..Lite shopping/sällskap..


Har fått rätt mycket gjort idag..känns det som iaf..?! morgonen började med läkarbesök.. efter tio minuter var jag klar..så sjuk var jag inte.. ;)

Sen har det handlas..(!) kul att man knappt hinner få in lönen innan den är borta..(!) var först ner på stan en sväng och fixade lite små saker...sen åkte vi ut till IKEA och köpte lite små saker även där.. blir alltid mer än man har tänkt sig! :D

Efter det skulle det handlas mat, sagt och gjort.. en halvtimme senare packade vi in två välfyllda kassar i bilen.. nu började det bli lite små bråttom, skulle nämligen iväg till Elina för lite mys med tjejerna och Finalavsnittet av "Lite sällskap".. :)

Tänkte juh att det skulle gå snabbt och smidigt på Ica, så valde självscanningen, självklart blev det ju avstämmning..typiskt.. därav förseningen.. så när vi kom hem stod Tess redan och väntade..så det blev till att hoppa ur ena Saaben och in i nästa.. ;) så fick lämna stackars Daniel med alla saker..men han förlät mej.. :)



..Denna bild är helt och hållet stulen från Elinas Facebook..


Resten av kvällen spenderades alltså med följande fina flickor: Elina, Sara, Martina och Tess och fylldes med jordgubbssaft och goda kakor..(som var en liten minut för gräddade..haha.. internt skämt.. ;) .. ) samt massa mys, prat och skratt.. lovely.. :)



..Kärlek..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0