.."Keso-Tjejerna"..


Hade missat detta totalt
..såg nog ganska frågande ut när Emma frågade om jag hade sett det..nu har jag det och jag måste säga att jag är imponerad (!) Vilken Synkning, lär ha krävts en hel del övning!! ;)




Måste även dela med mej av denna..kanske inte lika bra, men lätt den skönaste "covern" ever! ;D





Kärlek.

..Färgglatt besök..


Idag har jag haft fin besök i form av Emma.. :) Riktigt kul! Sötaste hon hade med sig en inflyttningspresent till mej.. (!)  vilket var inget mindre än Margrethe skålar, ett set på inte en utan TRE stycken skålar fick jag, i den härliga röda färgen.. :) Tack älskade du, dom kommer verkligen komma till användning! :D 



Tokälskar denna serie, framförallt för att dom är så himla bra (har några saker sen tidigare) men också för att dom finns i så många olika fina färger.. :)


Puss.

..Inrett och "klart"..


Tror att många människor, som jag "inreder" lägenheten i sitt huvud när dom går på en visning...
jag gick steget längre..samma kväll jag hade varit på visning kunde jag inte sova..så satte mej därför och inredde lägenheten på datorn..utan att veta om jag ens skulle "få" den eller inte..men nu blev det ju lyckligtvis så.. tänkte låta er tjuvtitta på hur tanken är..ni som inte varit hemma hos mej förut kommer nog inte förstå vad alla saker är för något.. men lovar att jag kommer bjuda på före och efter bilder när lägenheten är klar! :)



Dom två Orangea linjerna symboliserar de ställen jag har tänkt bygga igen.. (Garderoben i hallen, kommer så småningom öppnas upp innifrån sovrummet istället.. så jag kan ha en hel vägg där med garderober och skjutdörrar).. 


Vad tror ni om detta (?!)

Puss <3



..Fredag till Torsdag..


Har som vanligt varit dålig på att uppdatera bloggen på sistonde.. denna gången kanske det är lite mer förstående.. enda sedan jag köpte lägenheten har det varit fullt upp! redan efter kontraktskrivningen (förra fredagen) kom lillasyster på besök.. kvällen blev ganska lugn med öl, massa onyttligheter, Melissa Horn och samtal om livet och allt därtill.. lördagen spenderades tillsammans med Moroj medans lillasyster var i väg och kalasade på annat håll.. mot kvällen möttes vi upp igen för att ta oss till kungsholmen och våra kusiner som bjudit in oss på middag.. kvällen slutade sent efter god mat och massa skratt..

söndagen blev det till att ta sig  till Tierp.. inte planerat med så fick det bli, då jag var tvungen att skriva på alla papper på banken på måndagen, då dom var tvugna att vara påskrivna tills torsdagen.. Hann förbi mormor och morfar en sväng efter bankmötet.. innan det var dags att ta sig tillbaka till Stockholm för att "mellanlanda" (packa väskan) för att sedan ta tåget ner till Göteborg.. Kom till Elsa och Björn där jag skulle sova runt 23.30 ca.. så blev inte så mkt mer än en snabbuppdatering innan det var dags att krypa ner i sängen.. 

Hela Tisdagen spenderades på Novotel (Konferens/Hotell) i Majorna för en kurs i säjande.. tåget tillbaka till Stockholm avgick kvart i sex.. tre timmar senare var jag tillbaka i Stockholm..och tillbaka till en massa städande och plockande i gamla lägenheten.. vilket fortsatte dagen efter (onsdag)..efter jobbet såklart.. med lättnad packade jag bilen full! Torsdagen kom och det var dags att skiva under köpekontraktet!  Sen var den min.. gick glatt därifrån med nycklarna till min alldeles egna lägenhet i handen..känslan var enorm..hann knappt till bilen innan det bar iväg mot Klippgatan 8C, som nu är stället ni hittar mej på! ;)

Mötte upp Tobias utanför..efter att vi tömt bilen på saker och tagit en runda i lägenheten, bar det iväg mot Kungens kurva och Ikea (skräll) för att köpa lite nödvändigheter.. sen vidare till Flemmingsberg för att hämta lass nummer två..

Kvällen spenderades sedan i lugnhet.. vilket var nödvändigt efter dessa minst sagt fartfyllda dagar!

Puss.

..MIN Lägenhet (!) :D..


