..SurprisePartay..



Åkte till Stockholm i fredags då det vankades kalas.. och inte vilket kalas som helst.. ett överraskningskalas..(!) :D 

Hann inte mer än att ta mej till Daniel och lägenheten i Vällingby, innan det var dags att vända och ta tunnelbanan (tillbaka åt det håll jag nyss kommit ifrån!) till söder och till lägenheten där kalasandet skulle äga rum..

Runt åtta var alla samlade i lägenheten och väntade på den "utsatta" ;)

Allting gick enligt planerna.. tills dom anlände och vi alla insåg att dubbellåset hade blivit låst och att dom inte kom in!, slutade med att en fick springa och öppna..
men det blev lyckat iallafall.. :)

Sen var kalasandet igång.. hade mycket trevligt fram tills surkärringen under kom upp och sa åt oss att (inte sänka) utan stänga av musiken! Vi lovande att sänka vilket vi också gjorde..kalaset fortsatte, en timme senare hade hon kommit upp igen..surkärringen alltså..(missade tyvärr detta då jag var ute och tog friskluft)..denna gången hade hon stövlat in i lägenheten och börjat skrika att hon skulle anmäla dom som bodde där (Pecka och My) om dom inta sänkte..blir nog svårt att vinna den fighten, då hon gjorde intrångderas lägenhet, vilket är olagligt.. 





hursomhelst.. slutade det hela med att vi tog våra saker och begav oss ut och mot tunnelbanan.. när dom andra begav sig mot stan för utgång, tog jag och Daniel oss hemåt för att sova.. lite tråkiga jag vet.. men tröttheten tog över! Så vi bestämde med Pecka och My (och möjligtvis några fler) att ses för en AfterWork på tisdag istället.. :)


Puss & Kram

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0