..Veckouppdatering..


Det har varit en härlig vecka fylld av massa trevligheter, mestadels i form av middagar.. :)

I Onsdags tog vi oss in till Gävle för att äta middag med Emma och Rikard.. tanken var att äta på Church Street, men då det var väntetid på ca. 1 timme, bestämde vi oss för att välja ett annat ställe, då vi skulle möta upp lite annat folk senare och inte hade tid att vänta.. så det blev middag på Berggrenska istället..vilket inte var helt fyskam.. :) 




                                      ..Emma & Rikard..


                                    ..Jag & Daniel..


                             ..Grillbuffé..Jummie (!)
 
Tog mej hemåt vid tre tiden dagen efter.. hann inte mer än att hem och byta om innan det var dags att ta mej till Svanby där jag var bjuden på middag..detta tillsammans med Mille, Jakob, Milles pappa och hans fru Bettan.. efter att ha ätit en massa god mat och druckit ett flertal glas vin, var det dags att ta sig hem för att sova.. sällskap hem fick jag av lillasyster som komiskt nog också var bjuden på middag i Svanby hos en vän..


Fredagen gick åt till en massa fixande inför middagsbjudningen som skulle äga rum på kvällen..vid min sida hade jag finaste Mille som hjälpte till med mathandligen och en massa förberedelser..


                ..Familjerna Jansson/Wallberg & Erixon..

  
                      ..Grillat, Vitt vin och Rakija (Bulgarisk snapps)..

 

     ..En Nöjd Theo som fick städa upp efter en liten Vilgot..


               ..En Överlycklig Vilgot som fick åka skottkärra..

Lördag eftermiddag och Söndag förmiddag gick åt till följande.. MÅLNING (!) Har varit i Uppsala och hjälpt Emma och Rikard med renoveringen av deras nya lägenhet.. så det har spacklats, slipats och målats i massor.. har även brutit upp ett golv.. :)



 


Innan det var dags att åka hem på söndagen så mötte vi upp en gammal vän vid namn Tobias för att äta lunch på Lingon i Uppsala..Mycket trevligt! :)


         
                                                        
Gick på Emmas rekomenation och åt köttbullar med mos och rårörda lingon.. vilket var en god men speciell tolkning av den traditionella rätten.. smakade väldigt annourlunda.. 

Sen bar det av hemåt för att packa om för att sedan ta mej vidare till Gävle där några kommande dagar skulle spenderas.. :)


Puss & Kram.

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0