..Den årliga uppdateringen..

Det är självklart Juldagen jag pratar om, även kallad homecoming day.. den dag på året då (nästintill) ALLA kommer hem för att mestadels skvallra om året som gått, men även för att träffa gamla vänner och bekanta..och för att umgås.. (?!) :)



Men innan vi går in på detaljer så backar vi bandet några timmar.. 



Vaknade ju upp i Björke denna morgon..efter att ha ätit frukost hoppade jag i skiddressen..och begav mej ut till retsen av familjen.. efter en promenad i vinterlandet och en massa lek i snöhögarna, gick vi in för att göra oss i ordning för julmiddag hos Daniels mormor och morfar..


En sjukt massa mat senare (typ fem-rätters) var det dags att försöka orka ta sig hemåt.. för att tagga till för fest.. gick bättre en förväntat..förfesten ägde rum ute hos milles mamma i Tolfta.. vi var ett tjugotal männsikor som röjde gärnet.. hahaha.. :D


Sen var det (tragiskt nog?) Möbeln i Tierp som gällde.. men måste faktiskt erkänna att jag hade sjukt kul.. :)




..Lika söta nu som för åtta år sedan när dom träffades (på detta ställe).. <3




Slutsummering av kvällen:

Det mesta är sig likt.. inte så mycket har hänt sen föregående år..det är som det ska vara och alltid har varit med andra ord.. några nya graviditeter har påträffats.. även en och annan sexuell läggning har ifrågasatts och uttalats..Ålders-kriserna hägrar och en och annan skönhetsoperation har upptäckts..(bland annat en fettsugning) Det alkoholhaltiga genomsnittet för att våga umgås med andra männsikor är fortfarande skyhögt..




Det mina kära vänner var allt för mej, Sandra Wallberg i Tierpsnytt.

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0