..It´s a BIG day coming for me..


Imorgon är det dags för anställningsintervju för ett nytt jobb...ska bli såååå spännande!
Ser verkligen fram emot det..har dock börjat bli så sjukt nervös.. :S Vilket kanske inte är konstigt med tanke på att det var tre och ett halvt år sedan jag var på något liknande förut.. (!)


Kan knappt förstå att jag har bott i Karlstad och jobbat på IKEA Karlstad så länge..unbelievable (!) men nu känns det som jag har gjort mitt i Karlstad.. Nu är det dags för en ny stad och nya utmaningar..  :D

Går allting vägen kommer jag "provjobba" direkt efter intervjun.. eller snarare gå brevid för att se hur det fungerar i det verkliga livet.. :)


Håll alla tummar och tår ni har.. ;)


Puss.

..Fyndat BystHållare på REAlisationen..



Asså.. ärligt.. Okej att jag befinner mej i Stockholm..(jo.. jag anlände i går natt) och iof inne på NK.. men ärligt att inte ens ordet REA kan stå som det är utan måste "Top-notchas".. (?!)



Hur som helst.. gick tillsammans med Daniel runt i lite affärer för att se om det fanns något kul att köpa..och det fanns det.. :) Var in på Twilfit för att se om jag kunde hitta lite nya underkläder då dom nuvarande sett sin sista dag typ sent 1700-tal eller något liknande..
(har aldrig tyckt det har varit roligt att köpa underkläder)..förrns idag.. :)


Anledningen?
:Har äntligen kommit fram till (efter snart 25år.. eller ja..10år iaf) vilken storlek jag har..


Studier visar att 8 av 10 kvinnor inte vet vad dom har för BH storlek..egentligen.. så för en gångs skull tänkte jag att jag skulle fråga.. och mycket sant..jag var en av dom åtta kvinnorna..så på bara några minuter gick jag från 75B till 75C.. helt sjukt.. (!)
Bröstfortoringen jag tänkt göra under många år.. blev väldigt billig.. ;)

och ja.. Emma.. jag vet att du tänker "I told you so"..och jag är inte sen med att erkänna att du faktiskt hade rätt.. ;) 


                                ..Dagens Inköp.. :)


Uppmanar alla kvinnor där ute att ta hjälp nästa gång ni ska köpa underkläder! Det roliga med det hela (förutom att plötsligt, från ingenstans ha en C-kupa)  ;) var att personalen hämtade en massa BH:ar åt en..många man antagligen aldrig skulle prova själv .. som faktiskt visade sig vara en succé .. :D (Se dom två nedersta)

All Kärlek <3




Ordlista:

Bysthållare = BH

Realisation = REA






..Förtidspensionerad..


Vaknade upp idag med en sjuhelvetes ryggvärk.. (!) hade ställt klockan på åtta för att ha några timmar till att pyssla hemma innan det var dags att åka och jobba vid 12.00.. en timme och en kvart senare hade jag äntligen lyckats ta mej ur sängen.. yttligare 45 minuter senare hade jag lyckats duscha.. ärligt..?! Trodde jag var på väg att fylla 25 inte 85 (!)

Ett ord
: Tragiskt.. :S


Halv elva (efter att ha proppat i mej värktabletter) var jag tvungen att ringa jobbet och förbereda dom på att jag antagligen inte skulle komma till jobbet idag.. men lovade att återkomma..en timme senare hade värktabletterna fortfarande inte gjort någon skillnad..så..blev hemma dag idag..  







      Sandra Wallberg 1926-02-25




Kärlek.

..GuldDag..

Idag är det en skimrande dag..på många sätt och vis.. :)

Först och främst kommer min älskade lillasyster hem efter att ha varit i Costa-Rica en månad.. vilket bara det gör denna dag till en gulddag..längtar så efter att få träffa henne och höra allt om hennes resa.. :)

Sen börjar även saker och ting gällande flytten falla på plats..vilket känns skönt..hade en som var och kollade på min garageplats idag.. så nu är jag till 99% av med den.. :)

Hoppas även att jag har blivit av med lägenheten också.. :)

Jobbet ja..för varje dag som går känns det bättre och bättre och mitt beslut om att säga upp mej har aldrig känts mer rätt... :)

Tog även hem min "avskeds-present" från IKEA idag.. en fin Röd Kulla Golvlampa..
(egentligen vann jag den.. hade en utlottning av 6 st Kulla lampor.. av 157st namn på intresselistan blev jag en av dom lyckliga vinnarna..helt otroligt (!) :D

Passande att få en present så här lagom till att man ska sluta.. ;) 




(Hittade ingen bild på golvlampan.. men här är bordslampan i samma modell)

Idag fick jag även mer information gällande det (förhoppningsvis) NYA jobbet.. så på måndag ska jag först på en intervju.. sedan gå brevid måndag och onsdag för att se och känna på hur det är att jobba där.. Känns jätte spännande och bra! :D

Ikväll hade jag tänkt att packa yttligare lite kartonger.. men efter att ha pratat med min fina Emma.. så fick hon mej till att istället slå mej ner i soffan och kolla på Guldbaggen 2011..