Allting började i Tisdags med att jag satt och kollade runt på lite lägenheter, i allmänhet...(då mamma sagt att det aldrig är fel att få lite koll på vad som finns på "marknaden", då det kan ta ett tag innan man hittar en lägenhet) att jag sen skulle hitta en lägenhet som jag blev helförälskad i hade jag kanske inte räknat med/hoppats på.. då jag tänkte att jag ändå inte skulle kunna köpa något förrens i Februari tidigast,
då min provanställning förhoppningsvis leder till en fast anställning!

Hade dock svårt att släppa den här lägenheten ur mina tankar.. pratade med mamma och hon föreslog att jag skulle ta kontakt med våran bank för att se hur det såg ut med lånmöjligheterna.. hade inte räknat med att få ett lånelöfte direkt över telefon.. detta gjorde att jag ringde mäklaren direkt ang. lägenheten då den mer eller mindre var såld.. fick komma på en "akut" visning igårkväll.. och idag blev det klart att jag vunnit budgivningen och att lägenheten var min.. ett par timmar senare var den det även på papper..

Så nu äger jag alltså en lägenhet! :D

Lägenheten ligger i Solna, precis vid solna Centrum..och så här ser den ut:



för att se fler bilder klicka här ! (Hoppas dom inte tar bort den för fort) :)

Som ni ser finns det en hel del att göra på den! Men jag älskar ju sånt..nu har jag verkligen chansen att kunna göra den som jag vill ha den.. (!) :D

Känns så otroligt kul att ha ett eget hem igen..som faktiskt är mitt, på riktigt..älskar ju verkligen allt som har med inredning att göra och har kännt att jag inte riktigt fått "utlopp" för det i lägenheten jag bor i just nu.. då det inte är lika kul att inreda och hålla på i en lägenhet man vet att man inte ska bo i så länge.. samt när du bor i någon annans möbler..

(Vet att jag lovat er bilder på min nuvarande lägenhet, tyvärr blir jag tvungen att bryta det löftet.. känns inte så aktuellt längre! (Hoppas det är okej?) ;D)

Tack för all stöttning under dagen!, avslutar med att citera Therese:
"Det är fan galet vilken bra redag det blev" ;)


Puss & All Kärlek <3

..Skilda Vägar..


Då var det gjort..statusändringen som alltid är lika jobbig..man vet aldrig när det är läge att ändra den officiellt (även om den har varit "ändrad" inofficiellt ett tag)..känns som det aldrig finns något "läge" för det...har nu gått två veckor sen jag och Daniel bestämde oss för att bryta upp.. känns tungt men efter mycket pratande har vi har kommit fram till att det är det bästa.. för honom, för mej själv och för oss..

Som ni vet har det hänt väldigt mycket i våra liv det här året, främst det senste 6 månaderna..kan väl samanfatta det hela med följande:

> 2 stora flyttar till en helt ny stad
> "Resväskeboende" i dom 6 månaderna
> Pendlat mellan 5 olika "hem" 
> Felaktigt jobbval
> Arbetslös sommar

sen en massa privata saker däremellan..allt detta höll på att ta kol på oss..denna ständiga ovisshetmen om vad som skulle hända..sen vände ju allting till det bättre.. vi båda började nya jobb, och flyttade till egna lägenheter här i Stockholm..vilket var jätte kul! Dagarna fylldes helt plötsligt med en massa nya intryck och utmaningar..vilket gjorde att vi båda blev mer och mer upptagna med oss själva och "vårat" liv..till slut kändes det som vi levde som singlar trots att vi var ett par..det blev helt enkelt för mycket för oss..vilket gjorde att vi båda tappade bort oss själva och inte kände oss lyckliga längre, vilket resulterar i att det är svårt att göra någon annan lycklig då..

Därför har vi nu bestämt oss för att gå skilda vägar.. dels för att kunna fokusera oss på våra "nya liv" och på oss själva, men främst för att inte "trasa sönder" våran vänskap..för Daniel har betytt och betyder så himla mycket för mej att jag vill och hoppas att han kommer finnas kvar i mitt liv på något vis.. även om det inte är det vis jag hoppats på..


"Din relation med Daniel Kolm kommer att avslutas när du sparar"

Ja.. om det verkliga livet vore så lätt.. (?!)
 

All Kärlek <3


..Må-illa-Medicin..


