..Helhärlig Helg..


Har haft en helt fantastisk helg tillsammans med underbara vänner, god mat, gott vin och en 
massa skratt.. :)

efter jobbet i fredags hann jag bara hem innan det var dags att gå till Flempan-stationen för att möta upp älskade Elsa som var på besök här i Stockholm (för att gå på mässor för hennes utbildnings skull)..Elsa bor ju annars i Göteborg så därför träffar jag henne inte henne så ofta, vilket gör det extra roligt när vi ses..med sig hade hon en av sina klasskamrater Sofia.. :)

Efter att ha vart hos mej ett tag tog vi oss in till stan för att äta mat..kvällen spenderades sedan på en mongolisk restaurang med god mat, gott vin och massa skratt och mys! (helgens ledord!) ;)

Lördagen gick först åt till att spackla och greja i Daniels lägenhet, sen bar det det iväg in mot stan för att träffa upp finaste Mille.. gjorde stan fram tills affärerna stängde, sen tog vi oss bort till Söder där det blev middagsmys på restaurangen Muggen..senare mötte vi upp Elsa, Sofia och yttligare två pumor för lite mer vin och mys på MEST..






                         ..Underbar och älskad av alla..

Tråkigt nog glömde jag bort att ta en massa kort under helgen.. men några blev det..på Mille..
så denna skönhet får pryda detta inlägg.. :) 

Efter att lämnat Mille vid stationen dagen efter, gick jag hem till mej igen för att göra mej i ordning, för att några timmar senare återvända till stationen för att ta mej in till stan och vidare hem till sötaste Moroj.. :)

Köpte med mej middag, så där satt vi som på en dejt (en BRA dejt bör tilläggas!) med levande ljus och god mat och pratade om livet och hade det allmänt bra.. :)


Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0