Anledningen..?


                                         ..Joel Kinnaman.. :D 




Puss & Kram.

..Two days off..


Har varit ledig i dagarna två.. riktigt skönt.. :) 
Gårdagen gick inte åt till så mycket annat än lite fixande men mest slöande..lovely.. :) 


Idag däremot började jag morgonen med en långpromenad..vilket var välbehövligt.. var riktigt skönt ute faktiskt..men framförallt fint..så fint att jag var tvungen att ta lite kort längs vägen.. :) 







Efter promenaden var det dags att ta sig hem för att duscha och göra sig i ordning för att ta sig ner på stan och luncha med Micke.. :) 




En två och en halv timmes lunch senare gick vi skilda vägar..

Bestämde mej för att ta en tur på stan och kika lite.. tittade in på Kardemumma för att se om Bästaste Åsa jobbade.. det gjorde hon! :) Dock var det fullt med folk.. så bestämde mej för att ta en tur i klädbutikerna.. skulle jag inte ha gjort.. Fanns mycket i affärerna som det stod mitt namn på för tillfället.. ;) 



..Man blir alltid så glad när man går in på Kardemumma och omges av alla
fina färger och underbara dofter.. :)


Gick tillbaka till Kardemumma lagom till att Åsa slutade..stod och pratatde i väntan på att hennes buss skulle komma..sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket mer än at ha pratat i telefon en massa.. och här sitter jag nu och undrar vad jag näst ska hitta på..?
Sova kanske..?


Sov gott.

..Förbereder för Födelsedag..



Jahaja
.. det börjar tydligen bli dags för mej att fylla år..igen.. fast det är en ny siffra den här gången och denna siffran är 25.. :D  (Nej har inte kommit upp så mycket i åldern än att jag känner att siffran måste stå still fast åren faktiskt går)

Hur som helst så har en önskelista efterfrågats..Hmm.. jag som hade nog svårt att få ihop en önskelista till jul (eller inte).. (?!) tänkte att enklast är att kopiera in den önskelistan och göra lite små justeringar... ;)


Så här såg listan ut ..


10 i Topp:

> Frissörbesök (!)

>
2st Nero vägghyllor (www.urbanliving.se)

> Ikea PS Pendel Golvklocka

> Iittala Marrimekko skål (Mellan storlek, Frostad)    

> Iittala Vitriini askar, (1 stor transparent, 1 liten grön, 1 liten gul) 

>
ICON Watch Armbandsur (www.frankform.se) 

>
Kartell bordslampa (Den "lilla", Transparent) 

> NY Garderob (!)

> Ikea PS Svavel Blockljus hållare   

> Cookie ljusstake (Röd) (www.urbanliving.se)




Och såhär ser den ut nu:



Som ni ser ligger frisörbesök fortfarande med på listan, även om jag faktiskt har klipp mej en gång sen sist listan skrevs..så behövs det igen.. ;) Sen har några av de saker som gladeligen har kunnat strykas, ersatts med några andra önskningar.. :)


PS. Födelsedagen är något jag självklart har tänkt att fira.. dock är detaljer som: när, var och hur inte bestämda än.. så återkommer om detta.. ;) DS.





..Pömsiga Persikor..


Vad betyder egentligen ordet: Pömsig..  (?!)

Har nämligen fått olika bud under åren som gått.. (?!)  och undrar helt enkelt hur svårt kan det egentligen vara att bestämma om det betyder sömnig eller sexuellt utmattad..?

..kan omöjligt betyda båda två?







Får hoppas att barnängen är säkra på vad det betyder.. ;)

Puss.

..Tjugondaknut, nu ska julen UT (!)..

såå..vet att jag lovade att lägga upp kort efter att jag hade julstädat och julpyntat..men det blev aldrig så.. så nu gör vi ett nytt försök..fast omvänt.. nu vår städar och vår pyntar vi istället..
för nu ska julen ut.. :)

            
 
                   ..Före..                                                 ..Efter..

 
                     ..Före..                                              ..Efter..


                                         ..Före..


                                      ..Efter..


                                         ..Före..
 

                                            ..Efter..