Äter ju som sagt penicillin..och dessa tabletter gör mej tokig (!) mår så sjukt illa hela tiden, lider av yrsel och huvudvärk..har även stora koncentrationssvårigheter..men tydligen hörde detta till några av bieffekterna på 1 av 1000.. så då var det ingen fara (så länge man finns med under biverkningarna är det tydligen okej) så det är väl bara till att stå ut..

(känns bara onödligt att byta medicin nu, då får jag ju hålla på med denna procedur ännnu längre!)

Är så illa att jag var tvungen att gå hem från jobbet igår, tur är att vi har möjlighet att jobba hemifrån på våra "C-dagar" vilket jag hade igår.. så på såvis slipper jag ta ut sjukdagar.. kände att bara jag fick komma hem och lägga mej ner och vila ett tag, skulle jag klara av att jobba ikapp senare.. vilket jag också gjorde..

Har även jobbat hemifrån idag..måste dock försöka ta mej till jobbet imorgon, då jag inte har tillräckligt med material för att kunna vara hemma en dag till..imorgon är sista dagen på denna penicilinkur..och förhoppningsvis slutet på detta "helvete"..

En liten varning alltså för dessa tabletter (!)




Puss & Kram.

..Choklad Festivalen 2011..

Kände för att vara lite spontan, så i fredags ringde jag min mor och sa åt henne att komma in till Sthlm på lördagen för att gå på chokladfestivalen..vilket jag visste att hon gärna ville..har aldrig varit på något liknande förut.. så tänkte att det kunde vara kul.. blev väldigt positivt överraskad, fanns massvis att kolla på och smaka av..

Började med att kolla in alla bidrag i konstnärstävligen..riktigt imponerande, dessa saker nedan är till 95% gjorda i choklad, resten är gjort av marsipan, sockerpasta mm..

Tävlingens tema: Hattar 


                                   ..Chokladkonst..


                           ..Det vinnande bidraget..

Efter det begav vi oss ut bland alla montrar för att provsmaka och köpa lite choklad..  :)


                           ..Chokladpraliner till tusen (!)..

Provade även på chokladdränkta mashmallows..lite kladdigt, men väldigt gott! :)


                                ..Chokladfontäner..




                          ..Min egna lilla Goodie Bag..

Blev en hel del inköp innan det var dags att bege sig hemåt..några chokladkakor, men främst praliner i alla dess färger, former och smaker.. allt från vanliga nougat, hallon, havssalt-praliner till ovanliga blandningar såsom mynta, lime&korriander, fläder och morot..det ni! :)  


Kan rekomendera denna festival starkt om man gillar en annorlunda, smakrik och fascinerande upplevelse !


Kärlek.

..Salmiak-Crème..


En favorit sen barnsben har varit Nöt-Crèmes påsarna man kan köpa.. kommer ihåg att jag som barn alltid prioriterade dom när vi köpte godis på Aspenbadet.. minst en Nöt-Crème var ett måste..
det gjorde att mina vänner oftast fick mer godis för pengarna..men det spelade ingen roll..
bara jag fick min/a Nöt-Crème påse/ar (!) Hahaha.. ;)



När jag var och handlade häromdagen blev jag mycket förvånad när jag stötte på denna:  




Salmiak-Crème??!! Konstigt nog har jag aldrig sett denna förut, trots att det verkar som den funnits lika länge som Nöt-Crèmen..? Väldigt konstigt! Hursomhelst...jag tokälskar ju lakrits..så kände ju att detta måste vara en vinnare..var ju bara tvungen att prova denna.. förväntningarna var stora, dock tog det inte lång tid innan dom raserades..detta kan ha varit något av det äckligaste jag ätit..inte gott alls..
besvikelsen var stor! Så tänkte varna er, så ni slipper bli besvikna.. ;)


Puss & Kram.

..Pågående Projekt..


För några veckor sen så nämnde jag ju att jag håller på med ett litet projekt..eller ja..så litet är det faktiskt inte.. fick förfrågan av några vänner till familjen om jag skulle vara intresserad av att planera och inreda hela nedervåningen i deras hus, som dom bestämt sig för att totalrenovera

Såg detta som en rolig utmaning och tackade ja!..sen dess har jobbat med detta projekt vid sidan av jobbet, har ritat ett nytt kök åt dom, samt gjort ritningar på alla dom andra rummen..
(totalt är det 4 rum och kök, samt en hall och entré..) har färgsatt och inrett alla rum, och sedan tillsammans med familjen bestämt tapeter..     

