..Lönlöst..


Har inte likt dom flesta av Sveriges befolkning fått lön idag..detta pga. systemfel..



Förhoppningsvis kommer den imorgon istället.. (?)

Puss.

..Missing Meetings..


Kom tillbaka till Stockholm igår vid lunchtid..tog mej direkt till Hässelby för att hämta upp Marion, tog oss sedan vidare till Kista Gallerian där vi åt lunch och gick och fönstershoppade..köpte faktiskt en sak på "riktigt" också, nämligen denna:



Perfekt att ha på jobbet till jobbtelefon, jobbnycklar osv.. :)

Var riktigt mysigt att träffa Marion då vi inte setts på evigheter (!)
Kvällen spenderades i det lugna med att packa upp och avnjuta ett varmt bad..

Idag efter jobbet fick jag besök av Alena, ännu en vän som det var alldeles för länge sen jag träffade sist..så vi hade en hel del att prata om, samtidigt som vi njöt av middagen ute i solen på balkongen..-lovely-

Puss & Kram.

..Fingerfärdighet & Festlighet..


Kreativiteten fortsatte flöda även denna vecka..till att börja med gjorde jag klart kuddfodralen till lillasyster..blev även ett kuddfodral till mej också..(snacka om att utnyttja tyget maximalt!)

Såhär blev dom:
 

Var lyxigt nog ledig redan på tisdagen igen..då fick Stockholmsstad äran att få finbesök i form av Borlängebor..som jag i min tur fick äran att hinna träffa.. vilket var riktigt trevligt! :)

Onsdagen bjöd på ett spontanbesök hemma hos Moroj.. :)

I övrigt jobbade jag på i vanlig ordning tills Fredagen kom..

Efter att ha slutat jobba på Fredagen (plus lite övertid) tog jag mej hem, packade och kastade mej in i bilen..gjorde en avstickare och hämtade upp Tobias som skulle agera resesällskap på väg hem till Tierp..väl framme fortsatte turen en liten bit till..skjutsade nämligen hem Tobias till hans föräldrar, som bor utanför Skärplinge..

Lördagen kom och förberedelserna inför Mélonies barnvälsignelse var i full gång..i form av en massa bärande, organiserande, dekorerande och blomarrangerande..vid nio-tiden på kvällen var vi klara och redo för morgondagens festligheter..


 
 

En fin gudstjänst, 65 personer, god mat och en massa sång, dans, glädje och kärlek senare var jag totalt slut..nu var det bara packande och däckbytande kvar innan jag kunde ta mej vidare till Uppsala och fina Emma där jag skulle spendera natten..(lyckligtvis fick jag hjälp med däckbytet!)

Kvällen bjöd på god mat, underbart sällskap och en otroligt gripande dokumentär..
en bra kväll med andra ord! :)

Kärlek.

..Långhelg fast ändå kort..


Fastän att jag har jobbat helg, känns det som jag varit långledig..dels för att man endast jobbar 11-16 på helgen..men främst för att jag var ledig i fredags..

Fredagen gick åt till att pyssla lite hemma..hushållssysslor i vanlig ordning, men även lite kreativa sysslor i form av tavelskapande samt scrapbookande..så nu är guldramen som för några veckor sen var tom, fylld med ett underbart motiv (tyg) från Åhléns. 







Gjorde sen ett kort till Mélonies barnvälsignelse som kommer äga rum nästa helg.. :)



Påbörjade även ett av kuddfodralen jag lovat sy till lillasyster..(av samma tyg som jag använde till min tavla) Återkommer med bilder när dom är klara! :)

Lördagen efter arbetspasset var avklarat fick jag besök av min bästa Emma.. :D Hade inga andra planer för kvällen än att bara ta igen förlorad tid..åt god mat i form av Tacopaj och sallad till varmrätt och kladdkaka med glass och varm hallonsås till efterrätt.. :)

Innan Emma tog sig iväg mot UppsalaSöndagen (Hon skulle också jobba) så åt vi frukost tillsammans..myspys.. :)

Puss.



