..Kvalborg, Valborg, Totalförsördborg..


I år skulle bara inget fel!, Drickat var inhandlat, legitimationen och bankkortet låg i väskan, och väskan var med i bilen den här gången, som en sista säkerhetsåtgärd satte jag i hastighetetsmätaren.. sen var det "full fart" framåt.. :D Tog mej in till Uppsala, lämnade av lite saker hos Emma och Rikard för att sedan ta mej till stationen för att hämta Daniel..





En bra stund senare hade vi anslutit till dom andra borta i Tunabackar, åt grillat, drack och myste ute i "solen".. tanken med kvällen var att ta det lugnt och vila upp sig inför morgondagen, hann inte mer än in och få igång musiken innan det började rycka i dansnerverna.. en timme senare (efter att varit hem och bytt om från myskläder till utgångskläder) stod vi i kön till Flustret..

Sen bjöd kvällen på diverse drinkar och shots, (trots att vi bestämt innan att även om vi gick ut skulle vi inte dricka annat än vatten för att inte vara helt förstörda dagen därpå) samt även en hel del dansande.. strax innan 03.00 begav vi oss hemåt..tog inte lång stund innan alla sov..


Morgonen efter var det upp och hoppa som gällde! Började morgonen med ett glas mousserande ute i solen på balkongen, vid 11 tiden anslöt Rikards syster och man och vi begav oss till Ekonomikum..



                                 ..Bilder från dagen..



där blev vi sedan sittandes fram till fyra snåret..då det var dags att ta sig hemåt, göra sig i ordning, gå ut och äta för att sedan ta sig iväg på förfest, för att slutligen bege sig till slutdestinationen: Flustret.. :)

Blev ännu en lyckad kväll..(dag också för den delen), fylld av en massa fina nya och gamla människor/vänner som dök upp under dagens gång..en helt skitbra Valborg med andra ord (!)  :)


Dag nummer tre var det ett gäng trötta och slitna oss som släpade oss iväg till Kebab House för "brunch", sedan var det godis och film i soffan på schemat, fram tills att det var säkert att sätta sig i bilen och ta sig hem.. :)



Puss & Kram.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0