..Sick´n´tired..


Har kännt mej lite halvkrasslig dom senaste dagarna..i form av att ha galet ont i halsen, huvudet och bihålorna samt kännt mej febrig och kallsvettats..vilket är mindre kul..

Hatar att vara i detta "mellanläge", man är inte sjuk men inte frisk heller.. vill hellre att det bryter ut på riktigt så jag är sjuk i några dagar för att sen bli bra igen.. att gå runt såhär känns bara meningslöst..

Var så pass ur form igår att jag kände att jag inte klarade av att jobba idag.. så har varit hemma och kurerat mej..är redan uttråkad så ska ge det ett försök och jobba imorgon även om jag fortfarande inte känner mej helt hundra..





..Kan det vara en sån här liten bacill som festar runt inne i kroppen på mej?..



Puss.

..Deklarationsdags..






Ungefär såhär känner jag inför deklarationen..vartannat år.. har nästan varit en trend att jag vartannat år fått tillbaka pengar och varannat år fått betalat.. då jag fick tillbaka pengar förra året.. så räknade jag med att få betala i år..jag som fortfarande inte fått min deklaration (Kan ha att göra med eftersändningen av min post)började bli lite otålig när alla andra satt och diskuterade om det var ett bra eller dåligt år för dom..

Fick då veta att det gick logga in via internet med hjälp av bankdosan (!) (har ingen annan E-legitimation) och blev överlycklig.. :) Allt som krävdes var att ladda ner ett hjälpprogram till datorn.. det var några nervösa sekunder som gick under tiden jag väntade på resultatet..

Jag blev glad!
Kommertillbaka 2.800kr i år.."Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu".. :D


Hoppas ni också fick ett glädjebesked! :)
Puss & Kram.


.."I denna ljuuuuva sommartid"..


Vaknade ganska sent idag..runt halv tolv närmare bestämt..(enda uräkten till det är väl att det var 50års kalas för Daniels mamma igår) fick lite panik för några sekunder när jag kom på att det idag var dags att ställa fram klockan och trodde att klockan var halv ett istället för halv tolv.. men lugnades av Daniel att Iphonen ställer om sig själv.. så lag mej lugnt tillbaka och snoozade till halv ett istället.. ;)





"Ställa om klockan till somartid" heter det ju..(sommartid börjar står det i almanackan) men då undrar jag.. vart är den sommaren.. (?!!) eller våren åtminstonde..?! Är så less på detta väder just nu.. it makes me depressed (!)

Puss.

..Sista Lönen Ever..


Tänkte att jag skulle förtidspensionera mej!

Eller inte..(om jag inte vill leva på knäckebröd och vatten resten av livet) däremot är det den sista lönen ever från IKEA..förutsatt att jag inte börjar på något annat IKEA varuhus eller flyttar tillbaka..

Så det var med spänning jag öppnade detta sista lönebesked.. hade ingen som helst aning vad det skulle innehålla för siffror..men avgångslöner brukar ju inte vara jättedåliga (oftast)..






Man kan väl säga såhär.. jag blev inte direkt missnöjd.. ;)

Ska spara så mycket som möjligt..efter alla sluträkningar är betalda.. (!)
tänkte dock unna mej någonting..detta någonting är..en ny tatuering.. :D


Puss <3



..WafflesDay..


Åhh.. kan man göra något annat än att älska våfflor (?!) ..allra helst när dom mer eller mindre serveras åt en när man anlänt slutdestinationen efter en låååååång dag..
(Tusentack till dom berörda) ;)



                                      ..Mumma (!)..


Puss & Kram.

..Mongolisk Mysmiddag Med Mille..


Har haft en underbart mysig kväll tillsammans med finaste Mille.. då vi inte har hunnit setts sen jag flyttat till Stockholm tyckte vi det var på tiden och bestämde oss för en middagsdejt..denna ägde rum på Mongolian BBQ.. :)

Hade aldrig varit där förut.. så blev tokimponerad över deras upplägg/affärsidé..dom hade en buffé som var större än dom flestas, där en tredjedel bestod av "färdiglagad" mat i form av olika köttspett, såser osv. sen var resten rått, där gick du och plockade ihop din egen wok, gick sedan fram till kocken och bestämde såser, för att sedan få den tillagad framför dej på ett stekbord.. så fräscht och kul..sen hade dom en grym efterättsbuffé också.. ;)


                                        ..Mille <3..


                                        ..Förrätt..


                      ..En aningen skeptiskt till brödet..


                                  ..Tillagning sker..


                   ..Min alldeles egen-komponerade Wok.. :)

 
                                    ..Efterrätten..