..Passande Parfym?..


Fick i förra veckan lära mej hur man (på ett ganska märkligt sätt) tar reda på om en parfym passar en eller inte..och nu tänkte jag dela med mej av detta tips..

Ta din parfym, spruta på den i ditt armveck...låt torka..slicka sedan på det "besprutade området" 
(alltså låt tungan snudda i armvecket- hångla inte upp det!!) kan låta konstigt jag vet..trodde själv att det var ett skämt när jag hörde det..men nyfiken som man är var jag ju tvungen att testa!
Hursomhelst..här kommer det häftiga: om du känner någon som helst smak (vilket man borde göra kan man tycka då man sprutat på parfym) så passar inte parfymen dej, om du inte känner någon smak alls,
så är den perfekt för dej (!)



Jag har ju tråkigt nog (?!) så länge jag kommer ihåg använt en och samma parfym..tror det var i samband med någon resa som upptäckte denna perfym och blev helt kär i den..har testat andra parfymer emellanåt (då det finns många jag gillar!) men det har alltid slutat med att jag återgått till "min" parfym, vilket är Carolina Herreras: "212" Så gissa om jag var lite "nervös" när jag bestämde mej för att göra detta test, (tänk om det skulle visa sig att denna inte skulle passa mej!) lyckligtvis gjorde/gör den tydligen det, är fortfarande imponerad av det faktum att trots att jag sprutat på mej parfym inte kände smaken av det
3 minuter senare.. (?!)

Vågar ni testa? ;)

Puss & Kram.

..Wermland Forever..


Ikväll är det premiär för en ny serie vid namn "Wermland Forever" Serien är baserad på den Amerikanska serien The Hills och utspelar sig i mitt älskade Karlstad..
(Får se om jag fortfarande kommer känna så om Karlstad efter ikväll..) ;)



Ska hur som helst bli mycket intressant att se vad detta är för påhitt..är mycket skeptisk till att det ens kan vara i närheten till bra..ibland undrar man ju kommunerna tänker när man väljer att lägga 150.000kr på en hemmagjord "serie" när det finns en hel del viktigare saker att lägga pengarna på (?!!)

Puss & Kram.

..Holy Holiday..


Dom senaste dagarna har varit fantastiska
(!) Det fantastiska började egentligen redan i onsdags med att jag tillbringade min lediga dag tillsammans med nära och kära Jag och lillasyster tog oss nämligen iväg till Kungsholmen för att äta lunch tillsammans med Linda, Doris och Mélonie.. Efter lunchen tog vi oss till grannhuset, där ena min kusin bor..blev kvar på en kaffe eller två..  :)

 

Kvällen avslutades med middag på en Etiopisk restaurang..väldigt annorlunda, men helt okej..

Torsdagen blev det till att jobba några timmar innan jag och lillasyster kunde bege oss till "hemåt"..blev även ett "tvingat" besök till IKEA..så klockan hann bli rätt mycket innan vi väl var i Tierp..

"Påskledigheten" började med en långpromenad tillsammans med Méloniefredagen.. stannade till längs vägen för att krama om min fina vän Acå..(och bestämma tid för att träffas) innan vi tog oss vidare..


                                        ..Mosters lilla charmtroll..

Kvällen spenderades tillsammans med en fin gammal vän, räkmacka och vin..riktigt nice!

Lördagen innehöll sovmorgon, sen väntades det "påskmiddag" tillsammans med familjen..dock valde vi att byta ut den traditionella påskmaten i år mot grillat.. :D (årets första (!) Såå gott! Bra val!)





