..London..


Kan inte förstå att vi redan varit där..tiden går alltid för fort när man har roligt.. i februari hade jag två upplevelser framför mej, Yasuragi och London..och nu är det redan upplevt..
så nu är det dags att boka in nya upplevelser känner jag spontant.. ;)


Har hur som helst haft det underbart.. har shoppat i drivor, ätit och druckit gott, och sett och upplevt en massa saker.. :) 


Åkte juh från ett grått och regnigt Sverige på fredag förmiddag..när vi klev av planet några timmar senare möttes vi av vår i London..efter att ha tagit oss från flygplatsen och till Victoria (området vi bodde på) och hotellet, lämnade vi våra saker och begav oss mot Oxford Street.. var drygt en halvtimmes promenad dit.. vilket var underbart då vi både fick se mycket längs vägen men framförallt njuta av våren.. :)




Sen var det ett X-antal timmar shopping som gällde.. nöjda och glada tog vi alla våra påsar och avslutade shoppingturen med en fika på Starbucks..lovely (!)


Sen tog vi en taxi hem..lämnade alla saker och gick ut och åt middag... :)



Dag nummer två gick mest åt en massa sevärdheter..




(För er som vill se mer bilder från våran resa finns nu ett fotoalbum på min Facebook sida..)




Var lite nervösa för vikten inför hemresan.. när första väskan vägde 17,2kg blev vi lite ännu mer nervösa.. (som tur var hade Daniel köpt till ett bagage på 15kg (Tack älskling), annars var det 2 handbagage x10kg som gällde) som tur var vägde dom andra väskorna mindre än 10kg styck.. så efter lite ompackning så var vi lugna igen.. :)


Tog en sista fika på flygplatsens Starbucks innan det var dags att lämna London.. (för den här gången) ;)


Puss & Kram. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0