbror och moster..han har säkert haft tre veckors skön semester.. men nu tycker jag det är dags för honom att komma hem.. för tro det eller ej.. men jag saknar honom verkligen (!)  




Mormor och morfar var över på middag nu ikväll..och tom. dom tyckte det var tomt här hemma och saknade att bli halvt omkullsprungna i dörröppningen.. ;) 


All Kärlek.

.."Gummistövls-väder"..


Idag är en sån där dag när man bara vill krypa upp i soffan, eller ner i sängen och ha filmmaraton.. eller sitta inlindad i en filt med en massa fina människor omkring sig och bara spela Yatzy eller liknande.. (har snöat in lite på Yatzyspelandet känner jag..men det är ju så kul.. slog för övrig mitt rekord häromdagen när jag spelande mot Daniel, så highscore:en ligger just nu på 328 poäng..yeah.. ;D)



Har varit till systemet och laddat upp för att fira midsommar.. dock känner jag mej inte jätte taggad för stunden med tanke på vädret..men det ska ju ändras hoppas vi (!) :D

Fanns
väl en tanke på att åka med mormor till Valbo idag för att inhandla lite nya saker till deras balkong som ska genomgå en makeover..men tror vi tar det en annan dag istället.. 



Så dagen kommer nog tillbringas mestadels framför datorn.. för att söka jobb.. (!)

Ringde HTH igår
.. då det nu har gått 1½ vecka sen intervju nummer två..frågade hur det gick, om tjänsten var tillsatt eller inte.. fick då till svar att: "rekryteringsprocessen har skjutits upp pga. semestrar..så dom kommer inte hinna anställa någon nu till sommaren, (som "utlovat")..utan det blir aktuellt till hösten istället..men jag var definitivt en av kandidaterna, dvs. fortfarande aktuell"..

sen var intervju nummer två tydligen inte heller sista steget i processen som enligt informationen jag fått tidigare.. utan nu skulle även ett personlighetstest fyllas i som en tredje steg, och som ett sista och fjärde steg så skulle det eventuellt bli en tredje intervju..(den här gången med butikchefens chef.. (?!)) Måste erkänna att jag blev lite besviken över detta svar..och hur dom har hanterat det hela.. hade varit bättre att fått ett "nej" istället känner jag nu spontant..för blev inte direkt klokare (ang. hur jag ligger till) efter det här samtalet..menmen..bara till att söka vidare så länge..




Puss.


..Dirty Work..


Varnar känsliga läsare..

Har gjort något en aningen ofrächt nu ikväll..har nämligen letat upp och gått igenom en slängd soppåse..(hade självfallet plasthandskar på mej)  

Anledningen? Den här..




Kom idag fram till att denna måste ha åkt med i soporna i söndags, när vi hade middagsbjudning.. tog nämligen av mej den (och lag den på köksbänken) under tiden vi lagade mat..sen dess har den varit borta.. efterlyste den bland några av dom som var där..men ingen visste något..bestämde mej tillslut för att gå och kolla om soporna var tömda..det var dom inte..

Så började leta..disgusting..jag vet (!) men då detta är en av mina favorit ringar (!) Som dessutom är köpt i Portugal av alla ställen..Så.. kände jag att det var totally worth it..eller nja..eller jo..klart det var! :) (då jag hade en ganska klar bild om hur påsen såg ut, så tog det inte särskillt lång tid innan jag hittade den.. och det jag letade efter.. :D)


Så efter ett antal rengörningar (för säkerhets skull) med diskmedel är den nu som ny igen :)


Använder inte så mycket smycken till vardags..(förutom en ring på vänster långfinger) ;)
det är ett måste..oftast någon speciell i någon rolig färg, form eller liknande..


                                   ..My precious.. :)



Så vad har vi alla lärt oss av detta?
Ha aldrig smycken på dej i köket under tiden du lagar mat.. ;)



Puss & Kram.



..Stadshäng..


Har befunnit mej i staden Uppsala idag.. tog mej in tillsammans med Acå vid elva snåret.. mötte upp Emma runt tolv.. sen satt vi på Unico (favoriten) i hela två timmar och avnjöt en grym sallad (as usual) och pratade om allt och ingenting.. lovely..har saknat att kunna spontan-träffa mina vänner här hemma.. är ingenting jag har varit bortskämd med under tiden jag bott i Karlstad.. då har det varit planering som gällt.. :)  


(har ju iof kunnat spontanträffa alla fina vänner i karlstad instället under dessa år, som jag inte kan göra nu.. :( kan inte alla bara bo på ett och samma ställe?!)