Idag efter jobbet kom mamman i familjen in hit till Stockholm..tillsammans åkte vi ut till Ikea för att
kolla på och gå igenom dom saker som valts, (för att göra eventuella ändringar).. har gått riktigt bra måste jag säga, nu är den mesta "inner-inredningen" vald också..(till garderober och liknande) det som återstår nu är att bestämma golv, samt kakel... sen börjar det roliga..renoveringen! :)

Just nu har jag inte så mycket bilder att visa (ritningarna jag har gjort är sparade på min jobb dator) men lovar att jag återkommer med "före och efter bilder" när det är klart! :D
(ni kanske eventuellt kan få tjuvkika lite på ritningarna innan dess)


Innan Fru Melkersson begav sig till tåget fick jag ett paket.. som innehöll den här:


                    
Hon är ju för go! (TACK!) :) Denna fina pryder nu mitt matbord.. :)
 
Puss & Kram.

..Då var det dags igen..

Då var den här.. "vinterns" första urinvägsinfektion (som jag längtat..NOT!).. brukar bli några per säsong.. kommer nog slå rekord i år, om dom börjar komma redan nu (!) ;)

Fick några heta tips av en kollega till mej, ett av dom var att dricka massvis med tranbärsjuice..så började dagen med att besöka Citygross för att inhandla några liter..kunde inte låta bli att tycka att det var lite små lustigt att den enda juicen dom hade pallvis av var just tranbärsjuice..som om dom har laddat upp inför vintern.. ;)

(dom andra tipsen? "inte sitta på kalla stenar" och att "kissa efter samlag"..haha..hon är så skön Eine!)


 

Efter att ha dragit i mej den första litern, mådde jag halvt om halvt illa, men "mamma" Eine (min kollega) beordrade mej att strunta i det och fortsätta dricka..samt att ringa vårdcentralen och boka en tid för att få träffa en läkare.. så där har jag varit nu ikväll..och fått medicin..  :)



Man kan inte låta bli att bli lite halvskeptisk till papperspåsen jag fick hos doktorn, med ett ord jag inte förstår på och runda cirtongula tabletter i..? men så länge dom funkar, funkar det för mej.. ;) 


Puss!



.."Ont det gör ont"..


Det riktigt värker i kroppen..Har sån fruktansvärd träningsvärk..vilket är skönt men ändå inte.. varför är dag två alltid den värsta? Har varit riktigt jobbigt idag att sätta sig ner resp. resa sig upp, samt gå i trappor.. dessa mördartrappor (!) ;)

Började ju förra veckan med att sätta igång med träningen, köpte kort och körde mitt första pass..riktigt skönt, men ack så jobbigt! Kanske inte så konstigt med tanke på att det var evigheter sen jag tränade (!) 

Var även och bowlade häromdagen med Therese..vilket var jättekul! (gick väl sådär till en början.. men ganska snart fick vi in snitsen och lyckades med några strike:ar.. :) Ska jag vara ärlig vet jag inte hur det slutade.. datorn "krachade" precis när vi var klara..avslutade kvällen med bio.. friends with benefits blev filmen..den va faktiskt rätt bra!) hursomhelst.. ont i rumpa och lår dagen efter vill jag lova (!) ;)


..Att bowla i pennkjol är inte det lättaste, det kan Therese intyga.. ;)


Provade också på ett skivstångspass i förrgår..vilket var en upplevelse i sig.. (!) började väl inte jättebra, då jag höll på att missa passet.. men det löste sig tillslut! :)

Så det är väl inte så konstigt att jag har ont antar jag..vet att det är själv-valt, så har inte rätt att klaga...men.. faaaan vad ont det gör (!)


Puss & Kram.

..Ren och skär kärlek..

Då var det bokat (!) Den 2:a december ska jag på Melissa Horn konsert...i Karlstad!
Ska bli fantastiskt på alla sätt och vis :) Melissa Horn är ett geni.. likt dom förra albumena är hennes
nya album en succé i mina öron.. :)
 

Tokgillar henne verkligen
.. trots att musiken kanske oftast förknippas med depp..och jobbiga saker så berör och stärker den en på något vis..man känner igen sig i hennes texter, vilket får saker och ting att kännas lättare..


All Kärlek <3

Trendig Träning..



