..Glädje & Galenskap..


Vilken helg
(!)
..galet händelserik..senast i onsdags hade jag inga som helst planer för den här helgen..innan jag fick ett glädjande sms av finaste Åsa från Karlstad..där hon skrev och undrade om hon och Daniel (hennes man) fick komma på besök på fredag kväll..vilket dom självklart fick och även gjorde..

Då vi inte setts på länge gick hela kvällen åt att äta middag, dricka vin och uppdateras..riktigt trevligt.. fick en jättefin present i form av min favorit choklad..och en ugglesparbössa.. (bästa kombinationen då jag "samlar" på både ugglor och sparbössor) :D Fick även en vinkork i form av en uggla..båda i Åsas favoritfärg, personligt och genomtänkt!! (Tack snälla, Du känner mej du!!) <3



Efter att ha låtit "småbarns" föräldrarna sova ut på lördagen, blev det "brunch" innan det var dags att ta sig ner på stan..en promenad och några affärer senare tog vi en lunchpaus..hann med några fler affärer innan det var stägningsdags..såg en massa fina vill-ha-saker..som tex. hyllorna nedan..

 


                            ..Bästaste Åsa & Daniel..

Avslutade denna härliga dag med en fika innan det var dags för Herr och Fru Frankler att bege sig hemåt igen..(dom hade bara barnvakt en natt) lagom till fikan fick vi sällskap av Mille som tagit sig in för att umgås med mej resten av helgen..efter att ha tagit oss tillbaka hem till mej och vinkat av Åsa och Daniel blev det middag, vin och mello för mej och Mille..

Resten av kvällen var ganska oviss..Mille hade tankar på att ta sig in till stan för att möta upp en vän till henne som var på besök i Stockholm över helgen..men var inte helt säker på hur det skulle bli, eller om hon orkade..då klockan börjat ticka på..hon frågade om jag ville hänga på.. ska jag vara ärlig var jag inte jätte pepp, med tanke på veckan som varit..men efter några sekunders tänkande (påminnande om mitt nyårslöfte: att ta vara på fler tillfällen..) kom jag med puderborsten i högsta hugg och uppmanade Mille att tagga till för festligheter.. :D

Tog oss iväg och in till centralen där vi mötte upp Milles vän Herman och hans pojkvän Christian..efter ett snabbt besök på hotellrummet för att låta grabbarna svida om tog vi oss in mot stan, stannade till på en hotellbar längs vägen som heter Moroso..och där "invigdes" kvällens barrunda med champagne.. 


                                 ..Mille Monroe i rampljuset..



Hann precis dricka upp lagom till att dom stängde..tog oss vidare till Vasastan och en hemmafest som vi (via Herman) var inbjudna till..vilket var minst sagt något utöver det vanliga..möttes upp i porten av festens värdinna..utklädd till katt....något vi trodde var en maskerad visade sig vara en bröllpsplaneringsfest till värdparet..som skulle gifta sig till hösten..

väl uppe i lägenheten bjöds det på alltifrån champagne till "tuttlisor" till skyhöga highheels till borddekorationer i form av värdinnans gamla bröstimplantat (!) (som hade bytts ut till några (?!) storlekar större, närmare bestämt dubbel H (!) vilket värdinnan påpekade att hon fortfarande tyckte var för litet..jag vill påpeka att detta var allt annat än litet i mina ögon!!)  Jag blev tydligen även förknippad med att ha varit med i Big Brother eller likande.. vet inte riktigt hur jag ska tolka det annat än dåligt.. ;)


           ..Mille med dom highest higheels:en ever (!!)..

Efter ett tag blev det dags att ta sig vidare ut mot Stureplan och Solidaritet..då vi stod på VIP-listan var det bara till att gå direkt in till baren.."utan att passera gå".. ;) En massa dansande senare bestämde vi oss för att fortsätta rundan då vi kände att vi gjort vårat på Solidaritet..först när vi var på väg ut insåg vi att vi hade missat dom andra två våningarna som fanns (ingen av oss hade nämligen varit där tidigare) 

Tog oss till Slussen och till en Gaybar vid ett namn jag inte minns (kan varit Kolingsborg?)..
och där tillbringade vi resten av kvällen
..vilket var den perfekta avslutningen på det hela..
helt fantastiskt roligt var det!  (Lär göras om snart!!)


                             ..Herman & Christian..

Kom inramlandes hos mej runt 7 tiden på söndagsmorgonen..då var det inget annat än sängen som gällde..redan vid 11-tiden var vi vakna igen..hyffsat pigga faktiskt..eller inte..fick besök av en oförskämt pigg Tobias som hade tagit sig en springtur bort till mej...socialiserade en timme eller två..
(vet faktiskt inte) sen begav han sig hemåt igen och vi påbörjade uppvakningsprocessen.. Mille som skulle ner på stan och luncha med några vänner innan hon skulle tillbaka hem till Uppsala gjorde sig i ordning och tog sig iväg.. jag och min huvudvärk tog oss tillbaka in till sängen och vilade en stund till..

Puss! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0