..Holy Holiday..


Dom senaste dagarna har varit fantastiska
(!) Det fantastiska började egentligen redan i onsdags med att jag tillbringade min lediga dag tillsammans med nära och kära Jag och lillasyster tog oss nämligen iväg till Kungsholmen för att äta lunch tillsammans med Linda, Doris och Mélonie.. Efter lunchen tog vi oss till grannhuset, där ena min kusin bor..blev kvar på en kaffe eller två..  :)

 

Kvällen avslutades med middag på en Etiopisk restaurang..väldigt annorlunda, men helt okej..

Torsdagen blev det till att jobba några timmar innan jag och lillasyster kunde bege oss till "hemåt"..blev även ett "tvingat" besök till IKEA..så klockan hann bli rätt mycket innan vi väl var i Tierp..

"Påskledigheten" började med en långpromenad tillsammans med Méloniefredagen.. stannade till längs vägen för att krama om min fina vän Acå..(och bestämma tid för att träffas) innan vi tog oss vidare..


                                        ..Mosters lilla charmtroll..

Kvällen spenderades tillsammans med en fin gammal vän, räkmacka och vin..riktigt nice!

Lördagen innehöll sovmorgon, sen väntades det "påskmiddag" tillsammans med familjen..dock valde vi att byta ut den traditionella påskmaten i år mot grillat.. :D (årets första (!) Såå gott! Bra val!)





Mot kvällskvisten tog jag mej iväg för att träffa Mille (och hela hennes familj) blev myskväll, med film, mjukisar, popcorn..ja..allt som hör en myskväll till.. :)

Söndagen började med ett besök hos Acå och Pontus..för att över en kaffe spana in deras nya lägenhet samt uppdateras lite..mys! Tog mej sedan vidare ut till Skärplinge för att träffa Tobias som var hemma hos sina föräldrar över påsk..samma sak där..blev rundtur och fika.. :) Tobias som skulle ta sig tillbaka till Stockholm, skulle åka med mig till Tierp för att ta tåget därifrån.. men först skulle vi ta oss till Fagerviken där vår stuga ligger för att fixa några saker.. åkte även förbi Tobias vänner för att socialisera lite.. :)

Efter att ha lämnat Tobias vid tåget i Tierp tog jag mej hem till storasyster för spelkväll tillsammans med systrar och kusin..blev en omgång "Ticket To Ride" sedan film och mys..slutade med en riktig sleep over..där Jag, Lillan och Kusin samsades om två madrasser, två täcken och 3 kuddar..det är kärlek! ;)

Idag (efter en rejäl frukost) blev det badhusbesök.. (bilderna får tala för sig själv <3)

 
 

Sedan bjöds det på en underbart god trerätters "lunch" hos mormor och morfar, (tillagad av min kock till morbror)..innan det var dags att packa och ta sig tillbaka till Stockholm..


                                                   ..Kusinmys..

Imorgon är det åter till verkligheten som gäller.. :)
Hoppas ni haft lika mysig helg som jag?! :)

Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0