..Värdelös Match, Underbar Öl..


Var på Derby i måndags tillsammans med jobbet..och måste säga att jag blev riktigt besviken, först på "introt" till denna kväll som bestod av middag och lite "business-talk" från företaget som hade bjudit in oss till detta skulle bjuda på.. maten var god, men deras "insats" var verkligen vek..man kan väl säga att dom sumpade sin chans lite...osmart och lite klantigt av dom när dom hade världens chans..men men..
det är ju inte "min huvudvärk" som man brukar säga..

hur som helst..det blev dags för match...redan efter tio minuter in i matchen kändes det som att Djugården hade gett upp..sen gick det bara utför för dom..inte så mycket till match med andra ord..


..En överlycklig Therese som inte varit på en hockeymatch sen hon var typ 12 år..



Inte fick vi någon öl heller, då dom inte sålde det i kioskerna under den här matchen, det fanns en bar, men kön till den var ju som ni kanske förstår ganska lång..

Efter ett resultat på 5-0 till AIK var det dags att ta sig hemåt.. jag och en av kollegorna Carina delade en taxi..väl inne i stan skulle vi skiljas åt, då Carina föreslog att vi "skulle gå och ta en drink eller så?!" Jag föreslog att vi skulle gå och ta "den där förbannade ölen vi väntat på hela kvällen"...
hon var inte sen att ändra sig.. ;)

Så vi gick till ett ställe som ligger på en tvärgata till Sveavägen, där introducerade Carina mej för en öl som kan ha blivit en ny favorit.. Kvak heter den, och såhär ser den ut:



Väldigt annorlunda men väldigt god, kan rekomenderas starkt (!)

Puss & Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0