..Stockholm Boogie..


Dagen började med att vi åkte till Arlanda för att hämta Mille och Kickis (milles syster) australienska vän Mikaela..efter att hämtat upp henne bar det iväg vidare mot Stockholm..där letade vi upp ett ställe någonstans vid Hammarby strand där vi åt frukost ute i solen..
riktigt mysigt (!)  



Ett par timmar senare tog vi oss till Kicki & Robins lägenhet för att lämna saker, och hämta Robin för att sedan åka förbi Kickis jobbMikaela fick träffa henne en snabbis innan vi tog oss vidare till Sickla Strand..där vi åt lunch, solande och badade (Årets första dopp gjordes!)



 

Vid tre tiden var det dags att ta sig hemåt för att göra oss i ordning och ta oss till Skinnarviksberget, där kvällen skulle spenderas..väl där väntade Kicki..lite senare dök även några fler upp..så där satt vi och njöt av vin, grillat och en massa annat gott.. men framförallt av utsikten.. :)







Kvällen avslutades inte alltför sent, då det hade varit en lång dag för oss alla, särskillt för Mikaela som flygit i nästan ett dygn..så efter att ha kollat på solnedgången bar det av hemmåt för att sova..


Dag nummer två spenderades i solen på Långholmen tillsammans med Mille,
Mikaela
och Robin.. :)





Efter några härliga timmar i solen tog vi en promenad till söder för att möta upp Kicki, Jakob och en vän till Kicki..sedan spenderade vi några timmar med att shoppa...för att senare ta oss upp på berget igen.. denna gången bytte vi ut Grillat mot Thaimat..jummie.. :)





 





Det blev en härlig kväll som avslutades långt in på morgonen efter.. :)

Tredje dagen var det sovmorgon som gällde.. när vi väl orkat oss upp så var det Gamla Stan och lite "turistande" som stod på agendan.. ;)





hann även med en tur på stan..sen var det dags för mej att ta mej hem..var inte jätte pepp på att sätta mej på ett svettigt tåg, men kände att jag behövde komma hem för att hinna packa om och fixa innan jag åker till Karlstad på måndag..

Avslutade dessa härliga dagar med att kolla på lördagsfilem Stockholm Boogie, som stundvis (ironiskt nog) utspelar sig uppe på Skinnaviksberget...vilket fick en att längta tillbaka till underbara Stockholm.. :)

All Kärlek


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0