..Farande, Flängande och Födelsedagsfirande..


Dom senaste dagarna har varit galna (!)

Det hela började i torsdags..när jag blev upphämtad i tierp av Daniels föräldrar.. resan bar sedan iväg mot Norrköping, där Daniel, hans syster Emma samt hennes pojkvän Gustav väntade..kom fram rätt sent, så efter en ljuvlig kvällsfika var det dags för sängen..

Fredagsmorgonen började redan vid 06.00.. detta pga. att vi skulle infinna oss i Linköping klockan 08.00 för att gå på Daniels framläggning av exjobbet som han arbetat med dom senaste månaderna..

Efter en timmes redovisning (som jag faktiskt förstod det mesta av), firande vi dom nyblivna civilingenjörerna (Daniel och Markus) med middag på värdshuset i Gamla Linköping.


                            ..Firandet började tidigt.. :)


Efter det tog vi oss ner på stan och avslutade det hela det men varsin glass på
Bosses glassbar.. :)


                           ..Gillar deras slogan..haha.. :) 


Efter att ha sagt hejdå till Daniel som skulle vara kvar i Linköping och fira åkte vi tillbaka till Norrköping för att hämta upp Emma och Gustav och begav oss sedan hemmåt..Efter en ganska lång tid senare (på grund av att vi hamnade mitt i rusningstrafiken i Stockholm) var vi äntligen i Uppsala..som var min nästa hållplats..




Kvällen fortsatte sedan med födelsedagsfirande i statsparken, natten spenderades inne på Flustret.. träffade en massa folk vi inte sett på evigheter, vilket var jätte kul! Vid halv tre sa dock fötterna ifrån, så då blev det en taxi hem..

 
Vaknade inte förrns vid tolv dagen efter.. gick över gatan till Drottningens Deli och köpte en varsin "smörgås" (var snarare som en hel måltid!) sen var det bakgården och solen som gällde (!) :D


                                        ..Broadway..


                                        ..Himmelsk (!)..


Vid fyra-tiden var det dags att ta sig till station för att ta tåget till nästa ställe, på tåget väntade Daniel.. tog oss hem till Tierp för att lämna saker och ta bilen till nästa mål:
Gävle och 150års kalas..





Efter att ha proppat i mej yttligare en massa god mat och socialiserat med gästerna, så var det dags att ta sig hemåt till Tierp igen för att sova.. :)


Kan ju gissa om jag var trött imorse när jag vaknade..? Helt förstörd (!)..men än är inte helgen slut.. ikväll ska vi iväg på yttligare födelsedagsfiranden.. denna gången var det två av Daniels kusiner som är dom "skyldiga".. ;)

Men först ska vi (Jag, Daniel och lillasyster) ta oss ut till stugan för att hämta och lämna lite saker och mysa och äta mat på en filt ute i solen.. :)


Om jag var trött imorse är det ingenting emot vad jag kommer vara imorgon (!) :)


Puss & Kram.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0