..Kalaskul..


Helgen har varit helt fantastisk..fylld med kärlek i form av familj och vänner.. :)

Födelsedagsfirandet
började redan i fredags med restaurangbesök tillsammans med mamma, pappa, storasyster, Doris, systerdottern Mélonie, mormor, morfar, morbror och moster..resturangen blev Prima Cucina som ligger i Vasastan..

Efter restaurangbesöket följde mamma, pappa, mormor och morfar med hem till mej för att kolla på min lägenhet..vilket var jätte roligt, då mormor och morfar inte varit där tidigare!

vid midnatt fick jag besök av Millisen.. :) då vi båda var trötta blev det inte så mycket mer än att sova..

Födelsedagen började likt förra året med frukost på sängen med en liten "tårta" med ljus och allt.. fick även hemmagjord smoothie, favoritgodiset, paket och födelsedagssång..allt detta..av Mille såklart! :)



Tog det relativt lugnt fram till två-tiden.. då tog vi oss ner till Solna centrum för ett besök på systemet samt för att gå lite i affärer och hoppas på att hitta en outfit till kvällen..Sen bar det vidare iväg till Solna Buisness center för att inhandla mat..

En massa fixande senare..trillade Lillasyster in.. lite senare Emma och Acå..och så fortsatte det tills hela styrkan hade anlänt..kvällen bjöd sedan på massa skratt, paketöppning, småplocksmat, dryck i olika färger och former, men främst underbart sällskap..

Kvällen avslutades på ett ställe som heter Zipper som ligger i anslutning till Stureplan..att en gaybar kunde vara himla kul var ju något man kunde tänka sig..men det är inte förrns man upplever det som man förstår det! Kan ha varit en av dom roligaste utgångarna på länge (!) 




Ett STORT tack till alla som bidrog till att göra denna födelsedag till en av dom bästa! Och Tusen tack för alla gratulationer i form av samtal, sms, MMS, (fick även roligt nog en videohälsning!! ), inlägg och framförallt för alla underbara presenter!

År 2012 kommer minst sagt bli ett händelserikt år!! :D


Puss. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0