..Terrorhot och Bombattentat..



Det pratas väldigt mycket om dessa uttalade hot om planerade och kommande attentat just nu..Det har till och med gått så långt och (tydligen) blivit så skarpt läge att dom har gått ut med terrorlarm runt om i Europa.. än så länge har det inte gått ut några varningar i Sverige.. men man kan juh inte låta bli att undra om man ska behöva oroa sig..?

Hur mycket mer vet egentligen Säpo, än vad dom berättar?


Mitt i detta kaos som råder skämtar folk om det, kanske ett sätt att hantera den egentliga oron? Eller så är det kanske så att folk helt enkelt inte är oroliga?  En kollega hade följande statusuppdatering tidigare idag.. och jag kunde faktiskt inte låta bli att små-le.. :) 


"Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin ladens släktingar.De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor, Marme laden och de två bröderna, Choko laden och Remou laden. ...I lördagskväll tillfångatogs även hans syster, Pina co laden.Nu spanar man efter hans kusin Sal laden och hans senile farfar...Vavardet jag laden"


Inget att skämta om egentligen..men denna vanligtvis torra humor var faktiskt lite små-kul..så var bara tvungen att ha med det.. ;D



Puss åh Kram




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0