         .. Tokälskar Unicos tolkning av taklampor.. :) 


..Något mer jag tokälskar
(insåg jag idag) är deras citronsorbet.. ;)


Vid tre tiden kom lillasyster in.. så skiljdes från dom andra och fortsatte dagen med att göra stan tillsammans med lillasyster istället.. hon åker ut i Europa för att tågluffasöndag(!).. så hon var tvungen att komplettera sin packning med lite saker.. ;)


När vi blev mer eller mindre utslängda från den sista affären vid sju insåg vi att det kanske var dags att åka hem..och så fick det bli.. :)


Så kom nyligen hem..nu är det dags att göra något jag har mindre lust med..men som jag tror kommer vara värt det i slutändan.. (?!)


Puss <3



..Undanröjer Bevis..


Har städat som en galning idag.. främst mitt rum.. tog ett X antal timmar..men fint blev det (!)
Nu kan man gå in på det utan att behöva leka "inte nudda golv"..
(inte den varianten när man klättrar på möbler för att inte röra vid golvet..nejnej..utan den varianten när du plöjer dej igenom massorna, för att komma fram, men trots detta inte nuddar golvet för att du bara tagit dej igenom det översta lagret med saker.. (!) :D )

Hursomhelst.. börjar vi (jag och lillasyster) nå ett slutresultat..vilket är bra med tanke på att jag ska åka till Arlanda om hämta Mamma och Pappa om ynka en timme (!) helt sjukt att dom redan har varit borta i två veckor!


Har en litet problem dock.. vet inte riktigt hur vi ska kunna förklara att en bit av väggen är borta..? (Tur att jag har så många överraskningar som väntar.. ;P)


..To Be Continued..



Puss.



..Projektavslutning och Middagsbjudning..



Även helgen gick åt till att fixa och dona..

I lördags fick det bli en tripp ut till stugan för att hämta lite verktyg för att kunna påbörja
"the master-projekt"..väl hemma igen påbörjades "grovjobbet" av projektet: 
spätta och stolpa hela gården (känner mej som en riktig fuskbyggare med alla dessa påhittade (?!) "byggbenämningar".. ;p)



utöver
detta har det även klipps gräs, skrurats grill och snyggats upp i allmänhet.. :)

Söndags förmiddagen gick åt till att slutföra projektet.. och såhär blev det..blev riktigt nöjd faktiskt.. :)







           ..Min medhjälpare dom två senaste dagarna.. :)


Kvällen spenderades tillsammans med fina människor och god mat (!)


                   (På bilden saknas Lillasyster och Mille)

och avslutades sent..eller tidigt dagen efter..beror på hur man ser på det.. ;)
detta pga. att varken jag eller lillasyster hade någon lust att gå och lägga oss när dom andra hade gått..så efter att ha druckit rött, spelat yatzy och pratat om livet..och klockan hade blivit en bit över 04.00..var det dags att gå och lägga sig, då jag skulle upp nio dagen efter och hjälpa mormor och morfar med en massa saker.. :)

Och därifrån har jag nyss kommit hem.. efter en heldags arbete (10.00-20.30) är så fruktansvärt trött nu, så att det blir till att gå och lägga sig med detsamma! Sov gott!


Puss & Kram.







..Hemmakväll..


Efter en hård dags arbete, är det nu dags för "belöning" i form av, hör och häpna HYRfilm(er) (var inte igår man hyrde film!) kunde inte bestämma oss, så fick bli två.. ;) detta tillsammans med Thaimat..jummie (!) :)


 


..PadThai Gai, utan Tofu och gläslök..haha..dom är ju för söta (!)..



Puss.




..Hushållssysslande..


Dom senaste dagarna har jag verkligen "lekt" hemmafru "slash" byggare Bob...tanken är att jag ska överraska mina föräldrar när dom kommer hem från sin Bulgarien resa om några dagar..(så säg inget.. ;D)

så har slitit som ett djur här hemma dom senaste dagarna för att uppnå resultat.. det mesta av arbetet har skett utomhus..så har fått lite färg på köpet..om inte annat en "bondbränna".. ;)


 
..Till att börja med har jag monterat upp en grind mellan vardagsrummet och hallen, så vi kan ha ytterdörren öppen utan att vårat lilla monster rymmer eller snor någons skor eller plockar saker från våra rum.. ;)

 
..Har även livat upp baksidan med lite färg och liv i form av blommor..


                        ..Årets färger går i lila och vitt..


            ..Även framsidan fick sig ett rejält uppsving (!)..