Har köpt nya träningskläder idag (!) :D 

(tanken var att detta skulle vara i singularis.. istället slutade det i pluralis..en hel outfit rättare sagt..)

insåg förra veckan när jag premiär-tränade att mina kläder inte var dom bästa.. mest akut var att köpa ett nytt linne alternativt topp.. så idag på lunchen sprang jag över till Stadium för att kolla vad deras sortiment hade att erbjuda.. blev som förtrollad vid ett ställ med Nikekläder.. var egentligen inte överdelarna som fångade mitt intresse, utan ett par löpartights....dom jag har funkar, men har aldrig gillat dom till 100% så bestämde mej för att prova dessa, då dom såg gudomliga ut..det var dom också....jämte tightsen hängde en vindjacka.. vet inte hur många jag provat hitills.. men ingen har passat.. fram tills jag provade denna..

så till kassan hade jag inte bara toppen jag från början skulle köpa, utan även ett par tights, en vindjacka, samt en "löpar t-shirt".. :)


And here it is:



Har till och med hunnit provat dom, ger dom högsta betyg (!) :D


Puss & Kram.

..Lovande Lunch..



Kunde inte bli annat än nervös idag när Erik (min chef) sa: "Tänkte att du skulle äta lunch med mej idag"..mycket förvånad svarade jag lugnt "javisst"..(medans jag inombords kände nervositeten och oroligheten öka..vad väntade? hade jag gjort något fel?) många frågor hann cirkulera i mitt huvud innan det blev dags för lunch..

Åkte iväg..(vilket bara det kändes skumt, att åka ensam tillsammans med Erik i hans privata bil) väl på plats och vid bordet, ställde han första frågan (lite avvaktande): Jaha..Sandra...du har ju varit hos oss några veckor nu, hur tycker du att det känns och att det går? 

Efter ha redogjort hur jag känner gällande dessa frågor, var det Eriks tur....vilket innebar en våg av beröm och lovord..(!!) vilket känns jättekul och överväldigande..var en trevligt lunch, med god mat och ett riktigt bra samtal!

lite senare påpekade en av mina kollegor skämtsamt att varken hon eller någon av dom andra någonsin hade blivit utbjuden på lunch..så hon tyckte jag skulle ta åt mej lite extra.. vilket jag också gjorde! ;) 

Hoppas eran dag har varit lika bra och positivt överraskande! :)

Puss & Kram. 


..Mega Mystery..


Har blivit beroende av detta enormt goda tugummi i denna färgglada, kondomliknande förpackning..
Mega mystery heter det..det är sådär gott att man bara inte vill att smaken ska försvinna.. (!)
vad det smakar..? vet inte riktigt..det kanske är det som är det mystiska..? ;)




Pusspuss.

..Ring klocka, Riiiing..


Det är något jag hade önskat att den hade gjort imorse.. eller det kanske den gjorde..fast inte vad jag vet..eller..? (kombinationen av sömnbrist och att vara icke-morgonmänniska resulterar lätt i totalförvirring)

Vaknade hur som helst av mej själv (som tur var) kvart i nio.. Fabulous..den 15 minuters marginalen jag hade tills jag började är den tiden det tar för mej att köra till jobbet.. så insåg att hur jag än gjorde skulle jag inte hinna i tid..

Dessutom var jag tvungen att duscha håret..fanns inget alternativ idag..brukar duscha det varannan dag för att inte slita alltför mkt på det, men dom senaste dagarna har jag varit lite dålig på att gå upp i tid för att hinna det.. så har räddat dagarna med en rejäl tuppering, ett gäng hårnålar och 7kg spray.. denna metoden funkade i två hela dagar..men imorse kände jag att det fick vara nog..när håret nästan höll sig uppe av sig själv, utan hjälpmedel..så efter att ha pratat med chefen och fått instruktioner om att "ta det lugnt"..tog jag en välbehövlig dusch..  :)


    ..Det var inte riktigt såhär illa..men nästan (!) ;) ..


Trots all stress kunde dagen dock omöjligt bli annat än bra när man vaknar upp till följande sms:
 "Goood morgon fröken awesome!!!! idag blir en bra dag!" -ler för mej själv-

och det blev den också.. även om jag har varit oerhört trött! bestämde mej för att det måste bli ett slut på dessa sömnlösa nätter på något visidag har jag köpt ett träningskort.. och har faktiskt hunnit använda det också..tungt var det vill jag lova..men skönt..hoppas nu på en skön sömn också..
om inte så har jag ju iaf fått dököttet i rullning.. det är ju alltid nått.. ;)


Puss & Kram


..Så enkelt men samtidigt så svårt..





