..Livskvalité i dagarna tré..


Kom in till Gävle runt sex-tiden i Söndags..efter att ha mött upp Daniel, checkat in och tagit en välbehövlig dusch, var det dags för middag..åt faktiskt mat på hotellets restaurang Absint, då den tydligen hade ryktet om att vara en av dom bästa i stan..åt en fantastiskt god middag, tog sedan en promenad till "Hemmakväll" för att köpa lite onyttigheter.. sen fortsatte vi promenaden ner till forsen där vi satt ett tag och bara njöt av den fina sommarkvällen till ljudet av porlande vatten..sjukt avkopplande (!)


        ..Etrecôte, hemmagjorda pommes, Beanaise sås.. 


                                       ..Rummet..
(lånad bild..tavelmotivet var mindre porrigt, samt tv:n var uppdaterad några år) ;)

Sov in i det längsta dagen efter.. lyxigt nog behövde vi inte studsa upp i ottan för att äta frukost (som man valigtvis måste göra) utan frukosten serverades enda fram till 10.30.. gick väl ner till 9.45..(sov till 9.30) ;)

Efter utcheckningen vid 12.00 så åkte vi till Björke, där vi solade, spelade "strand-tennis", spelande spel och bara tog det lugnt.. :) 

Tisdagen började med en snabb tur ner till stan och även ut till Valbo för att uträtta lite ärenden.. sen tog vi oss till våran stuga ute i Fagerviken efter ett lunch stopp i Skärplinge..jobbade några timmar med att rensa och städa ute i förrådet i stugan (medans Daniel jobbade lite på brännan) sen tog vi oss till Skärplinge och köpte mjukglass... väl tillbaka.. slutförde jag det jag påbörjat och började packa ihop..

Sen tog vi oss iväg till en badplats för ett kvällsdopp..





tanken var att vi även skulle fiska där, men då det kom fler människor dit valde vi att åka ner till hamnen istället.. sen satt vi där i solnedgången med våra metspön..hur mysigt som helst..fick totalt 3st aborrar (jag fick 2!) :D men dom små stackarna var så små så vi kastade tillbaka dom.. :)









vid halv tio gav vi upp.. åkte till Tierp och gjorde ett gäng våfflor istället..gott var det!
Dessa härliga dagar avslutades idag med att jag lämnade Daniel vid tåget..

 




Hoppas ni, liksom vi har haft några underbara dagar i det fantastiska sommarvädret! 

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0