..En dag av MYS..


Efter en skön sovmorgon..tog vi oss en tur ner på stan..började med en brunch på Melkers då Ledgens tyvärr bara har Brunch-Buffé på lördagar..vilket är jättesynd! 
(Den är grym)
Fast det är iof kycklingsalladen på melkers också.. kommer sakna den (!)





                                  ..I väntan på maten.. :)

Tog även en tur i affärerna..fyndande en tunika på åhlens samt en tavelram..i övrigt blev det mest "fönstershopping".. ska juh som sagt till London i April.. så nu blir det till att spara i massor och go bananas på Oxford street istället.. :D

På vägen hem tog vi min traditionella väg förbi Kardemumma för att se om finaste Åsa jobbade..otroligt nog gjorde hon det (har lyckats pricka rätt varje gång den senaste tiden.. :D )

Efter att ha bytt några ord, och njutit av alla ljuvliga dofter butiken bjuder på..samt köpt en varsin pralin "To-Go"..så bar det iväg hemåt igen.. :)


                                    ..Charmigt ordspråk..


Fortsatte dagen med några omgångar Yatzy..och som vanligt så gick det bäst för mej.. slog mitt rekord på nytt.. det nya rekordet ligger nu på 323 poäng..jag är överlycklig.. :D 
(Daniel delar inte den känslan)


Nu är det dags att påbörja 3-rätters middagen..då Daniel åker imorgon så firar vi Alla Hjärtans Dag en dag tidigare.. :)  


Puss & Kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0