..Skilda Vägar..


Då var det gjort..statusändringen som alltid är lika jobbig..man vet aldrig när det är läge att ändra den officiellt (även om den har varit "ändrad" inofficiellt ett tag)..känns som det aldrig finns något "läge" för det...har nu gått två veckor sen jag och Daniel bestämde oss för att bryta upp.. känns tungt men efter mycket pratande har vi har kommit fram till att det är det bästa.. för honom, för mej själv och för oss..

Som ni vet har det hänt väldigt mycket i våra liv det här året, främst det senste 6 månaderna..kan väl samanfatta det hela med följande:

> 2 stora flyttar till en helt ny stad
> "Resväskeboende" i dom 6 månaderna
> Pendlat mellan 5 olika "hem" 
> Felaktigt jobbval
> Arbetslös sommar

sen en massa privata saker däremellan..allt detta höll på att ta kol på oss..denna ständiga ovisshetmen om vad som skulle hända..sen vände ju allting till det bättre.. vi båda började nya jobb, och flyttade till egna lägenheter här i Stockholm..vilket var jätte kul! Dagarna fylldes helt plötsligt med en massa nya intryck och utmaningar..vilket gjorde att vi båda blev mer och mer upptagna med oss själva och "vårat" liv..till slut kändes det som vi levde som singlar trots att vi var ett par..det blev helt enkelt för mycket för oss..vilket gjorde att vi båda tappade bort oss själva och inte kände oss lyckliga längre, vilket resulterar i att det är svårt att göra någon annan lycklig då..

Därför har vi nu bestämt oss för att gå skilda vägar.. dels för att kunna fokusera oss på våra "nya liv" och på oss själva, men främst för att inte "trasa sönder" våran vänskap..för Daniel har betytt och betyder så himla mycket för mej att jag vill och hoppas att han kommer finnas kvar i mitt liv på något vis.. även om det inte är det vis jag hoppats på..


"Din relation med Daniel Kolm kommer att avslutas när du sparar"

Ja.. om det verkliga livet vore så lätt.. (?!)
 

All Kärlek <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0