Orden är lätt att läsa och förstå..men tyvärr inte lika lätta att "hantera" och uppnå..


All Kärlek.


..Svart, vitt och allt däremellan..


Ja..det är titeln på Daniel Adams-Ray´s senaste album, men även titeln på mitt liv..för stunden..

Känner att jag behöver lite färg i min tillvaro just nu..så vad passar inte bättre än denna underbara kudde från Åhlens..? (Det var det jag intalade mej själv häromdagen när jag inte kunde slita blicken ifrån den!)
Awesome heter den, och det är precis vad den är (!)



Skulle mer än gärna vilja ha kudde nummer två i serien också..den skulle nog kunna funka lite som terapi?..eller ja..det är det jag försöker intala mej själv, för att även "få" köpa denna skönhet.. ;)



Man skulle ju inte kunna må annat än bra om man skulle vakna upp brevid dessa underverk varje dag?!..


Skönt att det låter som jag lider av värsta "köp-missbruket"..eller ja.. det gör väl vi alla mer eller mindre..med tanke på hur dagens samhälle ser ut..kan lugna er med att jag inte har några sjukliga besvär..(vad jag vet) har bara handlat lite väl mkt denna månad.. så måste överväga mina köp nogrannt.. ;)


Kärlek <3


..Modifierad Sanning..


Okej... det kanske inte var helt sant..lite shopping blev det allt..men bara nödvändiga saker..hur som helst..kul är det...det bästa med att shoppa är att komma hem och packa upp alla nya fina saker och kolla vad man egentligen har handlat.. ;)




 
               ..Bara tokälskar mina nya skor (!)..



Kvällen slutade på ett mindre kul sätt..även om det var väntat...
som tur är har jag Ben & Jerry vid min sida..vilket får det mesta att kännas lättare.. :)

Puss & Kram.

..Vin som verktyg..


Var och hämtade en massa köksstommar på Ikea igår kväll.. sen var det vin och montering som gällde.. gick pinsamt dåligt till en början..särskillt med tanke på att jag jobbat på ikea i fyra år.. men efter att ha monterat den första stommen, flöt det på felfritt..8 stommar och en massa vin och leftovers
(från gårdagens utsökta "middag") senare, var det dags för att sova..


                                 ..Gourmet Middag..

Fortsatte med monterandet i morse och gjorde klart dom sista 5 stommarna..Ett sånt här berg senare gjorde jag mej i ordning för att åka in till stan för att luncha med Tobias.. :)



Efter en trevlig lunch och en tur på stan åkte jag hem..utan att ha handlat ett endaste dugg..


Puss & Kärlek.

..Ga-Ga-Galet..


Det här kan vara något av dom fulaste och konstigaste skor jag någonsinn sett..(!!)
men sen är det ju Lady Gaga dom sitter på också (!) ;)




                         ..Klacklösa, fast ändå inte..(?!)..


Hämtade hit alla mina skor för två veckor sen..var härligt att se alla dessa godingar igen och framförallt ha fler än bara fem skor att välja på..har inte gått i highheals på evigheter..men tyckte att jag skulle vara lite extra fin idag på jobbet iom att det var helg och allt.. efter en timma av ren och skär smärta gav jag upp och satte på mej ballerinaskorna som jag lyckligtvis hade kvar på jobbet..förstår ingenting.. för något år sen, kunde jag utan problem springa i högklackat.. dom dagarna är tydligen förbi..
(om man inte heter Lady Gaga bör tilläggas) ;)

Puss & Kram.

..I storstan fast ändå på landet..


Kan inte låta bli över förvånas varje gång jag åker till jobbet..för när man åker på denna landsväg med kor och får omkring sig, har man svårt att tro att man är i utkanten av Stockholm..





Det har varit ett fantastiskt väder idag btw...som sommar på nytt.. fast under höstetid.. härligt!

(Tokgillar verkligen hösten och alla dess underbara färger..när jag gifter mej, om jag gifter mej..
skulle jag nog vilja göra det på hösten..om jag får välja, vill säga..nu vet ni det!)

Puss & Kram.

RSS 2.0