..Känslomässigt instabil..



Har varit en riktigt konstig dag idag.. (!)

Grundplanen
var att efter att ha fixat lite "måsten" i form av telefonsamtal..ta mej iväg för att köpa fler flyttkartonger då dom gamla är slut..(ja.. dom räckte inte?!) ;) i samband med det tänkte jag att det var perfekt att passa på att bli av med alla små "slattar" som inte ska med i flyttlaset..har tex. varit och slängt en massa papperssopor..har lämnat tillbaka mina ikea kläder, lämnat saker till välgörenhet, varit och lämnat tillbaka det sista av mitt ex. saker osv..helt enkelt "gjort mej kvitt det förflutna"..


På väg ut ur mitt djävulistiskt trånga parkeringshus, skrapar jag i höger baksida av bilen.. och det var väl där någonstans i samma stund som allt bara kom över mej....
...och bröt ihop totalt..


(Sååå onödigt.. var ju endast 3-4 dagar kvar i det där parkeringshuset?!)


I grund och botten förstod jag ju att det inte var reporna på bilen det handlade om..det är ju bara materiella saker..kommer kosta pengar.. men det går ju att fixa! (Vilket är huvudsaken!)
..så vad handlade det om egentligen? ..jag gissar på separationsångest.. inte till soporna och sakerna jag skulle lämna ifrån mej.. utan till Karlstad och vännerna.. har varit så mkt det senaste tiden att jag inte har haft tid och stanna upp, känna efter och faktiskt tillåta mej att vara ledsen..även om jag är övertygad om att det kommer bli jättebra i sthlm på alla sätt och vis.. och verkligen är glad över mitt beslut.. så är jag dock ledsen över att lämna alla här..så för varje moment, för varje sak jag gjorde mej av med.. så blev det bara jobbigare och jobbigare.. när jag kom fram till ikea..efter att ha börjat gråta i alla tre samtalen på vägen dit..kände jag mej så känslomässigt instabil att jag inte orkade lämna kläderna..

Började med att gå ett varv i huset och köpa flyttkartongerna.. försökte intala mej själv att ta tag i mej själv och skärpa till mej..(kände inte igen mej själv) efter att ha lämnat sakerna i bilen kändes det bättre...så bestämde mej för att slutföra dom sista punkterna på min lista..


När jag kom hem var jag så slut att resten av kvällen tillbringades i soffan.. :)

(Som sagt galet konstig dag! Hoppas morgondagen blir bättre!)


Puss & Kram.


Kommentarer
Postat av: Tilda

vilken dag! men det kommer ordna sig ska du se.. LYCKA TILL :D kramar

2011-03-01 @ 20:52:09
URL: http://matildakolm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0