(är verkligen synd att jag inte tog någon "före" bild här, då detta är den största förvandlingen.. innan jag började såg man inte jorden på det "nedre planet", då klängväxten hade tagit över totalt.. blommorna bakom klängväxterna fanns inte där heller utan dom planterade jag dit)

 
       ..En halv säck ogräs (!)..       ..Rensade även de övriga rabatterna på framsidan..
 (enbart från det "nedre planet" på bilden innan)


..Planterade även om dessa med nya blommor (lika som baksidan)..  




..Snyggade även upp uteplatsen på baksidan samt rensade rabatterna även där..



Älskar
verkligen att fixa och dona, särskillt när det verkligen gör skillnad och man ser ett resultat.. :D

I övrigt så har dagarna gått åt till att tvätta samt fixat lite andra små projekt.. :) imorgon ska jag påbörja det största projektet.. men återkommer med vad det är.. ;)



Puss & Kram.




..Birthday Kid..



Idag fyller världens bästa lillasyster år.. :D



                  ..Tårt-tillverkning enligt gammal tradition.. ;)


    ..Födelsedagsfika hemma hos mormor och morfar..


                   ..Ett väldigt lyckligt födelsedagsbarn?..



Kärlek <3



..Uppehåll..


Detta inlägg var det jag skulle publicera idag:



MEN..fick ett samtal idag som förändrade situationen, datorn är lagad..(!) :D eller ja nästintill..hårddisken går inte komma in på..eller jo..det kan gå.. frågan jag måste ställa mej är om det är värt det? Har som tur var det mesta sparat på min externa hårddisk..men inte allt..har inte bestämt mej än hur jag ska göra..men datorn är hur som helst fungerande igen..med en ny hårddisk..så nu väntar jag bara på att få tillbaka den
(lånar lillasysters så länge..så ofta jag kan) ;)

Puss & Kram



..Bäbismys..



Har träffat ett litet 9 veckors charmtroll idag vid namn Mio..så himla söt (!)



Detta är alltså Milles (en av mina bästa vänner) systers son..en riktig liten goding.. var så mysigt att hålla honom..han kurade ihop sig som en liten boll, längst in i min tröja och somnade..så rolig och intressant var jag.. ;)


Puss.


..Farande, Flängande och Födelsedagsfirande..


Dom senaste dagarna har varit galna (!)

Det hela började i torsdags..när jag blev upphämtad i tierp av Daniels föräldrar.. resan bar sedan iväg mot Norrköping, där Daniel, hans syster Emma samt hennes pojkvän Gustav väntade..kom fram rätt sent, så efter en ljuvlig kvällsfika var det dags för sängen..

Fredagsmorgonen började redan vid 06.00.. detta pga. att vi skulle infinna oss i Linköping klockan 08.00 för att gå på Daniels framläggning av exjobbet som han arbetat med dom senaste månaderna..

Efter en timmes redovisning (som jag faktiskt förstod det mesta av), firande vi dom nyblivna civilingenjörerna (Daniel och Markus) med middag på värdshuset i Gamla Linköping.


                            ..Firandet började tidigt.. :)


Efter det tog vi oss ner på stan och avslutade det hela det men varsin glass på
Bosses glassbar.. :)


                           ..Gillar deras slogan..haha.. :) 


Efter att ha sagt hejdå till Daniel som skulle vara kvar i Linköping och fira åkte vi tillbaka till Norrköping för att hämta upp Emma och Gustav och begav oss sedan hemmåt..Efter en ganska lång tid senare (på grund av att vi hamnade mitt i rusningstrafiken i Stockholm) var vi äntligen i Uppsala..som var min nästa hållplats..




Kvällen fortsatte sedan med födelsedagsfirande i statsparken, natten spenderades inne på Flustret.. träffade en massa folk vi inte sett på evigheter, vilket var jätte kul! Vid halv tre sa dock fötterna ifrån, så då blev det en taxi hem..

 
Vaknade inte förrns vid tolv dagen efter.. gick över gatan till Drottningens Deli och köpte en varsin "smörgås" (var snarare som en hel måltid!) sen var det bakgården och solen som gällde (!) :D


                                        ..Broadway..


                                        ..Himmelsk (!)..


Vid fyra-tiden var det dags att ta sig till station för att ta tåget till nästa ställe, på tåget väntade Daniel.. tog oss hem till Tierp för att lämna saker och ta bilen till nästa mål:
Gävle och 150års kalas..