          ..Någon som är intresserad av min efterrätt.. ;D


Om ni är i Stockholm och har vägarna förbi Sveavägen och vill ha en "kinderägg-liknande" upplevelse, så kan jag rekomendera denna restaurang starkt! ;)


Puss.

..Ommöblering..


Idag har jag gjort mitt rum hemma hos mamma och pappa lite mera "jag".. :)
Har tyvärr inga "före-bilder" men här kommer lite "efter-bilder".. ;)


                                           ..Hallen..


                                    ..Arbetsrummet..


                         ..Badrum/Vardagsrum..


                  ..Vardagsrummet/Sovrummet..



Allt detta på ca. 10-12 m2..Det ni! ;)

Puss & Kram.

..Bussäventyr..



Om jag inte kände till Västerort (ja ni ser vad jag har lärt mej) innan, så gör jag det definitivt efter idag (!) Har jobbat idag.. och klienten jag jobbade med behövde köpa ett par nya hörlurar.. så tanken var att vi skulle ta oss ner till Coop vid Jakobsberg och sedan tillbaka igen.. (Beräknad tid: ca. 1 timme totalt)

Är sjukt imponerad över vilken koll min klient har på lokaltrafiken..jag som inte har den minsta koll (fram tills idag) eller hunnit lokalisera mej än litade därför helt och fullt på min klient..dock tar han inte alltid den närmsta vägen, utan alltid den väg han anser vara bäst..även om min klient ville åka på ett speciellt sätt, så kom vi dit vi skulle relativt fort och smidigt..köpte hörlurarna och begav oss mot tunnelbanan för att ta oss tillbaka..



                    ..Karta över Västerort..

Bussen som sedan skulle ta oss hem, var så full med folk att klienten ville ta en annan buss.. (samma fast nästa tänkte jag) Klienten föreslog att vi skulle ta bussen till Kista och åka den vägen hem för det skulle gå snabbare.. jag som passerar Kista när jag åker till jobbet (Från Tierp) visste att det var en liten omväg men inte alltför långt bort, så gick med på det.. var bara det att den åkte in på varenda liten tvärgata som fanns längs vägen..så resan hem som vanligtvis tar 10-15 minuter (med den andra bussen) tog ca. 1,5 timme (!) 

Tre timmar senare från det att vi åkte var vi hemma igen.. men klieneten var överlycklig och det var det enda som räknades.. :) 

Så är det något ni undrar över, gällade lokaltrafiken i Västerort så är ni välkomna att ringa! ;D

Puss & Kram.

..Från presentkort till presenter.. :)


Fick ju som jag nämnde förut en massa presentkort när jag fyllde år.. några av dessa/en del av summan på några av dessa presentkort jag jag nu ersatt med följande saker..


Bodyshop köpte jag:
(Har visats i ett tidigare inlägg)


                              ..En massa hudvårdsartiklar.. :)


Vila köpte jag:

  
                                             ..En ny vår jacka.. :) 


Åhlens köpte jag:


     
                                          (En röra av blått och prickigt)

       
                                          ..En tunika och en bikini.. :)


Twilfit köpte jag:


                  ..Nya underkläder..bland annat detta ljuvliga set.. :)




Dessa underkläder (nedre bilden) är inte från Twilfit, utan från Åhlens faktiskt.. men var tvungen att visa dom för att dom är så fina..(min skofetisch har numera övergått till en underklädesfetisch.. ;D)




Presentkorten på Monki och MQ är fortfarande orörda..samt att jag har hälften kvar på presentkortet från Twilfit..men nu ska jag låta bli att shoppa på ett tag..får på så vis njuta lite längre av presenterna.. :)


Ett STORT tack till alla fina människor för alla fina presenter!

All Kärlek.

..Update Evening..


Blev ledig i dagarna tre..var inte planerat, men så blev det.. så tänkte att jag skulle passa på att ta mej till Tierp för att träffa lite vänner och familj..då jag har jobbat väldigt mkt den senaste tiden och varit väldigt frånvarande vad det gäller att umgås..


Fick sällskap av storasyster..på vägen hem skulle vi bara stanna "lite snabbt" i upplands väsby för att hämta upp en matta som hon köpt via en inredningssida (för tre månader sedan).. visade sig ganska snart att det inte var så "bara"..då detta lager låg mitt ute i ingenstans, långt ifrån upplands väsbys centrala delar.. efter mycket letande (kan liknas med Net on Net´s tv-reklam om deras lagershopar.. om ni sett och kommer ihåg dom) hittade vi fram tillslut.. förutom en matta fick vi oss ett rejält skratt..