Mot kvällskvisten tog jag mej iväg för att träffa Mille (och hela hennes familj) blev myskväll, med film, mjukisar, popcorn..ja..allt som hör en myskväll till.. :)

Söndagen började med ett besök hos Acå och Pontus..för att över en kaffe spana in deras nya lägenhet samt uppdateras lite..mys! Tog mej sedan vidare ut till Skärplinge för att träffa Tobias som var hemma hos sina föräldrar över påsk..samma sak där..blev rundtur och fika.. :) Tobias som skulle ta sig tillbaka till Stockholm, skulle åka med mig till Tierp för att ta tåget därifrån.. men först skulle vi ta oss till Fagerviken där vår stuga ligger för att fixa några saker.. åkte även förbi Tobias vänner för att socialisera lite.. :)

Efter att ha lämnat Tobias vid tåget i Tierp tog jag mej hem till storasyster för spelkväll tillsammans med systrar och kusin..blev en omgång "Ticket To Ride" sedan film och mys..slutade med en riktig sleep over..där Jag, Lillan och Kusin samsades om två madrasser, två täcken och 3 kuddar..det är kärlek! ;)

Idag (efter en rejäl frukost) blev det badhusbesök.. (bilderna får tala för sig själv <3)

 
 

Sedan bjöds det på en underbart god trerätters "lunch" hos mormor och morfar, (tillagad av min kock till morbror)..innan det var dags att packa och ta sig tillbaka till Stockholm..


                                                   ..Kusinmys..

Imorgon är det åter till verkligheten som gäller.. :)
Hoppas ni haft lika mysig helg som jag?! :)

Puss.

..Långledigt..


Happiness (!) Iom att jag varit i Danmark och jobbat in dom lediga dagarna jag skulle haft om jag varit hemma, har jag nu dom dagarna innestående..Tanken var att jag skulle varit ledig nu i helgen (iom att Danmarksveckan gör en rätt seg) men då min chef inte fixat detta, blev jag tvungen att jobba..tanke nummer två var att jag skulle varit ledig idag..men det sket sig också..


            ..Så här känner jag mig just nu..

Snar ledighet är ett måste..så idag har jag suttit och kollat på när jag skulle ta ut mina lediga dagar och kom fram till att om jag tar fredag (denna vecka) och tisdag (nästa vecka) ledigt blir jag långledig, då jag redan har helgen ledigt, samt att vi har stängtmåndag iom att det är en röd dag..

har redan blivit lovad att få Fredag ledigt..så just nu har jag Fredag tom.Tisdag ledigt..imorgon ska jobba på att även lyckas få Tisdagen ledigt också.. ;) (En fem-dagars skulle sitta perfekt just nu!) 

Det är även dags att ta ställning till semesterledigheten..ansökan ska vara inne senast den 8:e April.. tankarna är många, drömmarna ännu fler..får se vilket alternativ det "slutar" (Börjar) med.. :D


Puss & Kram.

 

..Nail It..


När Maria kom i Lördags hade hon med sig en massa smått och gott i form av nagelsaker..nagellack i olika färger och former, samt "diamanter" likaså..bestämde oss för att göra oss lite extra fina inför Danmarksresan..så efter ett antal minuters pillande såg vi ut såhär:


            (Vet att det ser ut som vi är kära och det är vi också.. ;D)

Dumt nog glömde jag överlacket, dagen efter gick allt-i-ett och lite diskande, packande och plockande senare såg naglarna hemska ut, fanns ingen tid till att hinna göra om dom då det var dags att ta sig iväg till Arlanda..så bestämde att jag fick göra om det i Danmark istället, vilket jag gjorde en kväll tillsammans med Maria, vin och BigBrother.. bra kväll! :)

Så sähär ser dom ut nu:



Finns sååå mkt roligt att göra med naglarna, bara man har tålamod (!)
såg ett grymt klipp om "nagelkonst" för ett tag sen som jag måste dela med mej av..




Fler klipp hittar ni här

Jag måste verkligen testa detta någon gång..tycker jag att ni också ska! ;)

Puss & Kram.

RSS 2.0