Har inget efterkort på köket.. men som ni säkert har märkt på dom andra korten så julpyntar jag inte överdrivet mycket..samma sak gäller här.. det är väl typ mattan som ska bort..  ;) Måste säga att det ser dystrare ut EFTER vårstädningen.. (?!)
(kan vara för att "efter-korten" är tagna kvällstid..?)


All Kärlek.








..Tre år, 3 månader och tjugosex dagar..


..Var det sedan jag började Ikea Karlstad.. noll år, 1 månad och åtta dagar är det tills jag slutarIkea Karlstad.. :)

Har nämligen sagt upp mej idag.. Jo det är sant.. NU kommer jag hem...Eller ja.. inte till Tierp..(kanske till en början dock) Utan till Stockholm eller Uppsala som det ser ut..

det är fortfarande lite oklart.. hela mitt liv är väldigt oklart för stunden.. men om allt går vägen så är det Stockholm som gäller.. :)


Kan inte säga så mycket mer än så just nu..utan får återkomma när jag vet mer om mitt liv.. ;)




..Operation Skönhet..


Det går många program på Tv:n just nu som handlar om plastikoperationer..
för er som inte visste det så har jag många gånger funderat över att göra en bröstförstoring, har även många gånger tänkt att jag skulle vilja hoppa bungyjump någon dag...
men nu tror jag att jag får lägga ner en av idéerna.. (!) 








Sist men inte minst råder jag er som har opererat er att: avstå från bungyjump (!)


Puss.

.."Fucking jävla Crap Söndag" (!)..


Some days are bad...really BAD..some days are worse..worse than bad.. and somedays you just want to forget.. This is one of those..


Everything started this morning, woke up with this strange feeling inside and NO motivation at all to get out of the bed..and get redy for work..but finally i did..i really tried to think  positive.. and mostly of the day went good...

But a few hours before closing up, i met this customer who ruined the rest of my day, he was so arrogant and rude that he maked me upset..

No one was happier than me when the clock turned 18.00 and i was allowed to go home..well..at home problem number two turned up.. it appeared that someone had blocked the entrance to my parking garage... i tried in every way to find a way to reach the person through the license plate...after a while, a police car was passing by..i really tried to get their attention without sucess..i think they ignored me on purpose..those bastards..

after a while i had enough.. så i called the police instead..after  something that was a pretty pointless conversation i hang up..and decided to find a parking place so i could go home..just a few seconds later the owner to the car showed up.. with definite steps i went to the car..angry as hell..two minutes later the car was moved and i could finally park my car at my parking place.. 

I was so damn tired when i walked in to my appartment, that i thougt it was best to eat and then go directly to bed, without passing go.. ;)



I really don´t know why i wrote all of this in english, kände väl bara för att göra något annat för omväxlingens skulle (nästa gång blir det på franska) ;) 



Puss & Kram.  



   





..Svinalängorna..


Har varit på bio med min älskling ikväll.. :) 
kvällens film blev följande:





Betyget blir: Väldigt tragisk, men bra..helt klart sevärd (!)


Puss&Kram.

..Bara Vi..


Hade en helkväll med min fina vän Emma igår..med mat, vin, MYS och en massa catching up (!) gjorde inte så mycket annat än pratade hela kvällen.. Lovely.. var länge sen sist! Finns så mycket att prata om när man bor så långt ifrån varandra.. :)









Åt en Grymt god sallad innehållande: Pasta, Kyckling, Soltorkade tomater, Pesto, Feta ost, Paprika, Cashewnötter med gurka, bladspenat, vitlöksröra och en massa vin som tillbehör..Yummie.. :D


Någon gång, några timmar in på nästa dag, bestämde vi oss för att sova..hade juh faktiskt några timmars körning tillbaka till Karlstad som väntade..




..Winter..



..Morgon-vinter-mys i Björke..









Är det inte underbart att vakna upp till det här..?





..Aftonen med det nya året..


Åhh.. har haft den bästaste nyårsaftonen på länge tillsammans med dessa fina människor.. :)





                           



                ..Förrätt: Skagenfylld avokado med Bröd..


..Varmrätt: Oxfilé, Potatisgratäng, Rödvinssås, bearnaisesås och Sallad..


..Efterrätt: Vaniljpanacotta på en bädd av hallon, toppad med hallon och choklad..



                                    ..Nyårs-Outfit..

      
                                                        ..Dom Bästa..




                                     ..Kärlek (Ofixad lugg)..


                                   ..Kärlek (Fixad lugg)..




                                         ..Spelmys..


                                 ..Tolvslaget..




All Kärlek.

RSS 2.0