Linda
(Se Bild) är härmed portad från allt vad gäller att köpa och sälja saker via internet (!!)
 (detta beror självklart inte på denna enda händelse)


(Låt er inte förtrollas av hennes skönhet... NEKA KÖP! för erat eget bästa ;D)

Kom hur som helst hem tillslut.. hann inte mer än innanför dörren, innan det var dags att bege sig iväg igen..mot Karlholm och Emma.. :) Hämtade upp henne och Rikard.. för att ta oss vidare mot Gävle.. Lämnade av Rikard på önskad plats.. gjorde oss sedan av med bilen och tog oss ner på stan.. gick i affärerna nästintill tills dom stängde.. gick sedan och satte oss på en mexicansk restaurang som hette Bienvenidos för att äta..två timmar senare fylld med god mat och en rejäl uppdatering så gick vi vidare till Coffehouse By George och avslutade kvällen med en fika.. :)


                 (Bilden är tagen från deras hemsida)


          ..Mysigt inrett..det gula bordet i mitten var vårt.. :)
(Även detta kortet är från deras hemsida.. var så svårt att ta bra kort i mörkret)


                                    ..Emma <3..


                                ..Grymt god mat..


                                     ..Spicy (!)..




Puss & Kram.

..Åldras tillsammans.. :)


Idag fyller min älskade år.. även han tjugofem..så nu är vi 50 tillsammans...STORT.. ;) 

Detta firades igårkväll  tillsammans med familj, släkt och vänner..massa gott att äta och fina presenter.. :)

Tanken var att vi idag, på självaste födelsedagen.. skulle åka in till stan och gå ut på restaurang och äta, men då vi båda var för trötta för det slutade det med att vi köpte Thaimat och en flaska vin, kollade på en hockeymatch (enligt önskemål av Daniel), för att sen kolla på en film i sängen.. :)


                   ..Som ett barn på julafton (!).. ;)



(Måste tacka killen på MQ för grym hjälp..tröjan passade perfekt tack vare att du gjorde dej besväret och provade ut vilken storlek jag skulle köpa..) :) 


Puss &Kram.

..Ta-Da (!)..


Vet att det kan ha tagit något längre än en dag.. men här kommer iallafall det ni alla har väntat på.. (och mitt hår har väntat på det senaste halvåret.. inte på bild då utan i verkligeheten) en ljusare och enligt mej själv fräschare Jag.. :)
 


(Ogillar som vanligt att ta seriösa även kallade "krystade kort"..så tog ett kort alá Moi.. ;P) 


Är galet nöjd btw.. :D 
(Tack fina Jenny)

Puss.

..Kvinnors Fett&Rätt Dag..


Började dagen med att gå upp alldeles för tidigt enligt mej själv.. men har man inget val så har man inte..hade nämligen en tid att passa..i Tierp.. (!) Tanken var ju att jag skulle åkt hit igår.. men det var kris på jobbet så hoppade in och jobbade istället.. slutade så sent att jag kände att det inte var någon idé att åka då.. utan beslöt mej för att det var bättre att sova kvar och åka tidigt idag istället.. var inte lika nöjd med beslutet imorse när klockan ringde.. men men.. tog mej upp och iväg.. 40 minuter senare hade jag inte lyckats ta mej ut på E4:an än pga bilköer..så insåg att tiden började bli lite knapp..1 timme och tjugo minuter senare skulle jag vara på plats i klippstolen..så det blev till att trampa lite sådär extra på gasen..anlände tierp med tjugo minuter tillgodo.. ;)

Fem timmar senare var jag klar.. hade då genomgått en dos av klippning, avfärgning, färgning, lunch tillsammans med syster och frisören Jenny, samt en rejäl hårtvättning och stylning.. :)



                        ..Alltid lika söt..NOT (!) ;)


                                 ..Efter avfärgningen..
                   (En bild på slutresultatet kommer imorgon)



Efter att ha gett mej själv rätt på självaste kvinnodagen att bli fin i håret.. gav jag och lillasyster nu oss rätt till fett i form av en semla på självaste semeldagen.. :)




             ..Kan ha varit någon mer som åt lite semla.. ;)


Efter att ha tryckt i oss en varsinn semla gav vi oss rätten att bli av med den där semlan inför beach 2011 och tog oss en promenad ner på Tierp och till solariet för att bättra på brännan.. även detta till beach 2011.. :)



Spenderade det resterande av kvällen framför tv:n (kanal 5) med en kartong kleenex.. ;)


Puss. 

..Fyra dagar av jobb..



Överskriften säger allt om vad jag har haft för mej den senaste tiden..ifall ni undrar varför jag har varit nästintill okontaktbar och som uppslukad av jorden.. :)

Tokgillar mitt nya jobb btw.. :D


Puss & Kram.

..Down Town..


