..Kryssning..


En av presenterna jag fick när jag fyllde år var en kryssning till St:Petersburg av Moroj.. vi har ända sedan dess (Februari) försökt få ihop en helg för att kunna boka in denna resa..dessvärre har det inte varit det enklaste då vi båda har varit totalt fullbokade.. men för några veckor sen lyckades vi tillslut.. så i helgen har vi varit iväg på kryssning! Dock blev det inte St:Petersburg, då dessa kryssningar av någon anledning för tillfället är inställda..så istället blev det Tallin..

Båten lämnade Värtahamnen här i Stockholm runt 18.00 på fredagen..kvällen bjöd på solnedgång på övre däck, ljuvlig mat, goda drinkar, musik och dans och nya gemenskaper..en riktigt bra kväll! :)



Vid 10 tiden dagen efter var vi framme i Tallin och det var dags att lämna båten för några timmar på fast mark..det åts frukost och shoppades i den gamla staden..riktigt mysigt! Tiden bara rann iväg och snart var det dags för oss att bege oss tillbaka till båten..efter att ha handlat i taxfreen stod det middag på schemat..sedan gick vi och såg på ett uppträdande och ett liveband.. blev även en hel del Kareokee..

Väl tillbaka i Stockholm igen hade klockan blivit 10.00.. det var två trötta personer som släpade sig av båten..tog oss in till stan där vi käkade "brunch" i solen..en bra avslutning på en bra helg! :)
Tack fina Moroj för en underbar present! <3


Puss & Kram.


  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0