Efter att ha proppat i mej yttligare en massa god mat och socialiserat med gästerna, så var det dags att ta sig hemåt till Tierp igen för att sova.. :)


Kan ju gissa om jag var trött imorse när jag vaknade..? Helt förstörd (!)..men än är inte helgen slut.. ikväll ska vi iväg på yttligare födelsedagsfiranden.. denna gången var det två av Daniels kusiner som är dom "skyldiga".. ;)

Men först ska vi (Jag, Daniel och lillasyster) ta oss ut till stugan för att hämta och lämna lite saker och mysa och äta mat på en filt ute i solen.. :)


Om jag var trött imorse är det ingenting emot vad jag kommer vara imorgon (!) :)


Puss & Kram.




..Månadens Brev..



Har deltagit i en tävlig idag för inrednings tidningen:





Så nu hoppas jag mitt brev blir utvalt till månadens brev! :)


Puss <3


..Ingen vanlig Onsdag..


Sov på tok för länge idag.. men uppenbarligen behövde jag det..sömn har det varit brist på dom senaste dagarna..

Så efter att ha orkat mej upp och plockat ihop en "frukost" bestående av en nutrilett shake, gick jag ut för att joina Frida i solen..som hade Jenny på besök över en fika.. :) 
(Fyllde ut frukosten med en kanelbulle..) :)




Efter att ha varit ute ett bra tag gick jag in till datorn en stund, vilket resulterade i att jag blev helt fast i en film som gick på tv:n med namn Last Holiday.. en riktig feel good film..med ett bra budskap..som borde ses av alla.. :)

Lite senare var det bestämt dags för middag.. grillad lax med sallad, bulgur och pestosås stod på menyn.. dessvärre gick det mindre bra att få fart på grillen..som tur var kom Mille och hennes lillasyster Elvira förbi på besök..Mille är nämligen för himla bra på att styra upp saker och ting.. och efter en massa krånglande så brann det minsann..
så det blev middag tillslut ändå.. :) 

Vanligtvis brukar ju onsdagskvällarna enligt tradition spenderas i soffan framför Grey´s Anatomy och Off The Map.. av någon anledning (antagligen säsongsavslutning?)uteblev Grey´s ikväll.. OCH det var sista avsnittet av Off The Map.. så kommer från och med idag vara tillgänglig igen på onsdagar mellan klockan åtta och tio.. ;)


I dag så fyller min fina vän Sara år idag, massa grattis till dej!, hoppas dagen varit fin! :)


..Förra året när Sara fyllde år, tänk att tiden går så fort!..
(Detta kommer inte gillas av Sara, men kunde inte låta bli, du är ju för himla söt!) :)


I Övrig så har dom flesta av sveriges befolkning fått sina skattepengar idag.. dom flesta vill säga..Grattis till er (!) (Jag är inte alls bitter)


Puss & Kram














..Pressat Schema..

 
Var galet trött imorse när klockan ringde..Åkte ju Tur & Retur till Bollnäs igår kväll för att lämna min dator (som för övrigt har säckat ihop totalt!) till någon kollega till mamma som jobbar med sånt där..det var väl kanske inte det mest ultimata att åka klockan tio på kvällen..men mamma och pappa åkte ju utomlands idag..så för att inte behöva vänta i en evighet på att få datorn fixad, så erbjöd sig mamma att åka upp igår kväll..kom tillbaka till Tierp vid ca. 01.00
somnade väl vid 02.30 så lite små segt var det att gå upp när klockan ringde vid 06.30.. 

Men hade inte som något val just idag.. då jag skulle iväg till Stockholm för att gå på den andra och sista intervjun på HTH.. så det var bara att kliva upp.. Åkte strax efter åtta.. även fast jag inte skulle vara där förrns 11.30 (tar1,5h att köra dit enligt GPS:en.. vilket stämde rätt bra sist jag åkte) kände att det kunde vara bra att ha lite marginal, då det var närmre rusningstrafiks-tiderna denna gången..

Såhär i efterhand är jag GLAD över att jag lag till 40 minuter på resandet.. hade hänt en massa olyckor längs vägen så ett tag stod det helt still, vilket gjorde mej nervös och rädd över att komma försent..men tillslut släppte det på.. 10.05 var jag på plats utanför butiken..



Knappt en timme senare var "grillandet" över.. känns bra måste jag säga.. var inte det minsta nervös den här gången heller.. så nu är det bara till att vänta på det slutgiltiga beskedet.. ;)

Krånglade
mej ut ur Stockholm efter att ha mött upp en bekant till mamma för att lämna lite saker.. tog mej sedan hemåt.. stannade vid Arlanda Stad för att fördriva lite tid i väntan på att jag skulle möta upp mamma, pappa och lillasyster på Arlanda.