Har haft en underbart mysig dag på stan i Uppsala idag med lillasyster.. :) Har gått runt i affärer.. och som vanligt så kom vi inte ut ifrån dom tomhänta..ska verkligen försöka att spara lite på mina presentkort för att få njuta längre av dom..men det är inte så lätt när det finns så mycket fina saker att köpa..så..några små inköp blev det ändå.. ;)

Köpte till att börja med lite nya underkläder på Twilfit..men använde långt ifrån upp hela mitt presentkort.. (!) på Bodyshop däremot rök hela..detta pga att dom hade klubbdag, vilket innebar sjukt bra erbjudanden.. så det var inte så svårt.. ;)


Köpte faktiskt inte så mycket mer än så.. förutom ett linne.. ;)


..Halvvägs in i shoppandet tog vi en traditionell shoppinglatte.. ;)


..Tagen på bar gärning med att tokfynda på BodyShops kundklubbsdag.. (!)




Dagens Klipp
: Fick varor till ett värde av ca. 1.200kr men betalade endast 709kr minus 600kr i presentkort, ärlikamed 109kr att betala för Moi..ärlikamed..ett Tokklipp! :D



Kan inte säga annat än att jag är sjukt nöjd med detta inköp! :D

Puss & Kram.

..Födelsedagsfirande..igen :D..


OJ, vilken lång sovmorgon jag tog mej idag..jiiisses..vaknade väl sisådär 12-13 tiden..galet.. (!) men välbehövligt uppenbarligen.. (kanske inte jätte konstigt)..

Skönt att sova länge..fast bara tills man vaknar och ändå känner sig överkörd..det är så svårt att rycka upp sig då..så.. det har inte hänt alltför mycket idag med andra ord..har pratat lite telefon.. och fixat lite "bra att fixa" saker..allt är i sin ordning med andra ord.. ;)

Började med att ta tag i flyttanmälan.. (kan ju vara en fördel, då det nu bor en annan människa i "min" lägenhet.. ;) Så från och med idag.. så c/o:ar jag mammi och pappi på Åkervägen 38 i tierp.. så ni vet om ni ska skicka brev eller så.. :)



Vad har jag mer gjort..?
Jo..har sagt upp hyresgästföreningen (dom tyckte det var smart att ha kvar dom tills besiktningen var gjord och godkänt)..men nu ryker dom från min autogiro-lista.. ;)

Har även pratat med en helt (ursäkta uttrycket) inkompetent människa på skatteverket.. (!)

Vid fem-tiden bar det iväg till affären för att handla mat inför kvällens familjemiddag, min födelsedag (lite i efterskott) till ära.. :) Lagom till att maten var klar till sju dök mormor och morfar upp..även Storasyster kom förbi.. :)


Fick ännu massa mer fina presenter..i form av presentkort i alla dess slag.. så nu blir det till att planera in en RIKTIG shopping dag.. :D Fick även resepengar i form av Pound till Londonresan.. (mer shopping) :D




                                  Tusentack (!) :D



Kvällen avslutades med två avsnitt av Sunnyside.. :D

Puss & Kram

 


..Last Moment..


Har inte gjort annat än att städa det senaste 1½ dygnet.. och det känns (!)

Besiktningen som skulle äga rum 11.00 sharp, började göra mej nervös redan två timmar innan.. så det var med en stor lättnad jag vid 11.30 blev godkänd.. :D Ännu ett problem mindre att grubbla över.. :) Efter att ha lämnat nyckarna och lägenheten.. var det dags att försöka få in berget (som då stod utanför bilen) in i bilen.. (slutade med att jag fick ta farväl av några saker där och då..) men det gick bra..tillslut.. :)


Var tvungen att ta lite efter bilder för att ha något att jämföra med.. :) 


    

    

  

   



 


En parantes: Riktigt tråkigt att jag glömde att ta kort på hallen, då det var där den största skillnaden var! Lite roligt: Namnbytet på dörren skedde innan besiktningen, och bara så där var man utkastad ur sin egna lägenhet..haha.. ;)



Då vi låg väldigt bra till tidsmässigt, passade vi på att utföra lite sista ärenden.. (lämna garagenycklar, hämta ut paket osv..) innan det var dags för att ta sig ut till Bergvik och IKEA en sista gång för ett avslutningsmöte..dryga timmen senare.. hade jag sagt det jag ville säga och dom hade fått veta det dom ville veta.. så.. det var dags att ta sig iväg.. efter att ha kramat om några fina människor lite extra mycket.. begav vi oss hemåt..

Trots att vi hade en lång resa framför oss (känns ännu längre när man lider av sömnbrist kan jag lova!) tycker jag ändå att det gick väldigt bra..även fast jag åkte till Stockholm för att lämna av Daniel var jag framme i Tierp straxt efter åtta.. :)


Stupade mer eller mindre i säng..(!) ;)

Puss.
                                                                    


RSS 2.0