..Kinderäggs Vecka..


Hela den här veckan har varit som en enda stor överraskning.. :D

Efter att ha jobbat på Tisdagen tog jag mej hem och ut på en motionsrunda..väl hemma igen möttes jag förvånat av Sebastian utanför min dörr som efter en match på Råsunda letat sig upp till min lägenhet för att överraska (några sekunder senare och jag hade missat honom (!), då hissen och jag (via trapporna) anlände nästan exakt samtidigt) givetvis bjöd jag in det oväntade besöket, vilket ledde till en riktig "uppesittarkväll"

Var en aningen seg dagen efter, men snart hade även Onsdagens arbete genomförts.. kände spontant för att gå på bio, så tog upp min telefon för att ringa min livlina, till min stora förvåning hade jag ett missat samtal från just honom..nämligen Tobias..viasde sig att vi tänkt exakt samma sak.. så fanns inte så mycket annat att göra än att bestämma tid och plats! ;)

 

Tillbringade alltså sedan kvällen i biomörkret tillsammans med en av mina bästa vänner.. :)
(kan inte bli bättre än så!)
 filmen blev Avengers..riktigt bra faktiskt (under dom stunder jag var vaken (!)...närå så illa var det inte, men kan avråda er från att se 3D film om man är trött..det gör en tröttare!! Sen kan ju filmens längd på 2,26 bidragit till "ögonvilandet" också..)

Vid midnatt var filmen slut och det var dags att ta sig hem för att sova..

Vilken jag också gjorde..länge! Har nämligen varit ledig idag.. :) har varit en väldigt lugn dag! Utöver lite vardagssysslor har jag inte gjort mycket alls..fram tills jag fick "oväntat" besök utav min lillasyster..
(fick veta det några timmar tidigare idag så man skulle kunna kalla det halvoväntat

Det har ätits mat, kollats på Let´s Dance (Anton Hysén) och skönhetsbehandlats..
En skön kväll med andra ord! :)

Puss & Kram.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0