Vid två tiden möttes vi upp för att äta lunch tillsammans.. (någon mer som åt lunch på Arlanda var Magnus Samuelsson) ;) vinkade sedan av mamma och pappa som åkte till Bulgarien för två veckors semester..


     ..Något nöjd efter att ha vinkat av Mamma & Pappa.. (FF!) ;)


Jag och lillasyster fortsatte resandet.. nästa stopp: Uppsala..närmare bestämt Gränby.. efter att Frida hade inhandlat en ny garderob, tog vi även en tur ut till IKEA för att inhandla lite saker enligt beställning av storasyster.. 


..Gillar verkligen stilen på Designkollektionen: Kryddstarkt..
  (Gillar även att produkterna endast finns i ett visst antal upplagor)


Tanken
var sedan att jag skulle släppa av lillasyster i stan (som skulle träffa lite vänner) och fortsätta hemåt.. slutade med att jag och Emma hamnade på Amazing Thai för att äta middag.. älskar att vara spontan (!) :)


Så kom hem för bara en stund sedan...nu blir det till att invänta att lillasyster anländer.. sen ska här sovas med stort S.. (!)



Puss & Kram. 



 

..Wonderful weekend..



Har haft en helt underbar helg tillsammans med massa fina människor (!)

Tog mej in till Uppsala vid tre tiden i Lördags..efter en minst sagt varm promenad från stationen hem till Emma och Richard, fick det bli ett klädombyte (vilket var planerat, så svettig var jag inte..eller jo, okej då.. ;P)

Vid femtiden anlände Rickards syster Emelie med sin man Jimmy..sen slogs vi om speglarna, badrummet etc. fram tills klockan hade blivit på tok för mycket, så då var det bara att ge sig iväg "mot oändligheten och vidare" ? ..till Sofie.. ;)



                                  ..Gänget för kvällen..


                  ..Jimmy & Emelie (& Emma i bakgrunden)..


                                         ..Emma..

Bjöds på en UNDERBAR middag bestående av västerbottenpaj med goda tillbehör.. efter middagen drog vi igång diverse kortspel, började med högt eller långt för att sedan gå över på dom tunga sakerna: ölspelet.. ;)

Hann även "grunda" lite extra med en gudomligt god brownie innan det var dags att bege sig mot bussen och stan..



Sen var det fullt ös hela kvällen, dansade tills fötterna gjorde ont (!) :)


                ..Emma & Jag
(ganska mycket senare på kvällen)..



Var minst sagt ett vrak på söndagen när jag vaknade, men ganska snabbt var jag på banan igen.. spenderade sedan dagen utomhus i solskenet..fram tills det var dags att ta sig hemmåt vid fem-tiden..   


Kärlek.


..Lysande Lösning..



När jag tog mej hem inatt insåg jag att det inte fanns några fungerande lysen på cykeln.. men detta ordnades snabbt med ett par "externa" lysen samt en rulle tejp..



funkade kalasbra (!) :D



Puss.


..Rekor & Viiiin..



Det här tillsammans med en fin vän kommer min kväll bestå av :)





Puss & Kram.



..Tre gånger så bra..


Har haft en härlig dag idag tillsammans med inget mindre än TRE fina människor.. Började dagen med att träffa Acå för en lunch nere på "stan" (Tierp).. Roligaste lunchen på länge..kan väl kortfattat säga att ingenting gick rätt..hahaha.. :D


Efter att ha umgåtts och uppdaterat varandra om nuläget var Acå tvungen att ge sig iväg till Vallentuna..så efter att ha sagt hejdå.. åkte jag och handlade, för att sedan ta mej hem.. hann knappt innanför dörren innan Mille anlände..så kul att se henne igen.. har inte sett henne på flera veckor, då hon har befunnit sig i USA.. :)

Fick två underbara presenter, nämligen dessa: 
 

..Ett fantastiskt fint ugglehalsband & en bodyspray från Victoria Secret..


TACK FINA SÖTA DU!! :D

Resten av dagen gick åt till att prata, prata, prata.. och äta en massa frukt och nötter..MUMS :)
Tiden gick alldeles för fort, helt plötsligt dök Daniel upp vilket betydde att klockan hade blivit TIO..galet (!) Mille som skulle hämta sina föräldrar på en fest, var tvungen att ge sig iväg..


                                ..Acå, Mille & Daniel..                                                     


Kvällen avslutades med en massa mys.. dagar som dessa är dom bästa! :)



Kärlek. <3




RSS 2.0